הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש אפקטיביות באכילה נכונה מבלי להתאמן?

riay81

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
בתור רזה עם כרס שרגיל לאכול ג'אנק כל הזמן, רציתי לדעת האם עצם המעבר לאכילה נכונה יכולה לגרום לשינוי מסויים בגוף?
תודה לעוזרים.

בתור רזה עם כרס שרגיל לאכול ג'אנק כל הזמן, רציתי לדעת האם עצם המעבר לאכילה נכונה יכולה לגרום לשינוי מסויים בגוף?
תודה לעוזרים.
תלוי באיזה מאזן קלורי תיהיה. חיובי - כנראה שסתם תשמין. שלילי - כנראה תרזה עוד יותר. נייטרלי - תשאר באותו המשקל..

כן, הכרס שלך כנראה תפסיק לגדול (ואם היא לא גדלה עכשיו היא תגדל בעתיד) אם המעבר לאוכל 'נקי'* יותר יגרור הפחתה בקלוריות.
בנוסף כנראה תכניס יותר ויטמינים ומינרלים לגוף שלך כי האוכל יהיה פחות ריק.
בסוף לא יהיה לך מנוס מלהתאמן, כדאי שתתחיל מעכשיו.

*זה תלוי מה אתה מגדיר כ'אכילה נכונה' ומה אתה מגדיר כג'אנק פוד.

כן, חד וחלק, אומר לך מניסיון. תאכל בריא, מספיק חלבונים, גם בלי להתאמן הגוף מקבל צורה יפה ונוספים שרירים.

אוכל זה 80% לדעתי. השאר שינה ואימונים

כן, חד וחלק, אומר לך מניסיון. תאכל בריא, מספיק חלבונים, גם בלי להתאמן הגוף מקבל צורה יפה ונוספים שרירים.

אוכל זה 80% לדעתי. השאר שינה ואימונים

מה אתה אומר.. איך בדיוק הגוף יבנה שריר אם אתה לא מתאמן? מאוויר? חייתי בשקר כל הזמן הזה. כנראה שכולנו מבזבזים תזמן במכון..

תלוי איך אתה מגדיר תזונה נכונה, אבל בהחלט אכילה של יותר חלבון, צריכה מספקת של סיבים, ויטמינים, ומינרלים, ושמירה על כמות הקלוריות הנחוצות למטרה שלך יעזור גם מבחינה בריאותית, וגם במראה.
כמובן שזה רחוק מאידאלי, אבל זה לא חסר תועלת

מה אתה אומר.. איך בדיוק הגוף יבנה שריר אם אתה לא מתאמן? מאוויר? חייתי בשקר כל הזמן הזה. כנראה שכולנו מבזבזים תזמן במכון..
מן הסתם שאם מתאמנים זה יותר מהיר, מה הקשר מבזבזים את הזמן במכון? איך אני אוהב שסתם מכניסים מילים שלא אמרתי.

בתור מתחיל אם תאכל טוב גם בלי להתאמן הגוף שלך יראה הרבה יותר יפה. ברגע שיש לגוף מספיק מכל מה שהוא צריך הוא יבנה את הגוף שלך כי הוא צריך לעשות משהו עם כל מה שנכנס. ברגע שזה ממקורות איכותיים לא הכל ילך לשומן. יש מספיק גירויים לשריר בחיי היומיום.

לי זה עבד, אני מדבר מניסיון אישי בתקופה שלא התאמנתי בכלל ופשוט אכלתי מאוזן וכמו שצריך. כל הזמן היו שואלים אותי אם אני מתאמן ושהתנפחתי
" ברוב הפעמים כל פעם שאתם שומעים אחוזים כל כך עגולים צריכה להידלק לכם ישר נורת הבולשיט מאחר שדברים לא מסתדרים (בד"כ) באופן כל כך מושלם במדע, ב"

זה שרירותי, אף אחד לא מתכוון למשהו מדוייק שאומרים אחוזים עגולים. הכוונה שזה הרבה יותר משמעותי. האחוזים נועדו להציג שזה הרבה יותר משמעותי מהאימונים עצמם ותו לא

לפחות בעיני אם אתה צריך לבחור במה להשקיע את רוב הזמן שלך אם אתה רוצה להתקדם (ומשהו צריך לבוא על חשבון משהו) זה קודם כל בתזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית