הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר הכירו את Aziz Shavershian -Zyzz

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
זה דיון לפיכך שלא יניב תשובה לעולם . (סוגיית קוף/אדם) .
אין פה סוגייה. האדם לא הגיע מהקוף וזו עובדה. לאדם ולקוף יש אב קדמון משותף, זו עובדה. מה שלא ברור פה זה מי היה האב הקדמון או מה שנקרא "The Link״. כיום יש אב קדמון עם תאריך של 7 מיליון שנים, אבל כל רגע יכולים למצוא משהו יותר עתיק מכך.

• פותח/ת השרשור
אין פה סוגייה. האדם לא הגיע מהקוף וזו עובדה. לאדם ולקוף יש אב קדמון משותף, זו עובדה. מה שלא ברור פה זה מי היה האב הקדמון או מה שנקרא "The Link״. כיום יש אב קדמון עם תאריך של 7 מיליון שנים, אבל כל רגע יכולים למצוא משהו יותר עתיק מכך.

אני חושב שעד שימצאו , אני ואתה נעבור ביחד עוד הרבה מחזורים בחיים .

• פותח/ת השרשור
כי אנשים רואים באדם שהיה על מת', סמים שונים , וסטרואידים, שמת בגיל 22 מודל לחיקוי.

אתה טועה , לא כל אחד יודע מה הוא לקח או האם הוא לקח , הנושא שמעורר השראה הוא הפיכתו מילד רזה מאוד , לשרירי ואסטטי עד מאוד.
כל השאר לא מעניין.

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 13940
ובנימה רצינית,אייל,כל הכבוד על התחזוק של הפורום הזה.מוניטין.

תודה לך , ובמעמד זה אדכן אתכם לאלו שלא יודעים - שקיים אופציה למעקב אחרי פורום שמעניין אתכם , עקבו על מנת שתוכלו להמשיך להיות מעודכנים ולהשתתף בנושאים השונים.

image.jpg

image.jpg

הוא היה דמות לחיקוי של מליוני גולשים בעולם! תעשה עליו google , מאז מותו נפתחו למעלה מחצי מליון עמודי fans שלו.

אני בז לזלזול שלך.
אתה מדבר לוקח את זה אישי מידי כמו בחורה במחזור שלא לצורך.
לא זלזלתי בבן אדם להפך, הלוואי עלי גוף כזה ..
אבל שוב הוא אובררייטד ברמות..

ומדידה של כמות מעריצים היא לא אינדקציה להצלחה, תראה את גאסטין ביבר ..

שאני יבין גסטין ביבר לטענתך לא מצליח או אין לא מספיק מעריצים ?

יש לו המון מעריבים אבל הוא בן אדם מאוד שנוא..

יש לו המון מעריבים אבל הוא בן אדם מאוד שנוא..
שיהיה שנוא יותר מכל אדם אחר בעולם , זה לא מה שיכך ממנו את ההצלחה !!! ילד בגילו שזכה לתהילה והון כמו שלו זה הגדרה לסופר הצלחה !!!! אני יודע שזה לא הנושא של האשכול וגם לא נושא הפורום אבל בגדול גם zyzz זכה להמון מעריצים וזה מה שהופך אותו לסוג של הצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר לוקח את זה אישי מידי כמו בחורה במחזור שלא לצורך.
לא זלזלתי בבן אדם להפך, הלוואי עלי גוף כזה ..
אבל שוב הוא אובררייטד ברמות..

ומדידה של כמות מעריצים היא לא אינדקציה להצלחה, תראה את גאסטין ביבר ..

ארז, אני מכבד אותך אני מצפה ממך שתכבד אותי .
אני עדין חולק על דעתך , וחושב שאתה טועה. אבל אני אזרום איתך .

בסה"כ ילד אידיוט, התחיל עם כמויות הזויות של חומרים עוד מגיל העשרה, והנה המוות שלו זה רק הוכחה לכמה הגישה שלו מטומטמת.

הדבר היחיד שהוא גרר אחריו זה צבא של ילדים אידיוטים נרקיסיסטים שמצטלמים כמו דוגמנית

אפשר לכתוב עליו המון , אבל זה נועד להביא תמציתית על הדמות.

