עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מגיע לערכים אבל אמרו לי שלחם לבן יש בו הרבה סוכר ושבחיטוב זה יהרוס לי...הכל בסדר כל עוד אתה מגיע לערכים הסופיים.
מעבר לערכים הסופיים חשוב לא להיות רעב. בשלבים מתקדמים של החיטוב יש יתרון ללחם מלא מבחינת השפעה על השובע וללחם קל מבחינת הכמות שאפשר לאכול.. הכל בסדר כל עוד אתה מגיע לערכים הסופיים.
אז למה אני תמיד שומע שבחיטוב סוכר זה לא טוב?מעבר לערכים הסופיים חשוב לא להיות רעב. בשלבים מתקדמים של החיטוב יש יתרון ללחם מלא מבחינת השפעה על השובע וללחם קל מבחינת הכמות שאפשר לאכול.
אבל כל עוד אין לך בעיה מבחינת הרעב או הערכים אתה יכול לאכול לחם לבן
כי זה לא, אבל איך אתה אוכל לחם בחיטוב? וגם אם כן אז הכמות היא מאוד מינימלית, לכן ההשפעה היא לא קטסטרופלית..אם בכלל.אז למה אני תמיד שומע שבחיטוב סוכר זה לא טוב?
אני אוכל שתי סנדוויצים לבית ספר, בקיצור אני יכול לאכול הכל רק לא לחרוג בפחמימה/שומן?כי זה לא, אבל איך אתה אוכל לחם בחיטוב? וגם אם כן אז הכמות היא מאוד מינימלית, לכן ההשפעה היא לא קטסטרופלית..אם בכלל.
כן, אין הבדל מהבחינה הזאת אם זה לבן או מלא (בריאותית בגלל הסיבים יש יתרון למלא, וכמו שאמרו יותר משביע)אני אוכל שתי סנדוויצים לבית ספר, בקיצור אני יכול לאכול הכל רק לא לחרוג בפחמימה/שומן?
זה כבר שאלה מסובכת..ואני שוקל 75 וגובה 1.78 לאיזה ערכים אני צריך להגיע? אני רוצה לעשות חיטוב רגיל לא דל פחמימה
כי יש השפעה על רמות האינסולין. אבל ברגע שאתה אוכל את הלחם עם ממרח כלשהו, גבינה או ממרח שומני/חלבוני (בקיצור, משהו שהוא לא שוקולד) ממילא האינדקס האינסוליני של הארוחה יורד, ככה שזה לא כל כך קריטיאז למה אני תמיד שומע שבחיטוב סוכר זה לא טוב?