הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סנאצ'ים לבדיקה

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
משקולנים, רחמו עליי בביקורת - סה"כ פעם שלישית שאני עושה את התרגיל הזה בגרסה המלאה שלו. המשקלים בסרטון הם 40, 52, ואח"כ 57.5 (בסרטון הם לא בהכרח בסדר הזה, קשה לדעת כשלא רושמים במקום, מאחר ומדובר בפלטות קרוספיט).

משקולנים, רחמו עליי בביקורת - סה"כ פעם שלישית שאני עושה את התרגיל הזה בגרסה המלאה שלו. המשקלים בסרטון הם 40, 52, ואח"כ 57.5 (בסרטון הם לא בהכרח בסדר הזה, קשה לדעת כשלא רושמים במקום, מאחר ומדובר בפלטות קרוספיט).

קודם כל זה לא רע בכלל! הפתיע לטובה...
נסה למשוך יותר ישר למעלה במשיכה השניה ותעביר קצת יותר משקל לעקבים. חוץ מזה נראה לא רע!

אם מייק אומר הוא יודע, אני אישיתי מהזוית הזאת לא מספיק מנוסה כדי להעיר.
שים לב שאתה מסיים משיכה עד הסוף , טרפזים ונכנס כמו בלוק. איפה שתפסת עלה איתו למעלה בלי תזוזות מיותרות.

• פותח/ת השרשור
עשיתי אנליזה של מסלול המוט עם האפליקציה של @Seth Able.

אני מבין בהערות שהתכוונתם שצריך "להדק" יותר את הלולאה השנייה של ה-S עם משיכה שנייה קצת יותר "מוקדמת" - כלומר קצת להקדים את השראגג והכיפוף של המפרקים?

אתה ממש לא אמור למשוך יותר "מוקדם" להיפך- בסנאץ מתפוצצים מנקודה מאד גבוהה. תנסה לא לתת מכה קדימה פשוט, אמרתי לך לי קשה לראות מהזוית הזאת משהו אבל קח בחשבון שאם זה היה משקל גבוה בגלל שהמוט בא קדימה-אחורה הוא היה עף לך מאחורי הגב.

תצלם מזוית פרונטלית אלכסונית קצת, יהיה יותר קל לראות מה אתה עושה שם עם השראג ומאיפה אתה מושך וגם נראה את ה"קבלה" יותר טוב

סה"כ לא רע לדעתי. מה הרוחב של האחיזה שלך? אולי בגלל זה אתה מוציא קצת יותר מידי קדימה

• פותח/ת השרשור
סה"כ לא רע לדעתי. מה הרוחב של האחיזה שלך? אולי בגלל זה אתה מוציא קצת יותר מידי קדימה

האגודל והאצבע המשולשת על הטבעות החלקות (איפה שלפי וינגייט אמורות להיות הזרתות בבנץ').

אם אתה מעל 1.7מ סביר שכדאי לנסות להרחיב קצת. בלי קשר, תתחיל להוסיף משקל ותראה איך הולך.

בגדול סביר, תשתדל למשוך קרוב יותר לגוף ולא להוציא קדימה, להיות עם המשקל יותר על העקבים ולהתיישר עד הסוף. תרחיב את האחיזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית