הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני מסת שריר (?)!!!

Tomergmarco

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
-3
32
0
הולמס פלייס
שלום לכולם,
אני בן 40 מתאמן זה 4 חודשים 4 פעמים בשבוע משקיע את הנשמה ונהנה מכל אימון. התחלתי את האימון עם 85 קג ו 19% שומן. היום אחרי 4 חודשים שוקל 88 עם 23% שומן. המטרה שלי היתה העלאת מסת שריר מסיבית וכנראה שנוכחתי להבין שלא ממש עליתי. מצ״ב התוכנית שהתאמנתי איתה . מבקש את דעתכם לשיפורים וחוות דעת מקצועית כמו כן צירפתי תמונה אשמח לשמוע את דעתכם
A
גב:
פולאובר כייבל קרוס/משיכה לחזה 10*4 (17,11)
פולאובר משקולת/חתירה משקולת 4*10
יד קדמית:
מתח מכונה 4*10
כפיפת מרפק/משיכת לחזה צר 2*10
פטישים/הרמת שכמות 3*12
רגליים:
לחיצת רגליים 3*10
לאנצ'ים 3*10
בטן:
4*25
B
חזה:
פרפר תיכון/לחיצה תיכון 4*10
פרפר עליון/לחיצה עליון 4*10
פרפר תחתון/לחיצה תחתון 4*10 (17)
כתפיים:
הרחקת כתף/לחיצת כתף רחב 2*10
כפיפת כתף פטיש/לחיצת כתף צר 2*10
יד אחורית:
פשיטת מרפק בשכיבה/לחיצת חזה צר 2*10
הטיית גו פשיטה/פשיטת מרפק במכונה 2*10
בטן:
כפיפות בטן 4*25

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 48.2 · צפיות: 266
לא הבנתי. תוך 4 חודש גם ירדת במשקל וגם עלית באחוזי שומן?
יענו רק שרפת שריר בכל הזמן הזה?

שלום לכולם,
אני בן 40 מתאמן זה 4 חודשים 4 פעמים בשבוע משקיע את הנשמה ונהנה מכל אימון. התחלתי את האימון עם 89 קג ו 19% שומן. היום אחרי 4 חודשים שוקל 88 עם 23% שומן. המטרה שלי היתה העלאת מסת שריר מסיבית וכנראה שנוכחתי להבין שלא ממש עליתי. מצ״ב התוכנית שהתאמנתי איתה . מבקש את דעתכם לשיפורים וחוות דעת מקצועית כמו כן צירפתי תמונה אשמח לשמוע את דעתכם
A

קודם כל, לפי התמונה שהעלית, לא נראה שאתה 23% יותר באזור ה-17-18 לדעתי.. איך מדדת את האחוזים? אם זה קליפר הוא ממש לא מדוייק.
בקשר לתוכנית - מה זה כל הפרפר הזה בחזה?

שלום לכולם,
אני בן 40 מתאמן זה 4 חודשים 4 פעמים בשבוע משקיע את הנשמה ונהנה מכל אימון. התחלתי את האימון עם 85 קג ו 19% שומן. היום אחרי 4 חודשים שוקל 88 עם 23% שומן. המטרה שלי היתה העלאת מסת שריר מסיבית וכנראה שנוכחתי להבין שלא ממש עליתי. מצ״ב התוכנית שהתאמנתי איתה . מבקש את דעתכם לשיפורים וחוות דעת מקצועית כמו כן צירפתי תמונה אשמח לשמוע את דעתכם
A
גב:
פולאובר כייבל קרוס/משיכה לחזה 10*4 (17,11)
פולאובר משקולת/חתירה משקולת 4*10
יד קדמית:
מתח מכונה 4*10
כפיפת מרפק/משיכת לחזה צר 2*10
פטישים/הרמת שכמות 3*12
רגליים:
לחיצת רגליים 3*10
לאנצ'ים 3*10
בטן:
4*25
B
חזה:
פרפר תיכון/לחיצה תיכון 4*10
פרפר עליון/לחיצה עליון 4*10
פרפר תחתון/לחיצה תחתון 4*10 (17)
כתפיים:
הרחקת כתף/לחיצת כתף רחב 2*10
כפיפת כתף פטיש/לחיצת כתף צר 2*10
יד אחורית:
פשיטת מרפק בשכיבה/לחיצת חזה צר 2*10
הטיית גו פשיטה/פשיטת מרפק במכונה 2*10
בטן:
כפיפות בטן 4*25
יכול להיות שקיבלת רושם מוטעה מאחר והתגובה שלי כמעט עשירית ועדיין לא העירו לך על התוכנית אלא העדיפו להתייחס לקליפר/רמות הטסטוסטרון/חילוף החומרים שלך.
התוכנית רעה מאוד. למעשה, מאחר ולא ציינת משקלים והאם חווית שיפור במשקלים היא בכלל לא תוכנית.
מספר החזרות ואופי התרגילים פשוט לא מאפשר לך לצבור מסת שריר. זה פשוט לא יכול לקרות מבחינה אנטומית (נקרא לזה כך). הדבר היחידי שעמד לצידך היא העובדה שאתה מתחיל. מכאן, אם תמשיך עם התוכנית אני כמעט משוכנע שתיתקע.
יש עשרות תכניות וואריאציות לתכניות מובנות שניתן לשלוף מהפורום בלבד, זו נקודת פתיחה טובה.
מעבר לכך וזו דעתי האישית, תכנית שלא מכילה סקוואט/דדליפט/בנץ'/פרס המקום שלה הוא בפח.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שקיבלת רושם מוטעה מאחר והתגובה שלי כמעט עשירית ועדיין לא העירו לך על התוכנית אלא העדיפו להתייחס לקליפר/רמות הטסטוסטרון/חילוף החומרים שלך.
התוכנית רעה מאוד. למעשה, מאחר ולא ציינת משקלים והאם חווית שיפור במשקלים היא בכלל לא תוכנית.
מספר החזרות ואופי התרגילים פשוט לא מאפשר לך לצבור מסת שריר. זה פשוט לא יכול לקרות מבחינה אנטומית (נקרא לזה כך). הדבר היחידי שעמד לצידך היא העובדה שאתה מתחיל. מכאן, אם תמשיך עם התוכנית אני כמעט משוכנע שתיתקע.
יש עשרות תכניות וואריאציות לתכניות מובנות שניתן לשלוף מהפורום בלבד, זו נקודת פתיחה טובה.
מעבר לכך וזו דעתי האישית, תכנית שלא מכילה סקוואט/דדליפט/בנץ'/פרס המקום שלה הוא בפח.
תודה רבה תום על התשובה המקצועית ואכן החלפתי צוכנית אימונים הכוללת פחות חזרות וסופר סטים ויותר עצימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית