הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג SS

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
היי

בעקרון עשיתי עד כה אימונים של חודש של הssולא תמיד 3 פעמים בשבוע..אז אני מתחיל תלוג טיפה באיחור אבל לא נורא גם ככה אני במשקלים נמוכים בשלב זה,ומעכשיו אני גם לוקח תעצמי בידים ומעלה במשקל כמו שצריך
זה אימון מיום חמישי שאני זוכר תמשקלים
A
סקוואט - 40
דאדליפט -34
לחיצת חזה - 32

אימון B
סקוואט 5,5,5 41 קילו היה בינוני
מילטירי פריס 5,5,5 24 היה קשה
מתח 5,5,5

אימון של היום..ד"א איך אני יכול לעשות מתח עם משקל?עדיין לא הבנתי את זה.

ונתונים בקטנה
157
45 קילו
צורך איזה 2300 קלוריות ככה
מתאמן איזה 7-8 חודש [עם הרבה טעויות בעבר]
בן 15 עוד חודשיים

בקיצור אני גם יודע שהמשלקים הם נמוכים יחסית לחודש בתוכנית אבל פשוט היה לי מצב של שהיתי מעלה בכל תרגיל 2.5 קילו בשבוע..

נערך לאחרונה:
אימון של היום..ד"א איך אני יכול לעשות מתח עם משקל?עדיין לא הבנתי את זה.
או מבקש ממשהו לשים לך דאבל בין הרגליים או לקשור חבל\ שרשרת עם פלטות (כאלו של הדאמבלים המתברגים)\ תיק גב עם המשקל.
תנסה לאכול יותר ( שותה חלב?).
בהצלחה 😃

קודם כל שיהיה בהצלחה.
מתח עם משקל אפשר לעשות כשאתה מחזיק משקולת בין הרגליים,חגורה שמחברים אליה פלטות או פשוט להכניס פלטות לתיק גב ולשים אותו עלייך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה חברה
אזולאי אני שותה חלב בד"כ אחרי האימון עם תמרים..ובארוחת הערב בתנאי שהיא חלבית:193ek:
שמע,אין לי מושג למה אבל עשיתי איזה 8 אימונים ובקושי העלתי בהם משקל ב8 אימונים האלו..אני לא יודע למה..מבחנתי זה היה בזבוז זמן אבל פשוט לא היתי מצליח לעלות במשקלים.
ורק עכשיו אני יודע שאני לוקח את עצמי בידיים..היתי מעלה בסקוואט אני זוכר כל שבוע 2.5 קילו..

קודם כל אתה צריך להתחיל ממשקל שתוכל ליצור רצף של התקדמות ולהשתדל להעלות במשקלים כל אימון.
דבר שני כנראה אתה צריך לאכול יותר (הבעיה מוכרת לי משהו:s49:)

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה צריך להתחיל ממשקל שתוכל ליצור רצף של התקדמות ולהשתדל להעלות במשקלים כל אימון.
דבר שני כנראה אתה צריך לאכול יותר (הבעיה מוכרת לי משהו:s49:)
כן,תראה יש לי בעיה של חוסר תאבון וקשה לי לעבור ת2300..בכל מקרה אני יוצר גירעיון של 500 ..ובקרוב אני מקבל 2 גיינרים מחו"ל perfect+serious mass ואז אני יוכל להגיע לצריכה יומית של 3000..עם אתה מבין..ותגיד עם אני בקושי מעלה במשקלים..בעיקר בbench..אולי אני צריך דילואד?

• פותח/ת השרשור
כן,תראה יש לי בעיה של חוסר תאבון וקשה לי לעבור ת2300..בכל מקרה אני יוצר גירעיון של 500 ..ובקרוב אני מקבל 2 גיינרים מחו"ל perfect+serious mass ואז אני יוכל להגיע לצריכה יומית של 3000..עם אתה מבין..ותגיד עם אני בקושי מעלה במשקלים..בעיקר בbench..אולי אני צריך דילואד?

מישהו?🙄
ואתמול הלכתי לישון ב11 וחצי ככה..אבל נרדמתי רק ב1 בלילה רק..ראיתי טלוויזיה עד שנרדמתי
וקמתי ב7:25
אז ישנתי בערך 6וחצי שעות.

אתה יוצר גרעון?
פשוט תוסיף לכל ארוחה עוד אוכל (עוד אורז, עוד חזה עוף , שמן זית ..) ותוסיף לתפריט מאכלים שאתה אוהב, ומאכלים עתירי קלוריות עם נפח נמוך כמו גרעינים, אגוזים שקדים טבעיים, טחינה, חלבה, חמאת בוטנים ועוד...
נראה לי הבעיה היא שאתה לא אוכל מספיק לכן משקלים לא עולים.
לא חושב שאתה צריך דילואד.
מאיזה משקלים התחלת?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ,תראה התכוונתי בגרעיון שאני מכניס 500 יותר ככה..אני מקווה שהבנת את זה כך 😃
הbmr שלי כפול 1.2 זה 1620 ונניח נוסיף ת100-150 קלוריות שאני מוציא ביום אמיון אנאריבו ושאני בבריכה[אני לא שוחה ,אני משתכשך במים..וגם עם כן אז בריכה אחת קטנה]..ואז נניח זה 1800 אתה מבין..
אני יעלה את התפריט כל יום מה שאני אוכל.