ויש תאוריות שהוא לא מת? יש גם תאוריות שבאנו מהקוף.. הבחור מת .. אגב ידידי , בויקיפדיה לא מדברים על תאוריות - שווה לבדוק מאוד מעניין..
רגע אז אתה רומז שנולדנו בגן קסום אם נחש מדבר ?

• פותח/ת השרשור
רגע אז אתה רומז שנולדנו בגן קסום אם נחש מדבר ?

אל תיהיה ליצן על חשבוני. אני רומז שקיימות תאוריות , ומנגד עובדות .
עליהן אפשר להתווכח שנים.

אתה טועה , לא כל אחד יודע מה הוא לקח או האם הוא לקח , הנושא שמעורר השראה הוא הפיכתו מילד רזה מאוד , לשרירי ואסטטי עד מאוד.
כל השאר לא מעניין.

יודעים בדיוק מה הוא לקח,הוא פרסם אפילו סייקלים שהוא עשה ומודה שעשה סמים.
תריץ חיפוש תמצא.

כי אנשים רואים באדם שהיה על מת', סמים שונים , וסטרואידים, שמת בגיל 22 מודל לחיקוי.
מעריצים את הדרך חיים שלו לא את זה שהוא לקח סמים וסטרואידים...

מעריצים את הדרך חיים שלו לא את זה שהוא לקח סמים וסטרואידים...
ומה הייתה הדרך חיים שלו?
סמים, מסיבות ושטויות, בגלל זה הוא גם מת בגיל 22.

• פותח/ת השרשור
יודעים בדיוק מה הוא לקח,הוא פרסם אפילו סייקלים שהוא עשה ומודה שעשה סמים.
תריץ חיפוש תמצא.

דברתי בגדול , ממש לא מעניין אותי מה עשה - זה שהיה ״ טיפש״ לדברכם לא משנה את העובדה שהוא הפך לדמות מוכרת ואהובה.

גם אימי ווינאוס עשתה ״שטויות״ ומצאה את מותה ועדין הולכים אחרי קברה מליוני מעריצים .

ארז, אני מכבד אותך אני מצפה ממך שתכבד אותי .
אני עדין חולק על דעתך , וחושב שאתה טועה. אבל אני אזרום איתך .
לגמרי . זה לא היה בתוקפנות .
חילוקי דעות הם דבר חיובי .
הכל טוב חויה ..

הוא מפורסם חסר פואנטה, כמו כוכבי ריאליטי אבל בלי להשתתף בתכנית ריאליטי. סחה על היח"צ.

אני חושב שכל אלו שמלכלכים עליו ועל דרכו בסתר ליבם מקנאים בו והיו רוצים לחיות את חייו , עם כל מה שמשתמע מזה ! לא להבין אותי לא נכון , הכוונה לחיות !!!
להיות בעל גוף פגז , להיות במסיבות , לזיין וכן לעשות סמים !

ומה הייתה הדרך חיים שלו?
סמים, מסיבות ושטויות, בגלל זה הוא גם מת בגיל 22.

בגדול, נכון. אני זוכר שפעם הייתי מסתכל עליו ואומר "פאק איזה אהבל", אבל אז קראתי קצת על הבן אדם - לא האמנתי שהצורה בה הוא מתנהג בסרטונים שלו זה באמת מי שהוא, והבנתי שהוא שיחק על הסטריאוטיפ שהדביקו לו, בסופו של דבר אפשר לראות שהוא די נהנה מכל העניין ולא לוקח דברים ביתר רצינות. בשלב כלשהו הוא גם עשה המון כסף מהפרסום שהוא השיג, אז גם את זה אפשר לזקוף לזכותו.

יש משהו ראוי להערצה בצורה שבה הוא גרם לכ"כ הרבה אנשים מכל העולם להפסיק לשים זין על מה שאחרים חושבים עליהם ולעשות מה שהם רוצים. המון אנשים פירשו את זה בצורה של "אני רוצה להיות כמוהו" אבל אני באמת חושב שלא לזה הוא התכוון.

הדבר היחיד שחבל זה שעל הדרך הוא יצר זן חדש של ליצנים!

Back
למעלה תחתית