הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift 182.5KgX8 PR! שעות ספורות לפני מחלה

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
מחר אני הולך להיות חולה , קבעתי את זה כבר היום בצהריים לפי הרגשה מוכרת , אז הקדמתי את האימון כי כל שעה שעוברת אני מרגיש יותר חלש , טוב לא יודע מה קרה אבל תכננתי לסגור שיא חדש בדדליפט , 182.5 ל 5 חזרות שזה הישג גדול בישבילי , מה שקרה זה שיצאתי מדעתי פתאום ודפקתי 8 חזרות שהיו יותר קלות מ ה 175 ל 5 לפני שבועיים , עכשיו כל הקטע שהיה לי אפילו 10 חזרות , לא המשכתי בגלל השוק , התכנון היה גג 5 חזרות ! משקל שבחיים לא הרמתי פתאום מורם ל חזרות גבוהות , ממש הפתעה, אז הנה ה PR סוף סוף ( לפני הצבא השיא היה 180 ל 2 חזרות , שברתי את השיא בגדול , עכשיו צריך להזמין פלטות דקות כי אין יותר מקום במוט בגלל הבאמפרים...

• פותח/ת השרשור
קליל. מוניטין. תרגיש טוב.
מטאליקה הישנים?
תודה רבה, אני אכן חולה היום , המטאליקה זה בהשראת הסרטון Powerlifting The Mentality מתחיל שקט ואז מתפרץ , מתכון להרבה רייג'

חזק מאוד, טכניקה מעולה היה לך עוד כמה חזרות בכיף.
יש לך עוד שירים בסגנון( אני גם מת על כאלה שמתחילים רגוע והכל ואז יש את החלק הזה שהכל יוצא) אם כן אשמח אם תפרסם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית