הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חלבון של ביצה וחלבון של טונה

• פותח/ת השרשור aaa28
  • פורסם בתאריך

aaa28

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
באיזה מהם יש יותר חומצות אמינו? והאם חלבון ביצה וטונה עדיף על החלבון שבחלב/אבקת חלבון?

בביצה יש את כמות חומצות האמינו החיוניות הגבוהות ביותר מן החי אם אני לא טועה (או רחוק). לגבי השאלה השניה, משתנה.

יש עיניין של ספיגה, במקור הביצה הוגדרה כ100% ספיגה (אחרי זה גילו את מי הגבינה והיא הוגדרה 104%) הטונה אם אני לא טועה עומדת איפה שהוא באזור ה 80%..

לא יודע מה זה אומר תכלס..אבל היא מכילה את כל החומצות החיוניות..תאכל גם וגם, פעם זה ופעם זה..תגוון והכול יהיה טוב

באיזה מהם יש יותר חומצות אמינו? והאם חלבון ביצה וטונה עדיף על החלבון שבחלב/אבקת חלבון?
תתייחס לכל המאכלים שמהחי כחלבון מלא, אל תתעסק בקטנות. מבחינתי אין הבדל בין ביצים וטונה מבחינת איכות החלבון

תודה. היישום של הערך הזה קצת יותר מסובך מ"אחוז ספיגה" (אלא אם כן כל החלבון שאתה אוכל מגיע ממקור אחד), אבל אני לא בטוח שזה מעניין מישהו (אם כן, אני מוכן להסביר). אני ממליץ לקבל את העצה של שחר:
תתייחס לכל המאכלים שמהחי כחלבון מלא, אל תתעסק בקטנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית