הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי ראש מאבקות חלבון

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך

שים

משתמש משקיע
2,294
2,116
נק' מוניטין:
3,084
2,294
2,116
החלפתי כמה חברות של אבקות חלבון (מאסקל טק , אופטימום גולד , ועכשיו כאילו הלכתי על בטוח סינטה 6).
וכולם עשו לי כאב ראש .. כאילו הראש כבד ויותר כשמזיזים אותו זה ממש מציק .. זה היה עובר רק אחריי שינה .

מישהו עוד ניתקל עם הבעיה ..? מזה יכול להיות ..? ומה עושים ? (אין סיכוי שאני יוכל להחליף את החלבון באבקה לחלבון ממזון- זמן) :(

אתה בטוח שאתה לא אלרגי לאחד המרכיבים?תבדוק את זה
תעשה בדיקות דם,תבדוק שאין לך חוסר בויטמינים

אולי אלרגיה, מחלב או קוטג' זה גם קורה? ממתיקים מלאכותיים כגון בקולה או דנונה 0% זה קורה גם?
זה יכול להיות הרבה דברים, נסה לחפש במרכיבים מה משותף לכולם ואולי תמצא את התשובה, אתה יכול לנסות גם סוגי חלבונים אחרים כגון רק קזאין או רק ביצה או רק סויה (יאללה אני מחכה לזה שיקפוץ שסויה עושה MEN TITS)

אולי אלרגיה, מחלב או קוטג' זה גם קורה? ממתיקים מלאכותיים כגון בקולה או דנונה 0% זה קורה גם?
זה יכול להיות הרבה דברים, נסה לחפש במרכיבים מה משותף לכולם ואולי תמצא את התשובה, אתה יכול לנסות גם סוגי חלבונים אחרים כגון רק קזאין או רק ביצה או רק סויה (יאללה אני מחכה לזה שיקפוץ שסויה עושה MEN TITS)

סויה עושה MOOBS!וזה מגעיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית