הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחם לבן בחיטוב

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
. הכל בסדר כל עוד אתה מגיע לערכים הסופיים.
מעבר לערכים הסופיים חשוב לא להיות רעב. בשלבים מתקדמים של החיטוב יש יתרון ללחם מלא מבחינת השפעה על השובע וללחם קל מבחינת הכמות שאפשר לאכול.
אבל כל עוד אין לך בעיה מבחינת הרעב או הערכים אתה יכול לאכול לחם לבן

• פותח/ת השרשור
מעבר לערכים הסופיים חשוב לא להיות רעב. בשלבים מתקדמים של החיטוב יש יתרון ללחם מלא מבחינת השפעה על השובע וללחם קל מבחינת הכמות שאפשר לאכול.
אבל כל עוד אין לך בעיה מבחינת הרעב או הערכים אתה יכול לאכול לחם לבן
אז למה אני תמיד שומע שבחיטוב סוכר זה לא טוב?

כי יש אנשים עם רגישות לאינסולין שבעקבות אכילת סוכרים נעשים רעבים

• פותח/ת השרשור
כי זה לא, אבל איך אתה אוכל לחם בחיטוב? וגם אם כן אז הכמות היא מאוד מינימלית, לכן ההשפעה היא לא קטסטרופלית..אם בכלל.
אני אוכל שתי סנדוויצים לבית ספר, בקיצור אני יכול לאכול הכל רק לא לחרוג בפחמימה/שומן?
ואני שוקל 75 וגובה 1.78 לאיזה ערכים אני צריך להגיע? אני רוצה לעשות חיטוב רגיל לא דל פחמימה

אני אוכל שתי סנדוויצים לבית ספר, בקיצור אני יכול לאכול הכל רק לא לחרוג בפחמימה/שומן?
כן, אין הבדל מהבחינה הזאת אם זה לבן או מלא (בריאותית בגלל הסיבים יש יתרון למלא, וכמו שאמרו יותר משביע)

ואני שוקל 75 וגובה 1.78 לאיזה ערכים אני צריך להגיע? אני רוצה לעשות חיטוב רגיל לא דל פחמימה
זה כבר שאלה מסובכת..

אז למה אני תמיד שומע שבחיטוב סוכר זה לא טוב?
כי יש השפעה על רמות האינסולין. אבל ברגע שאתה אוכל את הלחם עם ממרח כלשהו, גבינה או ממרח שומני/חלבוני (בקיצור, משהו שהוא לא שוקולד) ממילא האינדקס האינסוליני של הארוחה יורד, ככה שזה לא כל כך קריטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית