עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ללא פחמימות אבל כמו חיטוב דל פחמימות רק מסהאין מסה ללא פחמימות חבר, עליך להיות במאזן קלורי חיובי, שנובע בין היתר מפחמימות.
לא אתה מציע לבנות ואז להביא לכאן ושפורום יגיד לי אם הוא בסדר או לא?בנית לך כבר תפריט?
לפי הנתונים שלך אתה מתאמן מתחיל, אין לך מה להתעסק בשטויות כאלה תעשה מסה כמו שצריך..
לפי הנתונים שלך אתה מתאמן מתחיל, אין לך מה להתעסק בשטויות כאלה תעשה מסה כמו שצריך..
אני מתחיל (חודש בחדר כושר) אני רוצה אבל להגיע למטרה שלי כמה שיותר מהר ובצורה כמה שיותר יעילה (אין לי בעיה להשקיע כדי להגיע למטרה)לא שמתי לב למשקל..תתחיל לאכול ועזוב אותך מדל פחמימה..
מה זה משנה 200 פחמימה או 350?לפי מה שאני יודע אפשר לעשות גם מסה עם משהו כמו 150-200 גרם פחמימה..זה לא הכי דל שיש..אבל אתה צריך את הפחמימות האלה למסה
אז מה אתה אומר לעשות?כי אם הוא רוצה לעשות מסה הוא צריך להיות במאזן קלורי חיובי. ההבדל בין 200 גרם פחמימה ל-350 גרם פחמימה הוא 600 קלוריות. אם הוא לא צורך את הקלוריות האלו מפחמימות הוא יכול להביא אותן או ע"י אכילת 66 גרם שומן יותר ממה שהוא תכנן מה שפחות מומלץ או ע"י אכילת 150 גרם חלבון יותר ממה שהוא כבר אמור לאכול (114 גרם = משקל גוף * 2) מה שמביא אותו ל-264 גרם חלבון על משקל גוף של 57, קצת יותר מפי 4.5 ממשקל הגוף.
וזהו ;)
למה זה פחות מומלץ?אכילת 66 גרם שומן יותר ממה שהוא תכנן מה שפחות מומלץ
כי אם הוא רוצה לעשות מסה הוא צריך להיות במאזן קלורי חיובי. ההבדל בין 200 גרם פחמימה ל-350 גרם פחמימה הוא 600 קלוריות. אם הוא לא צורך את הקלוריות האלו מפחמימות הוא יכול להביא אותן או ע"י אכילת 66 גרם שומן יותר ממה שהוא תכנן מה שפחות מומלץ או ע"י אכילת 150 גרם חלבון יותר ממה שהוא כבר אמור לאכול (114 גרם = משקל גוף * 2) מה שמביא אותו ל-264 גרם חלבון על משקל גוף של 57, קצת יותר מפי 4.5 ממשקל הגוף.
וזהו ;)
מסכים עם יהושע. למה דווקא להשלים מפחמימה? הוא יכול להשלים את זה משומן ופחמימהלמה זה פחות מומלץ?
בדיוק, אז אנחנו מסכימים. אין יתרון ב-400 פחמימה וניתן להשלים משומן.הגוף שלך דורש פחמימה על מנת למלאות מאגרי גליקוגן בשריר, שנחוצים על מנת להיות אנרגטי באימונים
מה שכן, אפשר להוריד את כמות הפחמימה למשל מ400 לאיזור ה200-250 ולהעלות את כמות השומן באופן כזה שישלים את הקלוריות, לדעתי זה יכול להיות אפקטיבי באופן מסויים ואפילו יעיל.
בסה"כ השלמת קלוריותבדיוק, אז אנחנו מסכימים. אין יתרון ב-400 פחמימה וניתן להשלים משומן.
מה זה משנה 200 פחמימה או 350?