הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב עזרה בקשר לחמאת בוטנים

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
יש לי ארוחה עם חמאת בוטנים(סקיפי) 20 גרם ועוד ארוחה עם חצי חבילה במבה קטנה אני בגירעון של 500-700 זה המצרכים האלו יעלו אותי באחוז השומן ? עם כן אני יחליף או שזה לא קשור ואני ישאר עם אותו תפריט?

יש לי ארוחה עם חמאת בוטנים(סקיפי) 20 גרם ועוד ארוחה עם חצי חבילה במבה קטנה אני בגירעון של 500-700 זה המצרכים האלו יעלו אותי באחוז השומן ? עם כן אני יחליף או שזה לא קשור ואני ישאר עם אותו תפריט?

שום דבר לא יעלה אותך במשקל בגלל שיש לו תדמית רעה..נתחיל מזה, כל עוד אתה בגרעון אתה תרד..

מה שכן, לפי מה שהבנתי בסקיפי יש שומן טארנס..במבה מכילה גם כל מני שומנים מהצומח, סה"כ השומנים האלו לא יספקו לגוף שלך את החומצות שומן הנחוצות..אבל נגמרו לך הקלוריות ולא תוכל לאכול שומנים 'איכותיים'..מה שאומר? לטווח הארוך אתה תפגע בעצמך, עד כמה שאני יודע חומצות השומן החיוניות אחראיות על ההורמונים שלנו בגוף. ושומן טראנס...אמ..זה לא טוב חח

• פותח/ת השרשור
שום דבר לא יעלה אותך במשקל בגלל שיש לו תדמית רעה..נתחיל מזה, כל עוד אתה בגרעון אתה תרד..

מה שכן, לפי מה שהבנתי בסקיפי יש שומן טארנס..במבה מכילה גם כל מני שומנים מהצומח, סה"כ השומנים האלו לא יספקו לגוף שלך את החומצות שומן הנחוצות..אבל נגמרו לך הקלוריות ולא תוכל לאכול שומנים 'איכותיים'..מה שאומר? לטווח הארוך אתה תפגע בעצמך, עד כמה שאני יודע חומצות השומן החיוניות אחראיות על ההורמונים שלנו בגוף. ושומן טראנס...אמ..זה לא טוב חח
אני לא אוכל רק את זה יש לי בתפריט גם טחינה 2 כפות כף שמן זית
אני לא אוכל רק את זה יש לי בתפריט גם טחינה 2 כפות כף שמן זית
השאלה עם אני אוכל את המצרכים האלה זה יעלה לי את האחוז שומן הוא לא ?

• פותח/ת השרשור
לא יודע אולי בגלל שיש לזה שומן לא טוב או משהו כזה ואז זה יהרוס לי את התפריט המטרה שלי היא להגיע ל 11-12 אחוז שומן רוצה לראות את התפריט שלי אולי? זה תעזור לי עם זה טוב התפריט?

• פותח/ת השרשור
תקרא מה כתבתי מקודם..
ואחרי זה תקרא את המאמר הזה:

http://www.kilogram.co.il/116/שומנים-על-מה-ולמה/
קראתי את זה כבר וגם יש לי בתפריט כל סוגי השומנים אני אוכל חמאת בוטנים טחינה גולמית אגוזי מלך כף שמן זית במבה
קראתי את זה כבר וגם יש לי בתפריט כל סוגי השומנים אני אוכל חמאת בוטנים טחינה גולמית אגוזי מלך כף שמן זית במבה
אני פתחתי את הנושא כי חששתי שאם אני אוכל את החמאת בוטנים ואת הבמבה יעלה לי אחוז שומן כי זה שומן טראנס הבנתה

כמו שכבר אמרתי, שומן טרנס הוא בעייתי מבחינה תזונתית, לא מספק את מה שאתה צריך, ובצריכה מוגברת לאורך זמן עלול לגרום בעיות, בעיקר לאנשים עם עודף משקל\מעשנים\לא מתאמנים וכו'..אם אתה מתאמן אין בעיה עם במבה וסקיפי..אבל עדיף שלא..למה דווקא סקיפי? יש הרבה חמאות בוטנים ללא שומן טראנס..ובמבה זה ג'אנק..יש בזה כל כך הרבה זבל שאף אחד לא יודע מה הוא עושה..אבל יש מצב שיעכב לך את הירידה..לגרום לך לעלות במשקל זה לא (כל עוד אתה בבקרה קלורית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית