הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייבת עזרה, ממש נמאס לי

יש לך גוף מושלם, הגישה שלך בידיוק כמו של ידידה שלי, היא הייתה שוקלת 53 בערך וחשבה שהיא שמנה ומכוערת, יום אחד התחילה לאכול כל יום 600 קלוריות והתחילה לרוץ.
היום כעבור שנתיים וחצי שוקלת 46 שרפה את כל השריר שלה היא חלשה משהו מפחיד ובדכאונות וחרדות כל היום, רבה עם חברות שלה ובוכה כל היום שהיא שמנה ובזמן שהיא לא עושה את זה היא הולכת לריצות או לחדר כושר לעשות ריצות. נושר לה שיער הידיים שלה נהיו קטנות ממש כולל הגב ויש לה ריח מוזר.
אם היא תשנה תגישה של זה שהיא שמנה היא תחזור להיות נורמאלית אבל לא. הדבר הטוב היחידי זה שהיא רצה איזה 10 קילומטר בשעה

• פותח/ת השרשור
חח ממש עשיתם לי טוב תודה ..
הצלקת עברה צד כי תמונה אחת מול מראה והשניה צילמו אותי 😃
תודה על כל המחמאות
אבל עדייייןון........משקלית זאת אומרת מספרית אני 64!!!!!!!!
זה מדכא.. חלום שלי לשקול 53 ולהשאר 53
לרדת מה64 קילו האלה !!!!

חח ממש עשיתם לי טוב תודה ..
הצלקת עברה צד כי תמונה אחת מול מראה והשניה צילמו אותי 😃
תודה על כל המחמאות
אבל עדייייןון........משקלית זאת אומרת מספרית אני 64!!!!!!!!
זה מדכא.. חלום שלי לשקול 53 ולהשאר 53
לרדת מה64 קילו האלה !!!!
תקני משקל חדש (שמתחיל ממינוס 11) והכל יסתדר.
הרבה בנות היו מתות לגוף כמו שלך.
את סתם חושבת שאת שמנה/מלאה או איך שלא תקראי לזה כי את מכירה בנות במידות קטנות יותר.

פסיכולוגית אם היית חושבת שאת שוקלת 53 אז לא היית פותחת את האשכול הזה בכלל כי מבחינתך את נראית טוב.

• פותח/ת השרשור
כן זה נורא קשה לי ..
אני לא רזה רזה אני מלאה
ואני רוצה לשקול 53
אקח את העצה על המתוקים
ולהוריד את הקלוריות ביום..
וכמובן ספורט.
מקווה עוד חודש ( עוד חודש וחצי הניתוח של ההגדלה)
אהיה לפחות 60 /58

אם היא תשנה תגישה של זה שהיא שמנה
הידידה שלך אנורקטית. אנורקסיה זאת מחלה שבלי טיפול רציני (ולפעמים גם עם טיפול) עלולה להסתיים במוות. האם הוריה של הידידה שלך מודעים למצבה ולחומרת המחלה? צריך לשקול אפילו אשפוז בכפיה כדי להציל את חייה - יש מחלקה טובה מאד בבי"ח שיבא ובטח בעוד מקומות. בבקשה תן להורים שלה לקרוא את ההודעה הזאת, ותגיד להם שירגישו חופשי לדבר איתי בפרטי על הנושא. מדובר באמת בעניין של חיים ומוות.

כן זה נורא קשה לי ..
אני לא רזה רזה אני מלאה
ואני רוצה לשקול 53
אקח את העצה על המתוקים
ולהוריד את הקלוריות ביום..
וכמובן ספורט.
מקווה עוד חודש ( עוד חודש וחצי הניתוח של ההגדלה)
אהיה לפחות 60 /58

גם אני לא חושב שאת צריכה לרדת במשקל, ואת בטח ובטח לא מלאה, למרות מה שהמשקל "אומר".

בהצלחה בניתוח!

מלאה??? את נראית מעולה!! תתחילי להסתכל במראה כל יום ולהגיד לעצמך שאת יפה וכוסית... בלי צחוק, כשהייתי קטנה היה לי ממש בטחון עצמי נמוך בקשר לאיך שאני נראית והייתי עושה את זה, כמה פאתטי שזה נשמע, היום אין לי שום בעיות בתחום.... תנסי להחדיר לך את זה למוח כי כמו שאת רואה כולם פה חושבים ככה!!
והמשקל לא משנה, מאז שהתחלתי לעשות כושר וגם לפני אני באותו משקל אבל עכשיו אני יותר מרוצה מאיך שאני נראית - יותר חטובה לטעמי.

איזה שוות אתת איך הגעת לשמנה אלוהים יודע..

הבחורה רוצה לרדת במשקל מה אתם מטיפים לה מוסר על כמה שהיא "כוסית" ו"יפה".....
כל אחד יש אידיאל אחר של בחורה בראש.. ולה יש את האידיאל שלה.
את רוצה לרדת במשקל? לכי לאתר קילוגרם למדריך השלם לחיטוב... ובני לך תפריט.
את מתעצלת? או שתירשמי לייעוץ האישי באתר או שתמשיכי לבלוס ממתקים ולהתפלא למה את לא יורדת מ64.
בהצלחה!

קראתי את הפוסט ולא ידעתי איך להתייחס אליו, אם ברצינות או שסתם כתבת אותו בשביל לקבל מחמאות.
במידה ועשית זאת רק לתשומת לב - קיבלת, המשיכי הלאה.
במידה ואת מדברת ברצינות - תפסיקי. מה שאת עושה לעצמך בכלל לא טוב וכמו שלפני אמרו, יכול להביא למצבים לא טובים של הפרעות אכילה ותת משקל. יש לך גוף טוב, את רזה. אם את רוצה קצת להתחטב או לעלות קצת במסת שריר, יש לך בפורום מאגרים של מאמרים, תפריטים ותוכניות אימון.
בגדול מה שאני ממליצה לך לעשות זה להסתכל על עצמך במראה, לאהוב את עצמך ולנסות לעלות את הביטחון העצמי.
אימוני משקולות לא יזיקו לאף אחת ואפילו יועילו לכולנו - את זה אני ממליצה לך. אבל לרדת במשקל? באמת שאת לא צריכה. אני עם יותר 'בשר' ממך והייתה לי תקופה שהייתי מובכת אבל את פשוט צריכה להתחיל לאהוב את עצמך ולהסתכל במראה. זה יותר לשנות משהו בראש מאשר במספרים במשקל.

שיהיה בהצלחה 🙃

הבחורה רוצה לרדת במשקל מה אתם מטיפים לה מוסר על כמה שהיא "כוסית" ו"יפה".....
כל אחד יש אידיאל אחר של בחורה בראש.. ולה יש את האידיאל שלה.
את רוצה לרדת במשקל? לכי לאתר קילוגרם למדריך השלם לחיטוב... ובני לך תפריט.
את מתעצלת? או שתירשמי לייעוץ האישי באתר או שתמשיכי לבלוס ממתקים ולהתפלא למה את לא יורדת מ64.
בהצלחה!
אולי בגלל שזה בראש שלה? היא לאמבינה אתזה אבל אנחנו בתור כאלה שמסתכלים מהצד ולא מהגוף שלה יכולים לראות תתמונה האמיתית זה הכל...לא אמרתי אתזה מתוך חנפות או משהו כזה פשוט שזה האמת ושתפתח מודעות קצת.

אולי בגלל שזה בראש שלה? היא לאמבינה אתזה אבל אנחנו בתור כאלה שמסתכלים מהצד ולא מהגוף שלה יכולים לראות תתמונה האמיתית זה הכל...לא אמרתי אתזה מתוך חנפות או משהו כזה פשוט שזה האמת ושתפתח מודעות קצת.
מהתמונות שהיא הביאה קשה לשפוט את הגוף... אני בכלל חשבתי שהתמונה בצד ימין היא לפני והשמאל היא אחרי... לאיזשהו תהליך חיטוב שעברה.

קראתי את הפוסט ולא ידעתי איך להתייחס אליו, אם ברצינות או שסתם כתבת אותו בשביל לקבל מחמאות.
כך בדיוק גם אני חשבתי.
האמת בחורה עם דימוי גוף בעייתי כפי שמשתקף מכאן לא הייתה ממהרת להעלות תמונות ולכן אני מניחה שיש כאן יותר רצון בתשומת לב.
בכל אופן תמיד טוב לשפר אז כפי ש"תותית" כתבה לך אימון נכון ותזונה נכונה הם התחלה מעולה.

בהצלחה בניתוח תעדכני אותנו בתוצאותיו.

Back
למעלה תחתית