הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פוואר קלין - בדיקת טכניקה

• פותח/ת השרשור Arikk68
  • פורסם בתאריך

Arikk68

משתמש מתחיל
191
48
נק' מוניטין:
441
191
48
רזים (עאלק..)
אז אחרי שסיימתי SS ועברתי לטקסס מטוד סופסוף מצאתי מישו שיוכל ללמד אותי את הפוואר קלין, גם אם זה חלקית.
שמתי לב שבירידה לסקוואט הגב נוטה יותר מדי קדימה לדעתי - לשיפוטכם.
טיפים לשיפור טכניקה?
(מצטער שזה רק חזרה אחת, ככה צילמו)
אפשר להכנס ליוטיוב ולהאט את המהירות של הסרטון

זה לא פאוורקלין, זה האנג קלין וגם הוא מאוד גרוע. תעיף מהחלון את מי שמלמד אותך. אגב, על איזה משקלים סיימת ss?

• פותח/ת השרשור
זה לא פאוורקלין, זה האנג קלין וגם הוא מאוד גרוע. תעיף מהחלון את מי שמלמד אותך.
אני לומד את החלק השני של התנועה...
והבנאדם שלימד אותי לא היה איתי היום, למדתי את זה אתמול והיום פשוט המשכתי לעבוד על טכניקה לפי מה שזכרתי.
במקום להגיד גרוע אתה יכול להגיד למה ואיך לשפר
ולגבי המשקלים, אין לי בעיה להגיד כל עוד לא מחייבים לראק

אני לומד את החלק השני של התנועה...
והבנאדם שלימד אותי לא היה איתי היום, למדתי את זה אתמול והיום פשוט המשכתי לעבוד על טכניקה לפי מה שזכרתי.
במקום להגיד גרוע אתה יכול להגיד למה ואיך לשפר

אתה בכלל לא עושה את התרגיל הנכון אז איך אני אעיר לך הערות? מה שאתה עושה זה האנג קלין, החלק השני של פאוורקלין נקרא האנג פאוור קלין. ולא יורדים עד לשבירת מקביל. למעשה לא יורדים בכלל.

• פותח/ת השרשור
אתה בכלל לא עושה את התרגיל הנכון אז איך אני אעיר לך הערות? מה שאתה עושה זה האנג קלין, החלק השני של פאוורקלין נקרא האנג פאוור קלין. ולא יורדים עד לשבירת מקביל. למעשה לא יורדים בכלל.
טוב גבר.
עוד מישו יכול להעיר?

זה לא פאוורקלין
זה יד קדמית באחיזה הפוכה בסופר סט עם פרונט סקוואט.

תראה ביוטיוב סירטוני הדרכה (ריפטו בעיקר משקולנים אחר כך) ואז תחזור כשיהיה לך מושג בכלל מה זה התרגיל הזה ....

• פותח/ת השרשור
זה לא פאוורקלין
זה יד קדמית באחיזה הפוכה בסופר סט עם פרונט סקוואט.

תראה ביוטיוב סירטוני הדרכה (ריפטו בעיקר משקולנים אחר כך) ואז תחזור כשיהיה לך מושג בכלל מה זה התרגיל הזה ....
קודם כל, למה להגיב ככה בזלזול?
אני מכיר את הפווארקלין ואני יודע איך הוא נראה, ראיתי מלא סרטונים אבל קשה לבצע אותו בעצמי.
לפני כל חזרה אני חושב על כלכך הרבה דברים שאני מאבד את עצמי לגמרי.

הוא שלח לי מספרים יפים מאוד. הבעיה היא שאני לא מאמין למילה שיוצאת מהפה של הבחור הזה מהרגע שהוא הגיע לפה.
הוא כתב את המשקלים בלוג.
רטיו חביב. לצערי כמו רובנו רטיו לא כ"כ עושה לי את זה...😉

אני לא מבין אותך.
ביקשת ביקורת - קיבלת. קשה לך לקבל ביקורת שלילית? אתה נעלב בקלות? אז אל תבקש ביקורת.

שני הסירטונים הם לא קלין מתליה ולר שום דבר דומה. פשוט משיכת מוט + סקוואט קדמי.
אז איזו ביקורת אתה מצפה לקבל בדיוק? קלין או גל נגזרת של קלין לא הייתה כאן ולכן מה לבקר.

אני לא מבין אותך.
ביקשת ביקורת - קיבלת. קשה לך לקבל ביקורת שלילית? אתה נעלב בקלות? אז אל תבקש ביקורת.

שני הסירטונים הם לא קלין מתליה ולר שום דבר דומה. פשוט משיכת מוט + סקוואט קדמי.
אז איזו ביקורת אתה מצפה לקבל בדיוק? קלין או גל נגזרת של קלין לא הייתה כאן ולכן מה לבקר.
הקטע עם הבייספס מעניין לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית