הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתקשה לעלות במשקל

PuppEDogg

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
אני מתאמן באופן קבוע כבר חמישה חודשים שלוש פעמים בשבוע וריצות בינהם משתדל אבל לא תמיד וכבר קצת יותר מחודש עליתי במספר הארוחות מארבע לחמש כדי לצרוך יותר קלוריות ולהעלות מסת שריר אחרי מדריך שקראתי כאן
אני עליתי בהתחלה בסביבות השניים- שלושה ק''ג ושם נתקעתי כשהמטרה להעלות לפחות ל85 ק''ג מסת שריר אם לא יותר
לצורך העניין הנה פחות או יותר התפריט היומי שלי: (מבחינת כמויות אני לא בדיוק מודד אבל אני מעמיס על הצלחת)

ארוחת בוקר - שתי פרוסות לחם (מכל סוג שהו מה שיש בבית, לפעמים לבן לפעמים עם דגנים) עם גבינה לבנה או קוטג'

ארוחת צהריים 1 - מנת בשר/עוף/דג בסביבות ה200 גרם אפוי/מתוגן/מבושל עם פחמימה (אורז, איטריות,קוסקוס מה שיש)

ארוחת צהריים 2 - שייק גיינר סביבות ה400 קלוריות (אני מערבב חלב עם מים ככה שאני לא בטוח כמה יוצא בסוף) יחס חלבון פחמימה 1:2, אין צורך להגיד לי שלא צריך כי כבר קניתי מה גם שזה קל יותר מלאכול כי לא תמיד אני רעב בזמן הזה

ארוחת אחר צהריים - מנת בשר/עוף/דג בסביבות ה200 גרם אפוי/מתוגן/מבושל עם פחמימה (אורז, איטריות,קוסקוס מה שיש)

ארוחת ערב - לא משהו קבוע, בדרך כלל גם מנת בשר עם פחמימה או לפעמים אוכל בחוץ עם חברים עדיפות לבשר כלשהו

בימים של אימון הזמני ארוחות משתנים קצת והרווחים בינתים ולעיתים אני יכול לפספס ארוחה משתדל שלא
אחרי אימון אני אוכל שלושה תמרים גדולים ושותה שייק גיינר ישר אחרי ובבית אחרי חצי שעה שעה אוכל ארוחה נורמאלית
מבחינת מבנה יש שינויים קלים (גדלתי בידיים, קוביות כאלה) אבל אין שינויים מבחינת משקל
יש משהו שאני צריך לשפר או לשנות?

נערך לאחרונה:
יש משהו שאני צריך לשפר או לשנות?
ראשית, בשביל שתהיה לך מסת שריר של 85 ק"ג אתה צריך לשקול יותר ממאה וחמישים קילו. זה באמת מה שאתה רוצה? שנית, לך למחשבון קלוריות (שאל את גוגל אפיה למצוא כזה), הקלד לו את מה שאתה אוכל ותקבל את סה"כ הקלוריות מחולקות לפי אבות המזון. אם אחרי זה עוד יהיו לך שאלות, חזור הנה עם הנתונים שקיבלת.

• פותח/ת השרשור
ראשית, בשביל שתהיה לך מסת שריר של 85 ק"ג אתה צריך לשקול יותר ממאה וחמישים קילו. זה באמת מה שאתה רוצה?

אממ כן לא בדיוק לזה התכוונתי אבל הבנת פחות או יותר מה רציתי, לשקול מינימום 85

בדקתי עוד קצת באינטרנט ובעזרת המחשבון הזה כנראה שגם עם כל האוכל הזה אני עדיין לא מגיע למאזן קלורי חיובי, נראה לי שאני אצטרך להחליף את הגיינר לכזה עם יחס גבוה יותר ועם יותר קלוריות במנה כי אין מצב אני אגיע ליעד כזה רק עם אוכל

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית