הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהי משכורת של מדריך חדר כושר

CrazyWolf

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-8
46
0
שלום
רציתי לדעת כמה מרוויח מדריך חדר כושר לשעת עבודה ,הייתי מעוניין להוציא תעודה בזה 😃

גרושים ! ! ! אם לא תעשה אימונים אישים מהצד ותעשה כל עסקים קטנים כדי להעלות את השכר - זה בזבוז זמן לדעתי !
סורי שאני אומר את זה כמובן אבל במצב הנוכחי במדינה ובמיוחד אם אתה גר באחד המטרופולינים (גוש דן, ירושלים, חיפה) 5000 ש״ח זה בדיחה ! ובתור בחור צעיר אשר אמור לנסות להתקדם בחיים בכל דרך ללא בזבוז של שניה (אין מה לעשות ׳סה לה ווי׳) להיותר מדריך כושר פשוט זה בזבוז זמן וזה אפילו לא דריכה במקום זה מה שנקרא ללכת אחורה

גרושים ! ! ! אם לא תעשה אימונים אישים מהצד ותעשה כל עסקים קטנים כדי להעלות את השכר - זה בזבוז זמן לדעתי !
סורי שאני אומר את זה כמובן אבל במצב הנוכחי במדינה ובמיוחד אם אתה גר באחד המטרופולינים (גוש דן, ירושלים, חיפה) 5000 ש״ח זה בדיחה ! ובתור בחור צעיר אשר אמור לנסות להתקדם בחיים בכל דרך ללא בזבוז של שניה (אין מה לעשות ׳סה לה ווי׳) להיותר מדריך כושר פשוט זה בזבוז זמן וזה אפילו לא דריכה במקום זה מה שנקרא ללכת אחורה
5k זה המון לאנשים צעירים, מה כבר יש להם לעשות עם הכסף? לשלם מזונות? שכר דירה? מיסים? דלק? אוכל? חשמל\מים\גז? אין להם כמעט הוצאות אבל עדיין מצליחים להשאר ללא כסף בעובר ושב.. מאוד מעניין
ולא לבזבז כת הזמן לא בהכרח אומר לנצל כל רגע להרוויח כסף

אני מרוויח 100 ש"ח לשעה בממוצע.(כמובן מאימונים אישיים\אימונים קבוצתיים במכון קרוספיט), תלוי מה אתה עושה ואיפה ומה הוותק שלך
ברשתות של חדרי כושר בדר"כ משלמים בין 22-25 ואחרי תקופה מסויימת אתה מקבל אימונים אישיים ומרוויח יותר לשעה

א
אני מרוויח 100 ש"ח לשעה בממוצע.(כמובן מאימונים אישיים\אימונים קבוצתיים במכון קרוספיט), תלוי מה אתה עושה ואיפה ומה הוותק שלך
ברשתות של חדרי כושר בדר"כ משלמים בין 22-25 ואחרי תקופה מסויימת אתה מקבל אימונים אישיים ומרוויח יותר לשעה
תה משלב לימודים עפ זה?

א

תה משלב לימודים עפ זה?

האמת סיימתי את הלימודים שלי , אבל אני לא דוגמא כי בזמן הלימודים כמעט ולא הלכתי למכללה ובכלל עבדתי בפול טיים ג'וב (לא כמאמן) בעסק המשפחתי.
אבל אני כן יכול להגיד לך שאם אתה מאמן אישי עם לקוחות קבועים יהיה לך מאד מאד נוח בלימודים. לגבי עבודה כמאמן בתור חד"כ עשיתי את זה לתקופה קצרה מאד.שנאתי את זה ועזבתי מהר

האמת סיימתי את הלימודים שלי , אבל אני לא דוגמא כי בזמן הלימודים כמעט ולא הלכתי למכללה ובכלל עבדתי בפול טיים ג'וב (לא כמאמן) בעסק המשפחתי.
אבל אני כן יכול להגיד לך שאם אתה מאמן אישי עם לקוחות קבועים יהיה לך מאד מאד נוח בלימודים. לגבי עבודה כמאמן בתור חד"כ עשיתי את זה לתקופה קצרה מאד.שנאתי את זה ועזבתי מהר
אז איך אתה משיג ניסיון וותק ומוניטין?
ומה למדת? 😛

אז איך אתה משיג ניסיון וותק ומוניטין?
ומה למדת? 😛

אני הבנתי שהדרך הכי טובה כרגע ומה שהביא לי הרבה לקוחות, זה פשוט להתאמן בעצמך ולשים מליון תמונות שלך בפייסבוק מתאמן ואז לאט לאט אנשים חושבים שאתה "ס1ס" ונמשכים לזה ושואלים אותך ורוצים להתאמן גם+ התחברתי למכון קרוספיט (שם אני מתאמן+מאמן) ומשם גם יצא לי לקוחות ואימונים גם אישיים וגם במכון עצמו.
אבל הכלי הכי חזק ללא ספק זה הפייסבוק, בדר"כ משם אפשר להשיג את האימונים הראשונים וכדי שלקוחות יימשיכו איתך זה כבר יחסי אנוש שלך וכמה האימון שלך והדרך שלך התאימה להם.

למדתי משפטים.

• פותח/ת השרשור
מזאת אומרת אימונים אישיים ? איך כאילו מציעים לאנשים אימונים אישיים או שזה דרך החדר כושר ?

מזאת אומרת אימונים אישיים ? איך כאילו מציעים לאנשים אימונים אישיים או שזה דרך החדר כושר ?

או דרך החדר כושר
או בפייסבוק נגיד לרשום סטטוס+תמונה שלך\לפתוח עמוד.
פלייארים של עצמך , כרטיסי ביקור וכו...

• פותח/ת השרשור
או דרך החדר כושר
או בפייסבוק נגיד לרשום סטטוס+תמונה שלך\לפתוח עמוד.
פלייארים של עצמך , כרטיסי ביקור וכו...
הבנתי ואת האימונים האישיים מבצעים אצל אנשים בבית או במכון כושר ?
כמה בערך מחיר של אימון אישי לשעה ?

שכר שעתי ברשתות הגדולות- לרוב מינימום, בחדרי כושר פרטיים/קטנים: לרוב 25-30(לא סטנדרטי לקבל 30, אבל מכיר כאלה שמקבלים)
מצד שני ברשתות לרוב יש סיכוי ליותר אימונים אישיים מבפרטיים.
אם אתה מאמן אנשים בצורה פרטית(דואג לביטוח, לציוד, קובע עם אנשים אצלך/אצלם בבית) אפשר להגיע גם ל120-150 לשעה, אבל אם להיות כנה זה קורה הרבה פחות.

בגדול הייתי אומר שככל שאתה רוצה לעבוד יותר השכר שלך יתקרב יותר לאזור ה25-28, אם אתה עובד מעט הממוצע השעתי יכול בכיף לשבת באזור ה50 ש"ח, אם אתה ממש עובד מעט(12-15 שעות בחודש) אפשר להגיע לממוצע גבוה יותר(זאת אומרת שיש לך קהל לקוחות כבר שמעוניין באימונים אישיים ואתה כמעט ולא נותן משמרות לעולם- בדרך כלל מדובר במשרה שניה)

האנשים שכן מרוויחים סכומים גדולים עובדים שנים בתחום/מוכרים מאוד

נערך לאחרונה:
הבנתי ואת האימונים האישיים מבצעים אצל אנשים בבית או במכון כושר ?
כמה בערך מחיר של אימון אישי לשעה ?

תלוי, אפשר בבית אפשר בחוץ אפשר בנכון כושר.
מחיר של אימון אישי לשעה תלוי בך , במיומנות שלך והכי חשוב בכמה אנשים מוכנים לשלם לך

צריך להדגיש שיש הבדל בביקוש לאימונים אישיים בין איזור המרכז (ת"א) לבין איזורי צפון הארץ ודרום הארץ. במרכז יש הרבה יותר אנשים שמוכנים לשלם עבור אימונים אישיים.

צריך להדגיש שיש הבדל בביקוש לאימונים אישיים בין איזור המרכז (ת"א) לבין איזורי צפון הארץ ודרום הארץ. במרכז יש הרבה יותר אנשים שמוכנים לשלם עבור אימונים אישיים.

בגדול כן, אבל לא מדוייק, יש אצלנו 2 מכונים בעיר שעובדים חזק מאוד באימונים אישיים ויותר מחלק מהמכונים בת"א לעומת מכונים נוספים שלמעשה אין בהם כמעט אימונים אישיים.

מה גם שיש מכונים בת"א ובמרכז שמעסיקים פרילנסרים תמורת שכירות(זאת אומרת המדריך לא מקבל מהם תלוש משכורת, אלא משלם נניח 3000 שקל בחודש "שכירות" ומאמן לקוחות באיזה תעריף שבא לו) ואז יוצא מצב שלצוות שעובד במקום יש יחסית מעט מאוד מתאמנים(2-3 מאמנים עושים 100+ אימונים לחודש כשאחרים מגרדים את ה10-15).

בנוסף יש את ה"רשתות" שבהן יש מלא דרגות של אימונים אישיים/שלבים מקצועיים הזויים ומאמן יכול להתחיל משכר של 60-65 לאימון לעומת מכונים פרטיים שאני מכיר, שמאמנים מקבלים בהם 90-100 לשעה+ בונוסים לחבילות אימונים, אז מה עדיף 20 אימונים ב60 ש"ח או 10 אימונים ב100 עם אופציות לבונוסים?

זה מאוד אינדיבידואלי בקיצור וכדאי לבדוק את הקרקע מראש בסביבה שלך

שורה תחתונה זה אחלה משרה בשביל סטודנט כי עובדים יחסית מעט שעות חודשיות בשביל שכר סבבה לסטודנט .

בשביל להגיע לשכר יפה של 7-8K לפחות צריך לגור בחדר כושר , לעשות סביבות ה1-2 משמרות ולתת 80-90 אימונים

• פותח/ת השרשור
הבנתי את העניין בדקתי בארה"ב באתר SALARY.COM המשכורת שם לשעה בערך 20~25 דולר נשמע מפתה לא ?

שורה תחתונה זה אחלה משרה בשביל סטודנט כי עובדים יחסית מעט שעות חודשיות בשביל שכר סבבה לסטודנט .

בשביל להגיע לשכר יפה של 7-8K לפחות צריך לגור בחדר כושר , לעשות סביבות ה1-2 משמרות ולתת 80-90 אימונים
סיכום יפה לכל האשכול !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית