הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
אני לא אנטי פחמימה. אני אנטי זיוני שכל על שומן רווי.

• פותח/ת השרשור
אינני מבין למה אתם לא עונים לי על השאלה האחרונה שלי

כל מילה חקוקה בסלע.
אני במסה
אני רזה

אני לא אמור לדפוק יותר מדי חשבון לשומן ולא לחשוב שאחר כך יהיה לי קשה בחטיוב כי שאני רזה כך אני לא יתקדם לשום מקום עם האימונים.

בכל מקרה,
אוקיי מה שאני הולך להגיד פה זה ככה
אני בחדר כושר חדש ועכשיו המאמן ראה אותי עושה סקוואט הוא עושה לי הגוף שלך לא מתאים בשביל זה אתה לא מפותח וזה יפגע לך בגדילה וזה יפגע לך בהורמנוים שמתפחמים לך
ואני יודע שזה לא נכון
victory.gif

יענו הקטע שאני לא מפותח וזה זה ברור נכון חח..אין לי אפילו שערות בבית שחי
drOfzb0GcH.gif

אבל זה שזה לא יפגע לי בגדילה זה בולשיט!אז אמרתי לו שזה תרגיל מורכבש רק ממנו אני יגדל.. והוא אמר אתה תעשה מה שאתה רוצה אני ייעיף אותך מהחדר כושר וככה גם דדליפט הוא לא נותן לי עשיתי לחיצת חזה מסכנה כפיפות מרקפים והלכתי......

אני לאי יודע מה לעשות!!!!!
וסתם עם זה מעניין עשיתי
לחיצת חזה - 33 קילו - 5,5,4

אתה רוצה שנבוא לדבר עם המדריך במכון?

• פותח/ת השרשור
לא,
ויש לי ווידוי ואני בשיא הרצינות.

היי
אני ילד עם בעעית התבגרות והתבגרותי הגיעה מאוחר,בחצי שנה שלפני 3-4 חודשים גבהתי 6 ס"מ ב6 חודשים עקב זה שלא גבהתי כמו שצריך בשאר תקופות חיי וזה היתה הפעם הראשונה שגבהתי כך.ב3 חודשים הארחונים לא ממש גבהתי ואני מרגיש את זה.ב3 החודשים הארחונים אני עבדתי עם תרגליים מורכבים ובחודשיים הארחונים באימוני כוח.

אני לא רוצה סתם להישמע מפגר,אבל אולי באמת זה מה שהפריע?הרי אפילו האנדיקרינולוגית שלי[רופאת גדילה]אמרה שאני ימשיך לגבוה כך ובגיל 15 אני צפוי להיות 160 בערך.
ואני 155..היתה לי תקופה שהרגשתי שאני גובהה ועובר ילדים משכבתי ופתאום עכשיו אני מרגיש שוב נמוך ואני משתגע ולפעמים אני אומר לעצמי..
מה האמנתי לכל האנשים שאמרו שזה לא יפגע בי ופשוט שמתי זיין וסליחה על הביטוי על כל המאמנים וכל זה..אני פשוט משתגע!

אני מחכה לתשובה על כך ואני רוצה לדעת דחוף עם עליי להמשיך לעבוד בתרגילים מורכבים כי אני פשוט מתוסכל מכך

לא,
ויש לי ווידוי ואני בשיא הרצינות.

היי
אני ילד עם בעעית התבגרות והתבגרותי הגיעה מאוחר,בחצי שנה שלפני 3-4 חודשים גבהתי 6 ס"מ ב6 חודשים עקב זה שלא גבהתי כמו שצריך בשאר תקופות חיי וזה היתה הפעם הראשונה שגבהתי כך.ב3 חודשים הארחונים לא ממש גבהתי ואני מרגיש את זה.ב3 החודשים הארחונים אני עבדתי עם תרגליים מורכבים ובחודשיים הארחונים באימוני כוח.

אני לא רוצה סתם להישמע מפגר,אבל אולי באמת זה מה שהפריע?הרי אפילו האנדיקרינולוגית שלי[רופאת גדילה]אמרה שאני ימשיך לגבוה כך ובגיל 15 אני צפוי להיות 160 בערך.
ואני 155..היתה לי תקופה שהרגשתי שאני גובהה ועובר ילדים משכבתי ופתאום עכשיו אני מרגיש שוב נמוך ואני משתגע ולפעמים אני אומר לעצמי..
מה האמנתי לכל האנשים שאמרו שזה לא יפגע בי ופשוט שמתי זיין וסליחה על הביטוי על כל המאמנים וכל זה..אני פשוט משתגע!

אני מחכה לתשובה על כך ואני רוצה לדעת דחוף עם עליי להמשיך לעבוד בתרגילים מורכבים כי אני פשוט מתוסכל מכך
מאז שנכנסתי למכון גבהתי 7-8 ס"מ בערך (מלפני שנה וקצת נכנסתי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית