הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Adidas Adipower הזמנה או הזמנה קבוצתית

korkland

משתמש פעיל
320
94
נק' מוניטין:
280
320
94
מישהו הזמין את הנעל? מה הדרך הכי זולה להזמין אותם, ראיתי שמשה פרסם שהוא שלח קופסה עם הרבה זוגות ויצא משתלם סביבות ה650 לזוג כולל הכל..
אם מישהו הזמין את הנעל אשמח לפרטים..

נעל מושלמת אבל יקרה מוות יש אופציות עדיפות יותר מבחינת יחס-מחיר
משה בזמנו עשה הזמנה קבוצתית לנעל הרבה יותר זולה (90 $) VS.

לא תצליח להביא אותה בפחות מ-1100-1000

• פותח/ת השרשור
יש באיביי מידה 8.5 בדיוק מה שאני צריך ב160, אני רק צריך למצוא מישהו בארהב או קנדה.. (קטע יש לי חבר שעובד בעגלות בקנדה אבל הוא חוזר רק בחודש חמישי)

• פותח/ת השרשור
אם אפשר אני מעוניין רק באדיפוואר, אני רוצה אותם בשביל משקולנות ולא כח.. צריך עקב גבוה.

אני הזמנתי מהאתר הרשמי של אדידס עם קופון של 10% הנחה, אז יצא 180$.
משלוח עם shipito לארץ עלה בסביבות ה-$40, החבילה לא נעצרה במכס.

קצת יקר עבור נעליים, אבל כמובן שאני מרוצה.

• פותח/ת השרשור
אני הזמנתי מהאתר הרשמי של אדידס עם קופון של 10% הנחה, אז יצא 180$.
משלוח עם shipito לארץ עלה בסביבות ה-$40, החבילה לא נעצרה במכס.

קצת יקר עבור נעליים, אבל כמובן שאני מרוצה.
קצת הזוי אבל אין מידה 8.5 לא באתר הרשמי ולא באתר של rogue.. אגב אם אני מזמין דרך mustop החבילה בטוח תיעצר במכס? ואם כן אני אמור להצהיר לפני או לעשות משהו לפני, או שפשוט החבילה תיעצר ואני אצטרך רק לשלם את המיסים כשהיא תגיע וזהו?

אני מעוניין, תלוי במחיר.
לא לשכוח שאם משה מסכים אין לנו מכס והמחיר יותר זול פר בנאדם.

אני מעוניין, תלוי במחיר.
לא לשכוח שאם משה מסכים אין לנו מכס והמחיר יותר זול פר בנאדם.
גם אם בן אדם פרטי שולח לנו עדיין יש סיכוי גדול שיתפס במכס , במיוחד נעליים התג מחיר הממוצע שלהם עומד בין 100-50 דולר (מניסיון מחבר שעבד בנושא ואמרו להם לתת תגש על נעליים).
זה סיכון שצריך לקחת בחשבון אם עושים הזמנה

קצת הזוי אבל אין מידה 8.5 לא באתר הרשמי ולא באתר של rogue.. אגב אם אני מזמין דרך mustop החבילה בטוח תיעצר במכס? ואם כן אני אמור להצהיר לפני או לעשות משהו לפני, או שפשוט החבילה תיעצר ואני אצטרך רק לשלם את המיסים כשהיא תגיע וזהו?

דרך חברת שילוח בארץ (buy2usa, mustop, tnt express וכו') אתה חייב להעלות חשבונית ברגע שהמוצר מגיע אליהם למחסן בארה"ב ומשלם מראש את המיסים, אין דרך להימנע מכך.

ב-shipito אתה כותב מה יופיע על החבילה, על כל המשתמע מכך.

• פותח/ת השרשור
אני בשנה של בזבוזים אל תכבו אותי..
מישהו הסתכל במכירה באיביי? משהו מרגיש לי מוזר אני עומד ללחוץ על ה"קנה עכשיו" ומהסס, אני לא מבין כלום בחרא הזה יש למוכר רייטינג גבוה אבל הוא מוכר ב40 דולר פחות נעל חדשה..
עזרה help עזרה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית