הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרונט סקווואט לביקורת 85x3

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
לדעתי פרונטסקוואט צריך לעשות רק עם נעלי weightlifting ועדיף עקב גבוה .75 ומעלה.. כי ל99 אחוז מהאוכלוסיה אין את הגמישות במפרק כף הרגל כדי שהברך תנוע מספיק קדימה והטורסו שלך ישאר אנך לריצפה.. הזווית של הגב שלך גדולה מדי כי אתה מפצה על החוסר גמישות כדי להשאיר את המוט במרכז הכובד..
אבל בטח אני יקבל כמה שליליים בגלל זה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי פרונטסקוואט צריך לעשות רק עם נעלי weightlifting ועדיף עקב גבוה .75 ומעלה.. כי ל99 אחוז מהאוכלוסיה אין את הגמישות במפרק כף הרגל כדי שהברך תנוע מספיק קדימה והטורסו שלך ישאר אנך לריצפה.. הזווית של הגב שלך גדולה מדי כי אתה מפצה על החוסר גמישות כדי להשאיר את המוט במרכז הכובד..
אז אתה אומר שכל עוד אני לא קונה נעלי וויטליפטינג אין לי מה לנגוע בתרגיל הזה?

מה שאני אומר זה שבלי נעליים מתאימות הפרונט סקוואט שלך לא יראה טוב, אלא אם כן תגמיש את הקרסול בצורה דרסטית, בלי קשר ברגע שתעשה סקוואט עם נעלים מתאימות לא תחזור לאולסטאר בחיים. אבל אם אתה מחליט להישאר ככה אתה יכול רק בפרונט סקוואט לשים תפלטות של ה1.25 מתחת לעקבים זה אחלה צ׳יט..

• פותח/ת השרשור
מה שאני אומר זה שבלי נעליים מתאימות הפרונט סקוואט שלך לא יראה טוב, אלא אם כן תגמיש את הקרסול בצורה דרסטית, בלי קשר ברגע שתעשה סקוואט עם נעלים מתאימות לא תחזור לאולסטאר בחיים. אבל אם אתה מחליט להישאר ככה אתה יכול רק בפרונט סקוואט לשים תפלטות של ה1.25 מתחת לעקבים זה אחלה צ׳יט..
תודה.

אם תוכלו אשמח גם לביקורת ממכם, לפני שאני ממשיך להתקדם עם התרגיל הזה @Mike96 @moo @Rasmalo .
תודה !

לדעתי זה נראה בסדר גמור. אולי יש קריסה קטנה בעלייה, תחכה לתגובות מעוד אנשים. תמשיך לעבוד בכמות החזרות הזאת.
אתה חושב שהעובדה שיש לו זווית בגב ביחס למישור היא בגלל גמישות ולא בגלל העובדה שיש לו פאקינג 85 קילו שוכבים לו על העצמות האלה ליד הצוואר?
טוב אחי.

לדעתי זה נראה בסדר גמור. אולי יש קריסה קטנה בעלייה, תחכה לתגובות מעוד אנשים. תמשיך לעבוד בכמות החזרות הזאת.
אתה חושב שהעובדה שיש לו זווית בגב ביחס למישור היא בגלל גמישות ולא בגלל העובדה שיש לו פאקינג 85 קילו שוכבים לו על העצמות האלה ליד הצוואר?
טוב אחי.
גבר אל תדבר שטויות תעשה טובה, מה הקשר המשקל שיש לו על העצמות לזווית של הגב?!
אם הקרסול שלו היה יותר גמיש הוא יכל לשלוח בירכיים יותר קדימה וככה לשבת יותר פנימה ולא אחורה.. כמו שצריך לעשות בפרונט סקוואט..
אז גם אם יש לו מוט ריק או 200 קילו זה בכלל לא משנה..

אתה יורד קצת מדי בשביל פרונט, תרד עד הסוף כדי לנצל את התרגיל לחלוטין. זה תרגיל עזר אתה לא צריך להתמקד בלהרים יותר בו אלא בלקבל ממנו את כל היתרונות שאפשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית