הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה דלת פחמימות

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך
עדיף שתאכל שומן מאשר פחמימה כי תעלה יותר במשקל שזה המטרה במסה (כמובן שלא לעלות בצורה מוגזמת בשביל לא לצבור הרבה שומן)

האמת שהמטרה במאסה היא לעלות משקל ושהעלייה במשקל תהיה מורכבת מכמה שיותר שריר וכמה שפחות שומן - מה שנקרא "מסה נקייה".
יש מגבלה פיזית לכל האוכלוסייה (מלבד יחידי סגולה עם גנים מיוחדים כנראה) של עלייה במאסת שריר בתקופה מסויימת (אתה יכול לקרוא על זה במאמרים בkilogram) כך שמה שאתה אומר שהמטרה במאסה זה לעלות כמה שיותר במשקל ולכן עדיף לאכול שומן זה משפט קצת בעייתי כי המטרה במסה זה לעלות מסת שריר - לא להעלות משקל ולא משנה איך.

עדיף שתאכל שומן מאשר פחמימה כי תעלה יותר במשקל שזה המטרה במסה (כמובן שלא לעלות בצורה מוגזמת בשביל לא לצבור הרבה שומן)
אל תטעה. יותר שומן לא אומר עלייה יותר מהירה במסה, יש מצב זה אפילו הפוך אבל לא בטוח(יותר שומן/פחות פחמימה-פחות עלייה).

Koller - אם זה יותר שומן וכתוצאה מכך *לא מספיק* פחמימה - אתה צודק.
כל עוד זה יותר שומן אבל עדיין מספיק פחמימה אין סיבה שהגדילה במאסה תהיה איטית יותר. עדיין - אני חסיד של פחמימות הרבה יותר משל שומן.
משתדל להישאר על 30 גר' שומן ביום לעומת 330-350 גר' פחמימה.

Koller - אם זה יותר שומן וכתוצאה מכך *לא מספיק* פחמימה - אתה צודק.
כל עוד זה יותר שומן אבל עדיין מספיק פחמימה אין סיבה שהגדילה במאסה תהיה איטית יותר. עדיין - אני חסיד של פחמימות הרבה יותר משל שומן.
משתדל להישאר על 30 גר' שומן ביום לעומת 330-350 גר' פחמימה.
אם אתה על 30 גרם שומן ביום, נעזוב את עניין האימונים, אתה פוגע בגוף שלך. שומן חיוני לגוף.
http://www.kilogram.co.il/116/שומנים-על-מה-ולמה/

האמת שאני סביבות ה-10% מקלוריות שמגיעות משומן. זה אומנם מעט נמוך מהמומלץ אבל זה עוד בסדר.
בכל אופן, אני אוהב לאכול הרבה - יותר שומן ואני פשוט אהיה רעב הרבה פעמים.

אתם לא הבנתם אותי!!!
בגלל שגרם שומן = 9 קלוריות וגרם פחמימה שווה=4 קלוריות.
יותר קל להגיע למאזן קלורי חיובי בעזרת שומנים! ומה שמאפשר לך לאכול פחות אבל עדיין לעלות במסה לעומת פחמימות!!!
אני ממליץ לכל בנאדם שמתקשה לאכול(כמוני) לאכול כמה שיותר שומנים בתפריט שלו אחרת העלייה שלו בתקופת המסה לא תיהיה אופטימלית והוא יתקע.

Back
למעלה תחתית