הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם הייתם רוצים לשאול את Alon Gabbay ?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
במסגרת הכתבה הבאה שתתקיים עם אלון גבאי בSkype עקב שהותו בגרמניה , הייתי רוצה לשאול אתכם איזה שאלות אתם הייתם רוצים לשמוע עליהם תשובות?

אני מדגיש , שאלו יהיו שאלות ענייניות - שאלות כמו " אלון את האמת אתה מזריק " ? או הטרלות למיניהם ימחקו.

השאלות הטובות יזכו לתשובות מאלון , ואף יצויין שם השואל.

ח'ח ל @oz25 על ההשראה.

האם אתה משלב אימוני כוח, סיבולת (שריר! לא אירובי) כחלק מהאימונים שלך, או מתאמן אך ורק באימוני היפרטרופיה?

1. מה המטרות לטווח קצר וארוך?
2. מדוע החליט לעבור לגרמניה?
3. האם מתכוון לחזור לארץ?
4. במה הוא עוסק למחייה מלבד פיתוח גוף?
5. מה ההבדלים בין תפיסת פיתוח הגוף של המתאמן הממוצע בגרמניה (ואם הוא יודע על עוד ארצות אחרות במידה והיה בהן) לזה הישראלי?
6. דמות נערצת עליו מתחום פיתוח הגוף?
7. מה הוא חושב ויודע על תוכניות כוח?
8. האם הוא התאמן בתוכנית כוח או וויטליפטינג למיניהן? או האם הוא משלב ברוטינת האימונים שלו כוח/וויטליפטינג?

• פותח/ת השרשור
5. מה ההבדלים בין תפיסת פיתוח הגוף של המתאמן הממוצע בגרמניה (ואם הוא יודע על עוד ארצות אחרות במידה והיה בהן) לזה הישראלי?
8. האם הוא התאמן בתוכנית כוח או וויטליפטינג למיניהן? או האם הוא משלב ברוטינת האימונים שלו כוח/וויטליפטינג?

נרשם , שאלות ענייניות.

הרוב נאמר פה.
אבל מכמה ראיונות שקראתי שנעשו עם אלון אני מניח שהשאלה המתבקשת היא על עניין הטבעי או לא.
אישית,גם אם הוא יגיד שהוא התנסה/מתנסה בחומרים כאלה ואחרים זה לא יגרום לי להעריך אותו פחות (מניח שלאחרים כן).
אבל אם כבר לראיון,מעניין אותי שיגרת היום שלו בגרמניה,אם הוא יוכל לפרט.
ואייל,כל הכבוד על ההשקעה!

• פותח/ת השרשור
הרוב נאמר פה.
אבל מכמה ראיונות שקראתי שנעשו עם אלון אני מניח שהשאלה המתבקשת היא על עניין הטבעי או לא.
אישית,גם אם הוא יגיד שהוא התנסה/מתנסה בחומרים כאלה ואחרים זה לא יגרום לי להעריך אותו פחות (מניח שלאחרים כן).
אבל אם כבר לראיון,מעניין אותי שיגרת היום שלו בגרמניה,אם הוא יוכל לפרט.
ואייל,כל הכבוד על ההשקעה!

גם אותי לא מעניין עניין החומרים, להיפך - אם אתה עוד מתפרנס מזה - איך אומרים? " תפאדל ".

ותודה רבה לך איציק.

מה לפי דעתו צריך לעשות כדי להביא מודעות גדולה יותר לתחרויות פיתוח גוף בישראל ? במה צריך להשקיע ? על מה צריך לשים דגש ולשפר ?

ממשיך -
9. מה היו טעויותיו הראשונות שהתחיל להתאמן?
10. מאיזה מקור ידע (למשל מדריכים, חברים, ספרים, אינטרנט וכו') רכש את הידע בפיתוח גוף?
11. קצת להתרברב (או שלא) - RM1 בסקוואט, דדליפט ובנץ'.
12. פירוט היסטוריית תחרויות

• פותח/ת השרשור
עדכון קטן, אלון צלצל אלי ושוחח איתי בנוגע לראיון שהולך להתרחש מחר.

מבחינתו , כל שאלתה תתקבלנה בברכה - בדגש על כל שאלה.

אתם מוזמנים להמשיך לחשוב על השאלות שבאמת מעניינות אותכם.

image.jpg

מי שעוקב אחריו בפייסבוק יודע שהוא עושה סקוואטים ATG עם דגש על כוח ל5 חזרות.
עכשיו לנושא: יש לו שרירי בטן בין היפים ביותר. הייתי שמח לדעת כיצד הוא עובד על הבטן שלו ( אין ספק שהבנאדם יודע לעבוד עלייה בצורה הכי טובה שיש.

• פותח/ת השרשור
מי שעוקב אחריו בפייסבוק יודע שהוא עושה סקוואטים ATG עם דגש על כוח ל5 חזרות.
עכשיו לנושא: יש לו שרירי בטן בין היפים ביותר. הייתי שמח לדעת כיצד הוא עובד על הבטן שלו ( אין ספק שהבנאדם יודע לעבוד עלייה בצורה הכי טובה שיש.

תודה רבה, רשמתי ואשאל.

אם הוא יכול לפרט על איך מתנהל אצלו האימון בצורה מפורטת כלומר התוכנית ולהסביר איך הוא עובד (סופר סטים\דרופים) , זמני מנוחה וכולי ולגבי התזונה אם הוא יכול לפרט את תפריט תזונה שלו בדרך כלל , המטרה של השאלה היא כדי להחכים יותר..

• פותח/ת השרשור
הראיון מתבצע בעוד כחצי שעה, הזדרזו שאלות אחרונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית