הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר, באמת עזר למישהו לעלות במשקל?

• פותח/ת השרשור Coney
  • פורסם בתאריך

Coney

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
בתכלס כל מה שאני רואה זה אנשים שאומרים על הגיע נר שהוא טעים וכו והרבה קלוריות אבל תאכלס, זה עזר למישהו לעלות במשקל ???
ועוד שאלה
אני מטר 82
שוקל בערך 61
במחשבון bmr אני כנראה מכניס 1680 קלוריות ביום , ואם אני ישתה אבקות זה עוד 1200 קלוריות שזה כמעט 3000 קלוריות ביום שזה מה שמישהו ששוקל 120 מכניס כל יום ! לא מבין את זה אם מישהו יכול לסדר לי את זה בראש אני הודה לו .
אם אני גובה 182 שוקל 61 ואני רוצה להגיע ל 75 .
ואני צורך ביום 1680 קלוריות לפי המחשבון
ואדם ששוקל 75 שזה המטרה שלי מכניס 1900 אז אם אני יקנה אבקות ובמקום לדחוף 1200 קלוריות ביום אני יקח רק 400 קלוריות זה יותר הגיוני לא??
מצטער על הבורות אני לא מבין את כל העניין זה פשוט נראה לי לא הגיוני

הbmr הוא הכמות קלוריות שאתה צריך לאכול כדי לשמור על המשקל הנוכחי.
אם אתה רוצה לעלות במסת שריר אתה צריך להיות בתקופת מסה, ולפי מה שהבנתי בתקופת מסה אוכלים בערך 3000 קלוריות אם אתה מתחיל.
תקנו אותי אם אני טועה.

תקרא את המאמר בעיון:

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

אם עדיין ישארו לך שאלות אני אשמח לענות.

בנוגע לגיינר, לפי דעתי (ולפי דעת עוד הרבה אנשים אחרים) גיינר זה בזבוז כסף, זאת בסה"כ כמות קטנה של אבקת חלבון בתוספת מלא פחמימות ממקור שלא מצוין על גב האריזה. הרבה יותר משתלם לקנות אבקת חלבון ולהשלים את הקלוריות הנדרשות באמצעות אוכל, מה גם שבמשקל 61 קילו אין שום בעיה להגיע לכמות החלבון הרצויה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
החלטתי בנתיים לאכול מסודר ולספור קלוריות, לאכול כל בוקר וערב שיבולת שועל ( ד״א איך הכי נח לאכול את הדבר המוזר הזה ?)
ואם לא הצליח אז אני אוסיף גיינר.

אם אני אוכל 1700 קלוריות ביום אז להוסיף 500 בשביל תוצאות מהירות?
ותוך כמה זמן אני יראה תוצאות , או כל שינוי שיגרום לי להבין שאניבדרך הנכונה??

המטרה היא לעלות חצי קילוגרם בשבוע ו2 קילו בחודש. לגבי השלושה שבועות הראשונים של האימון אל תתיחס כי אתה תעלה במשקל הרבה נוזלים שממלאים את הגליקוגן בשריר.
מחשבון BMR לא מספיק אתה צריך להכפיל את זה ב1.2 בשביל לגלות את הRMR שלך שזה אומר פעולות מינוריות כמו הליכה קלה בישול מקלחת וכו' פלוס צריך להוסיף אימון משקולות ואימון אירובי או עבודה פיזית שאתה עובד בה ורק אז אתה מגיע למאזן הניטרלי.
גיינר מומלץ לשחיפים שלא מצליחים לאכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית