עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לשנה עולה משהו כמו 1900סורי שאני נדחף אבל תגיד כמה עולה מנוי לאקטיב?
יש אפשרות לכמה כניסות (כרטיסייה) או שבוע (לעשות ניסוי איך זה מסתדר עם הנסיעות).
תעשה סט אפ נכון (להרים חזה , ליישר גב מההתחלה תנסה גם להוריד חגורה ומשקל כמובן) ויש לך את זה גם הנעילה שלך תהיה חלקה יותר
באיזה מכון עולה מנוי 600 שקלים לשנה?יותר מפי 3 ממה שאני משלם וזה גם רחוק 🫤
לשנה עולה משהו כמו 1900
יש אפשרות לכמה אימוני ניסיון חינם(לא זוכר כמה) את יכול לשאול את @obzion
בכול מקרה אני יוריד משקל ויעשה את כל מה שאמרתם
חוב לראק, אישור בכתב מחד"כ שקיבלת מנוי בפחות מ700 שקל לשנה.יותר מפי 3 ממה שאני משלם וזה גם רחוק 🫤
לא בקריותזה המכון של המוזרקים באיזור הכרמל?
לא נראה לי שהוא בפורוםהטכניקה הדרדרה מאוד ממתי שראיתי אותך עושה דדליפט בחד"כ, אני חושב שאתה יודע כבר איך לתקן אותה.
בכל מקרה, מוניטין על הרייג', יש עתיד בתחום 😃
אגב, מי אמר לך להמשיך לנעול בחזרה האחרונה? מישהו מפה?
לא נראה לי שהוא בפורום
בכול מקרה מתחילים לעבוד לפי ההנחיות של גיל הזוננרייכי
נדמה לי אתה ואני לא מדברים על אותם האנשים.קודם כל לגבי ה"מוזרקים בקריות", מאיפה לך שהחבר'ה האלה מוזרקים? כי הם לא.
דבר שני, אני חושב שהתגובות של כולם פה יכולים לעזור לך, אבל תפתח את העיניים בנאדם, יש לך במכון הזה כלכך הרבה אנשים שיכולים לעזור לך ולעבוד איתך שאין צורך בכלל שתפנה פה....חסרים לך? יש לך את אחד ממאמני הכוח הכי טובים בארץ, את אופק, את מאור....לא חסר לך בכלל....לך תתייעץ עם יוסי דבר ראשון.
קודם כל לגבי ה"מוזרקים בקריות", מאיפה לך שהחבר'ה האלה מוזרקים? כי הם לא.
דבר שני, אני חושב שהתגובות של כולם פה יכולים לעזור לך, אבל תפתח את העיניים בנאדם, יש לך במכון הזה כלכך הרבה אנשים שיכולים לעזור לך ולעבוד איתך שאין צורך בכלל שתפנה פה....חסרים לך? יש לך את אחד ממאמני הכוח הכי טובים בארץ, את אופק, את מאור....לא חסר לך בכלל....לך תתייעץ עם יוסי דבר ראשון.