ייעוץ ממליצים על Pull Push Legs או על ABC קלאסית?

• פותח/ת השרשור li0rR
  • פורסם בתאריך

li0rR

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
-6
30
1
אני עובד עם AB כבר חצי שנה ומתקדם יופי, ועכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי פשוט להוסיף עוד פיצול בתוכנית שלי ופח ולהישאר עם אותה הרוטינה או בכלל לעבוד עם Pull Push Legs? קראתי על התכנית ביקורות מאוד טובות למען האמת.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתכוון להתאמן לפחות ארבע פעמים בשבוע תשאר בAB.

אני כבר מתאמן ארבע פעמים בשבוע ב- AB. הבנתי שב- ABC מומלץ להתאמן חמש פעמים בשבוע וכככה גם ב- P.P.L ואין לי בעיה להוסיף עוד יום.

אני חושב שלשים כתפיים ביום של הרגליים זו דרך מצויינת לחבל לעצמך באימונים. אז פוש/פול/רגליים.

חובה לעשות איזה מדריך בנושא בילדינג..(בחירת תוכנית )
כי אין מידע מתאים בנושא.

לי אישית יש איזה 10אשכולות רק בנושא הבילדינג,ועד היום אין לי מושג איזה תוכנית עדיף.
אז אתה אומר שעדיף push pull legs מאשר abc?(בילדינג)

חובה לעשות איזה מדריך בנושא בילדינג..(בחירת תוכנית )
כי אין מידע מתאים בנושא.

לי אישית יש איזה 10אשכולות רק בנושא הבילדינג,ועד היום אין לי מושג איזה תוכנית עדיף.
אז אתה אומר שעדיף push pull legs מאשר abc?(בילדינג)

פושפולגס זה לא ABC?

ABC, כנראה הדרך הטובה ביותר לא לראות תוצאות לעולם במצב שלך. אתה ממש לא מבין ומביכ רת האנטומיה שעובדת מאחורי בניית מסת שריר וכוח, ולכן אתה חושב עם ראש בקיר. רק אם תשתחרר ואולי תחקור את האנטומיה תראה עד כמה נפח הוא האויב הכי גרוע שלך בתחילת דרכך. בהמשך, זה כבר עניין אחר.

פוש פול לגס זה סוג של ABC
כשאומרים ABC וכו מתכוונים לסוג החלוקה

אני בעד מה שאלי אמר. גם עלי עבד ממש טוב

• פותח/ת השרשור
פוש פול לגס זה סוג של ABC
כשאומרים ABC וכו מתכוונים לסוג החלוקה

אני בעד מה שאלי אמר. גם עלי עבד ממש טוב

על איזה פיצול אתם מדברים? על הפיצול הקלאסי או על החלוקה למשיכה, דחיקה ורגליים?

למה לא AB פשוט BY THE BOOK(שימו לב בלי להזכיר את המילה SS או ריפטו או גלון חלב ליום או כל מילה אחרת שנגזרת מפונקציית RIP )
ואז סבב לינארית-> טקסס -> פיצולים -> פנדלי -> פיצולים ......

האחד הוא PPL
והשני הוא ABC
איך אתה לא רואה את ההבדל?
ABC זה חלוקה לשלושה אימונים לכל הגוף מה שאומר ש-ppl זה סוג של abc
אני עובד עם AB כבר חצי שנה ומתקדם יופי, ועכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי פשוט להוסיף עוד פיצול בתוכנית שלי ופח ולהישאר עם אותה הרוטינה או בכלל לעבוד עם Pull Push Legs? קראתי על התכנית ביקורות מאוד טובות למען האמת.
אם אתה מתקדם יופי בab למה להוסיף נפח? אם נמאס לך מהתכנית תשנה תרגילים, טכניקות אימון אל תגדיל את הנפח אלא אם כן אתה עוצר במשקלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית