הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר דרושים משקולנים ו/או פאוורליפטרים למחקר מעניין

yonizarkh

מנהל פורום פציעות
1,671
696
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,640
1,671
696
אהלן ,
למי שלא מכיר - אני יוני , ואני סטודנט לפיזיותרפיה באוניברסיטת תל אביב.

במסגרת קבוצת המחקר שלנו , אנחנו מחפשים מתנדבים ומתנדבות שעוסקים ב weightlifting או ב powerlifting בצורה מקצועית (כרגע הקריטריונים לא סופיים , אז אין לי דרישות ספציפיות כגון X אימונים בשבוע או Y שעות בשבוע) לטובת מחקר ייחודי , שלא בוצע עד כה בספורטאי כוח.

פרט נוסף - אני מחפש חבר'ה שלא מבצעים פעילות אירובית בנוסף לאימוני הכוח (חימום כללי , וריצה קלה פה ושם זה סבבה , אבל לא מעבר) , וכן כאלו שאינם סובלים כרגע מפציעה ו/או מכאבים שמגבילים אותם בצורה משמעותית.

לאור השם הטוב שיש לפרופ' שלי , קיים סיכוי לא רע שהמחקר יתפרסם בעתיד בז'ורנל מדעי מכובד.

אשמח לקבל פניות מחברי הפורום או לחילופין הפנייה לחברים/מכרים שיכולים להיות נבדקים פוטנציאליים.
להתנדבות או פרטים נוספים אפשר לי לשלוח לי הודעות פרטיות או לפנות למייל [email protected]

אשמח לעזרתכם ,
יוני
🙌

אהלן ,
למי שלא מכיר - אני יוני , ואני סטודנט לפיזיותרפיה באוניברסיטת תל אביב.

במסגרת קבוצת המחקר שלנו , אנחנו מחפשים מתנדבים ומתנדבות שעוסקים ב weightlifting או ב powerlifting בצורה מקצועית (כרגע הקריטריונים לא סופיים , אז אין לי דרישות ספציפיות כגון X אימונים בשבוע או Y שעות בשבוע) לטובת מחקר ייחודי , שלא בוצע עד כה בספורטאי כוח.

פרט נוסף - אני מחפש חבר'ה שלא מבצעים פעילות אירובית בנוסף לאימוני הכוח (חימום כללי , וריצה קלה פה ושם זה סבבה , אבל לא מעבר) , וכן כאלו שאינם סובלים כרגע מפציעה ו/או מכאבים שמגבילים אותם בצורה משמעותית.

לאור השם הטוב שיש לפרופ' שלי , קיים סיכוי לא רע שהמחקר יתפרסם בעתיד בז'ורנל מדעי מכובד.

אשמח לקבל פניות מחברי הפורום או לחילופין הפנייה לחברים/מכרים שיכולים להיות נבדקים פוטנציאליים.
להתנדבות או פרטים נוספים אפשר לי לשלוח לי הודעות פרטיות או לפנות למייל [email protected]

אשמח לעזרתכם ,
יוני
🙌
אני מוכן לנסות לסייע 😃

יש לי כאב פסיכוסמטי כנראה (פשוט מתנהג כמו כוסית) שלא מגביל אותי בכלל...
אני לא ליפטר מקצועי ועדיין לא התחרתי וגם לא כל כך חזק (סקוואט 125, בנץ׳ 80 עם עצירה, דדליפט 167 בן 15 86 קילו).
מחיפה
אולי אוכל לעזור 😃

• פותח/ת השרשור
מוכן לסייע

אני מעוניין. יש לי פציעה קטנה באגן שמגבילה אותי, אבל אני חוזר לעניינים.

יש לי כאב פסיכוסמטי כנראה (פשוט מתנהג כמו כוסית) שלא מגביל אותי בכלל...
אני לא ליפטר מקצועי ועדיין לא התחרתי וגם לא כל כך חזק (סקוואט 125, בנץ׳ 80 עם עצירה, דדליפט 167 בן 15 86 קילו).
מחיפה
אולי אוכל לעזור 😃

כל מי שמעוניין , שישלח לי בבקשה הודעה פרטית או מייל עם פרטים אישיים כלליים ( גיל , מקום מגורים , כמה זמן מתאמן , כמה פעמים/שעות בשבוע , באיזה תחום ורמה , וכל פרט נוסף שאתם חושבים שחשוב להזכיר).

תודה

כל מי שמעוניין , שישלח לי בבקשה הודעה פרטית או מייל עם פרטים אישיים כלליים ( גיל , מקום מגורים , כמה זמן מתאמן , כמה פעמים/שעות בשבוע , באיזה תחום ורמה , וכל פרט נוסף שאתם חושבים שחשוב להזכיר).

תודה
דבר איתי בפייסבוק

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא לחבר'ה שמתחרים בתחרויות ברמה גבוהה או לחילופין בעלי הישגים שנחשבים לרמה גבוהה.
150 סקוואט
ו155 דדליפט
בנץ 80
משקלים נכונים להיום
זה בסדר?
בנוסף לכך אני גם נוסע לתחרות הקרובה שתיהיה כנראה באפריל

• פותח/ת השרשור
150 סקוואט
ו155 דדליפט
בנץ 80
משקלים נכונים להיום
זה בסדר?
בנוסף לכך אני גם נוסע לתחרות הקרובה שתיהיה כנראה באפריל

אני אשמח אם תפנו אלי בהודעות פרטיות עם הפרטים שציינתי לעיל.

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי....מה הייתם מחשיבים רמה גבוהה לבחורה במשקל 55 קילו?

השאיפה היא לכאלו שמתחרים בתחרויות ברמה ארצית לפחות.
כשזה נוגע לבנות , עקב מיעוט של עוסקות בתחום , אפשר לשקול גם מתאמנות שאינן מתחרות , אך מציגות רמה גבוהה יחסית. יחסית למה? זה בדיוק הקריטריונים שאני מקווה לסגור עד לסוף השבוע הנוכחי.
בכל מקרה , אשמח לפנייה בהודעה פרטית עם פרטים אישיים כפי שציינתי לעיל.

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית