נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
ותודה למילנר ונעים ששמרו וישמרו עלי שוב כשאעשה פאוז 200 עוד שבועיים 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השיא עומד על 220 לסינגל או 200 לשישיה אבל שקלתי 5 ק"ג יותרנכתב ע"י Alikk1998: 615488:כמה הסקוואט שלך בלי עצירה ?
אני מעדיף שפוי לפרקים 😃משוגע
משוגעהשיא עומד על 220 לסינגל או 200 לשישיה אבל שקלתי 5 ק"ג יותר
אני מעדיף שפוי לפרקים 😃
לא בטוח שהבנתי את השאלההביצוע של העצירה זה peak contraction?
מה בדיוק השאלה?הביצוע של העצירה זה peak contraction?
מעבר ליתרונות פאסיביים כמו שיפור הגמישות של התחתית העצירה נועדה לשפר את היציאה ממומנט אפס.מה העקרונות והיתרונות של העצירה, וניסיתי להבין אם זה קדור למושג 'peak contraction'
מעבר ליתרונות פאסיביים כמו שיפור הגמישות של התחתית העצירה נועדה לשפר את היציאה ממומנט אפס.
אני בתחום איזה יום יומיים ולא שמעתי על המונח Peak Contraction (מה שאומר שזה כנראה לא מעניין), למה התכוונת?
אז זה בערך מה שאתה עושה. הכווה לעבוד על האזור כשהשריר במצב הכי מכווץ והמומנט הכי גדול (הנקודה שהאנשים הכי מתקשים לעבוד איתה)מעבר ליתרונות פאסיביים כמו שיפור הגמישות של התחתית העצירה נועדה לשפר את היציאה ממומנט אפס.
אני בתחום איזה יום יומיים ולא שמעתי על המונח Peak Contraction (מה שאומר שזה כנראה לא מעניין), למה התכוונת?
בתחתית של הסקוואט זה לא המצב - השרירים במצב ארוך שלהם. הם ממש לא מכווצים.אז זה בערך מה שאתה עושה. הכווה לעבוד על האזור כשהשריר במצב הכי מכווץ והמומנט הכי גדול (הנקודה שהאנשים הכי מתקשים לעבוד איתה)
28 ותודהיותר מדי מרשים בן כמה אתה ?
בתרגילים מורכבים המונח הזה לקוי וזה גם בולשיט, אני לא בילדר ולא מתעסק בשטויות האלהאז זה בערך מה שאתה עושה. הכווה לעבוד על האזור כשהשריר במצב הכי מכווץ והמומנט הכי גדול (הנקודה שהאנשים הכי מתקשים לעבוד איתה)