עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה אומר שכל עוד אני לא קונה נעלי וויטליפטינג אין לי מה לנגוע בתרגיל הזה?לדעתי פרונטסקוואט צריך לעשות רק עם נעלי weightlifting ועדיף עקב גבוה .75 ומעלה.. כי ל99 אחוז מהאוכלוסיה אין את הגמישות במפרק כף הרגל כדי שהברך תנוע מספיק קדימה והטורסו שלך ישאר אנך לריצפה.. הזווית של הגב שלך גדולה מדי כי אתה מפצה על החוסר גמישות כדי להשאיר את המוט במרכז הכובד..
אבל בטח אני יקבל כמה שליליים בגלל זה.
תודה.מה שאני אומר זה שבלי נעליים מתאימות הפרונט סקוואט שלך לא יראה טוב, אלא אם כן תגמיש את הקרסול בצורה דרסטית, בלי קשר ברגע שתעשה סקוואט עם נעלים מתאימות לא תחזור לאולסטאר בחיים. אבל אם אתה מחליט להישאר ככה אתה יכול רק בפרונט סקוואט לשים תפלטות של ה1.25 מתחת לעקבים זה אחלה צ׳יט..
אתה חושב שהעובדה שיש לו זווית בגב ביחס למישור היא בגלל גמישות ולא בגלל העובדה שיש לו פאקינג 85 קילו שוכבים לו על העצמות האלה ליד הצוואר?לדעתי פרונטסקוואט צריך לעשות רק עם נעלי weightlifting ועדיף עקב גבוה .75 ומעלה.. כי ל99 אחוז מהאוכלוסיה אין את הגמישות במפרק כף הרגל כדי שהברך תנוע מספיק קדימה והטורסו שלך ישאר אנך לריצפה.. הזווית של הגב שלך גדולה מדי כי אתה מפצה על החוסר גמישות כדי להשאיר את המוט במרכז הכובד..
אבל בטח אני יקבל כמה שליליים בגלל זה.
גבר אל תדבר שטויות תעשה טובה, מה הקשר המשקל שיש לו על העצמות לזווית של הגב?!לדעתי זה נראה בסדר גמור. אולי יש קריסה קטנה בעלייה, תחכה לתגובות מעוד אנשים. תמשיך לעבוד בכמות החזרות הזאת.
אתה חושב שהעובדה שיש לו זווית בגב ביחס למישור היא בגלל גמישות ולא בגלל העובדה שיש לו פאקינג 85 קילו שוכבים לו על העצמות האלה ליד הצוואר?
טוב אחי.