עריכה:עם אני מרגיש שירדתי במאסת השריר?יש צורך להוסיף תרגיל ליד קדמית?
ואני גם מרגיש ירידה בנפח של החזה..כנראה כי אני לא מספיק עולה במשקל בוא..אולי אני יעשה ריסט?
גם לפני 2 אימונים הגעתי לכשל בסט שני חזרה שניה

עוד עריכה:
מילטרי פריס - 20 קילו
bench - 31
מתח היתי עושה 3x5,5,4 בהתחלה אבל אחרי אימון זה הפך ל5,5,5
דדליפט - 25
סקוואט- 29
זה המשקלי התחלה
והדדליפט נמוך להתחלה כי לא רציתי להעמיס יותר מדי בהתחלה זו היתה הפעם השניה שלי[הראשונה עשיתי מוט ריק בהכל בשביל הטכניקה

נערך לאחרונה:
גרעון= שלילי (מוציא יותר אנרגיה ממה שאתה מכניס).
התכוונת שאתה במאזן חיובי.
ביינתיים אל תוסיף תרגילים.

• פותח/ת השרשור
כן קראתי את המאמר בעבר,הבעיה שבתפריט שלי יצאו משהו כמו 130-140 גרם חלבונים ואין לי מאיפה להוריד ועם אני מכפיל תמשקל שלי ב2 יוצא לי 90:O

• פותח/ת השרשור
סבבה,במקרה שאני מגיע לכשל בתרגיל[לדוגמא bench],ננחיח נכשלתי בחזרה שלישית.וזה בסט השני..לעשות עוד סט וזהו??עם אותו משקל?או שלהוריד?או שלעשות עוד 2 סטים?

• פותח/ת השרשור
הנה מה שאכלתי עד כה;
בוקר:
כוס שוקו [3 כפיות]
3 פנקיינים+כף סירופ מייפל.

עשר:
חצי בגט עם קוטג'.

ארוחת צהריים [1:30]
4 "שניצלוני תריס" של זוגלובק מטוגנים בשמן זית.
125 גרם תפוחי אדמה מבושל עם שמן ובצל.
2 פרוסות לחם אחיד.
כף וחצי טחינה.
1 מלפפון.

איך?
ואין לי מושג כמה קלוריות יש פה 😲

תתחיל בזה שהשניצל תירס יהפוך לחזה עוף, השאר סבבה.

• פותח/ת השרשור
כן,The Sun,אני אוכל מדי יום חזה עוף/עוף/כבד או כל בשר שהוא מכיל כמות חלבון וקלוריות מספיקה.
האמת היא,שהיה לי חזה עוף אבל אני כבר כמה ימים אוכל חזה עוף רצוף,ורציתי "לגוון".
אזולאי,זה כמות בערך..אני פשוט לא אכלן גדול!אני יודע שבשביל לגדול צריך לאכול אבל כבר אמרתי שאני צורך סביב ה2300 קלוריות וזה יוצר פער של בערך 500.

הינה עוד ארוחות:
3:50
1 מעדן בטעם בננה 2% שומן של קרלו.[100 קלוריות בערך]
1 שניצלון תירס[נשאר לי ממה שהכנתי אז אכלתי אותו וזהו :D]

5:30
1 משמש חי.
1 כוס חלב .
3 כפיות קוטג' יוגה[זה מה שנשאר] :X
1 בורקס עם גבינה.
1 פרוסה לחם אחיד

אנרגייהפחמימותחלבוניםשומן כוללסידן1726 קלוריות208 גרם58 גרם72 גרם1002 מ"ג

זה הערכים הסופיים עד כה,היום בניגוד לימים אחרים לא הכנסתי הרבה חלבונים שזה נדיר כי אני בד"כ צורך ביומיית 150,בכל מקרה ,היום בכלל לא עשיתי פעילות ספורטובית ואני גם לא יעשה כלומר אני אני מוציא היום 1620 שזה הbmr שלי *1.2 ,ז"א 2120 זה תופסת של 500,אבל אני רוצה להגיע ל+700-800 ,יש איזה טיפים לארוחת ערב ?[להתחשב בכך שאני צריך להכניס לגופי עוד 40 חלבונים בערך.😍

נערך לאחרונה:
אתה יכול לעשות ביצה קשה יחד עם אבוקדו וקצת מלח ופלפל,זה נחמד מאוד.
אפשר גם טוסט עם גבינה צהובה.

• פותח/ת השרשור
Ron,
אבוקודו = שומן,האומנם שומן ממקור חיוני אבל עברתי את המחסה שלי לשומן כבר,ויש לי מקום לפחמימות ולחלבונים בתפריט. בכדי להגיע ל2500 קלוריות
אני צריך לאכול עוד 140 ג' פחמימות ו30-40 ג' חלבונים,כך יצא לפי המדריך של משה בkilogram [חישבתי בדיוק כמה שומן,חלבון,פחמימה אני צריך לצרוך בכדי להגיע ל2500 קלוריות.]
עוד רעיונות ?😃

ד"א זה המחסה שלי.
חלבון 80-100
שומן - 70
353.75פחמימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית