הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Mike Pause-Squat 195 KG PR @ 81 BW

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מה העקרונות והיתרונות של העצירה, וניסיתי להבין אם זה קדור למושג 'peak contraction'
מעבר ליתרונות פאסיביים כמו שיפור הגמישות של התחתית העצירה נועדה לשפר את היציאה ממומנט אפס.
אני בתחום איזה יום יומיים ולא שמעתי על המונח Peak Contraction (מה שאומר שזה כנראה לא מעניין), למה התכוונת?

מעבר ליתרונות פאסיביים כמו שיפור הגמישות של התחתית העצירה נועדה לשפר את היציאה ממומנט אפס.
אני בתחום איזה יום יומיים ולא שמעתי על המונח Peak Contraction (מה שאומר שזה כנראה לא מעניין), למה התכוונת?
אז זה בערך מה שאתה עושה. הכווה לעבוד על האזור כשהשריר במצב הכי מכווץ והמומנט הכי גדול (הנקודה שהאנשים הכי מתקשים לעבוד איתה)

אז זה בערך מה שאתה עושה. הכווה לעבוד על האזור כשהשריר במצב הכי מכווץ והמומנט הכי גדול (הנקודה שהאנשים הכי מתקשים לעבוד איתה)
בתחתית של הסקוואט זה לא המצב - השרירים במצב ארוך שלהם. הם ממש לא מכווצים.

• פותח/ת השרשור
יותר מדי מרשים בן כמה אתה ?
28 ותודה

בתרגילים מורכבים המונח הזה לקוי וזה גם בולשיט, אני לא בילדר ולא מתעסק בשטויות האלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית