עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5k זה המון לאנשים צעירים, מה כבר יש להם לעשות עם הכסף? לשלם מזונות? שכר דירה? מיסים? דלק? אוכל? חשמל\מים\גז? אין להם כמעט הוצאות אבל עדיין מצליחים להשאר ללא כסף בעובר ושב.. מאוד מענייןגרושים ! ! ! אם לא תעשה אימונים אישים מהצד ותעשה כל עסקים קטנים כדי להעלות את השכר - זה בזבוז זמן לדעתי !
סורי שאני אומר את זה כמובן אבל במצב הנוכחי במדינה ובמיוחד אם אתה גר באחד המטרופולינים (גוש דן, ירושלים, חיפה) 5000 ש״ח זה בדיחה ! ובתור בחור צעיר אשר אמור לנסות להתקדם בחיים בכל דרך ללא בזבוז של שניה (אין מה לעשות ׳סה לה ווי׳) להיותר מדריך כושר פשוט זה בזבוז זמן וזה אפילו לא דריכה במקום זה מה שנקרא ללכת אחורה
תה משלב לימודים עפ זה?אני מרוויח 100 ש"ח לשעה בממוצע.(כמובן מאימונים אישיים\אימונים קבוצתיים במכון קרוספיט), תלוי מה אתה עושה ואיפה ומה הוותק שלך
ברשתות של חדרי כושר בדר"כ משלמים בין 22-25 ואחרי תקופה מסויימת אתה מקבל אימונים אישיים ומרוויח יותר לשעה
א
תה משלב לימודים עפ זה?
אז איך אתה משיג ניסיון וותק ומוניטין?האמת סיימתי את הלימודים שלי , אבל אני לא דוגמא כי בזמן הלימודים כמעט ולא הלכתי למכללה ובכלל עבדתי בפול טיים ג'וב (לא כמאמן) בעסק המשפחתי.
אבל אני כן יכול להגיד לך שאם אתה מאמן אישי עם לקוחות קבועים יהיה לך מאד מאד נוח בלימודים. לגבי עבודה כמאמן בתור חד"כ עשיתי את זה לתקופה קצרה מאד.שנאתי את זה ועזבתי מהר
אז איך אתה משיג ניסיון וותק ומוניטין?
ומה למדת? 😛
מזאת אומרת אימונים אישיים ? איך כאילו מציעים לאנשים אימונים אישיים או שזה דרך החדר כושר ?
הבנתי ואת האימונים האישיים מבצעים אצל אנשים בבית או במכון כושר ?או דרך החדר כושר
או בפייסבוק נגיד לרשום סטטוס+תמונה שלך\לפתוח עמוד.
פלייארים של עצמך , כרטיסי ביקור וכו...
הבנתי ואת האימונים האישיים מבצעים אצל אנשים בבית או במכון כושר ?
כמה בערך מחיר של אימון אישי לשעה ?
צריך להדגיש שיש הבדל בביקוש לאימונים אישיים בין איזור המרכז (ת"א) לבין איזורי צפון הארץ ודרום הארץ. במרכז יש הרבה יותר אנשים שמוכנים לשלם עבור אימונים אישיים.
סיכום יפה לכל האשכול !שורה תחתונה זה אחלה משרה בשביל סטודנט כי עובדים יחסית מעט שעות חודשיות בשביל שכר סבבה לסטודנט .
בשביל להגיע לשכר יפה של 7-8K לפחות צריך לגור בחדר כושר , לעשות סביבות ה1-2 משמרות ולתת 80-90 אימונים