הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות? בן 19, שוקל 64

• פותח/ת השרשור Vizion
  • פורסם בתאריך

Vizion

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי )
אני רוצה להתחיל להחיות את הגוף שלי וניסיתי לחפש פה באשכולות מדריך בסיסי לאיך מתחילים, אבל אני מניח שייעוץ זה תמיד עדיף
בכל מקרה, אני בן 19, שוקל 64 ואני לא בדיוק יודע איפה להתחיל, יש הרבה מושגים שלא הבנתי וכו'..
בעיקרון אני יחסית רזה, אני מניח שאני צריך לעלות עוד 10 קילו, אבל אני לא יודע באיזה צורה עושים את זה?
לאכול ללא עקרה או לעשות כושר בצורה כשלהיא שתגרום לי להתפתח?
תודה 😃

SS או תכנית המהווה ואריאציה ל-SS הן המתאימות ביותר למסה למתאמן מתחיל.

למה כן? הבן אדם רוצה להיראות יותר טוב ושהוא עושה SS הוא צריך לאכול כמו חזיר
ויעלה הרבה שומן.
תלך על תוכנית FBW/ABC/AB איך שנוח לך
איך הגעת למסקנה הזאת?

איך הגעת למסקנה הזאת?
מן הסתם בשביל להתקדם במשקלים מאימון לאימון צריך לאכול הרבה
וגם לא תמיד תוכנית כוח למתאמן מתחיל מעלה כמות מסה של שריר כמו תכנית FBW
אני לא אומר ש SS זה לא טוב עדיף להתחיל בתוכנית אימונים רגילה אבל עדיין לעשות תרגילי בסיס
כמו סקוואט ודדליפט

אני לא אומר ש SS זה לא טוב עדיף להתחיל בתוכנית אימונים רגילה אבל עדיין לעשות תרגילי בסיס
כמו סקוואט ודדליפט
אתה תמיד יכול לשחק בגומי או בקלאס, רק תדאג שהאימונים יכללו דדליפט/סקוואט/פרס/בנץ' פרס במינון מספק ודומיננטי ולטווח חזרות שאינו עולה על 6 בסט.

כמו סקוואט ודדליפט
בכל תכנית מסה אם לא תעלה במשקל אתה תתקע במשקלים.
חוץ מזה אתה לא חייב להתקדם משקל מאימון לאימון. אפשר לעלות משקל אחרי שני אימונים גם.

"גם לא תמיד תוכנית כוח למתאמן מתחיל מעלה כמות מסה של שריר כמו תכנית FBW"
יש על זה איזשהו מאמר לחזק את הטענה? מי אמר לך את זה?

אתה תמיד יכול לשחק בגומי או בקלאס, רק תדאג שהאימונים יכללו דדליפט/סקוואט/פרס/בנץ' פרס במינון מספק ודומיננטי ולטווח חזרות שאינו עולה על 6 בסט.
למה תמיד להמליץ על תכניות כוח? fbw היא תכנית אידיאלית למתאמן מתחיל.. ואחרי כמה חודשים שיעבור לAB

כמו סקוואט ודדליפט
גם עם פלוס של 500 בערך אפשר להתקדם המון ולהגיע בקלות ל-110-120 סקוואט. תזכור שאתה גם צובר המון שריר, זה לא שומן טהור.
SS לא עושה אותך שמן ודי לחשוב ככה, עליתי מ-18-19 אחוז שומן ל-22-23 אחוז שומן כשאכלתי בפלוס של 700 לפחות בתוך 3-4 חודשים, ופלוס כזה עם אחוז התחלתי כזה למשך פרק זמן כזה בתוכנית אחרת היה מניב 25%+ שומן.-

תאכל הרבה, תישן טוב, ותן 100% באימונים.

כל ילדי הפיצולים שלא מתמקדים בתרגילים החשובים כנגד מוט שוקלים 70 קילו אחרי שנתיים במכון, כשמתאמן ממוצע שהתחיל בתכנית כח ועבר לתכנית בילדינג עם דגש על תרגילים כנגד מוט בדרך כלל שוקל 90+ או 100+, אני לא מכיר הרבה מתאמנים טבעיים "גדולים" שלא מתמקדמים בשלב זה או אחר בטווח של 5-6 חזרות בתרגילים הגדולים, אז עדיף כמה שיותר מוקדם ולא לבזבז שנה במכון על מכונות והרחקות כתף

חפש מכון באזור שלך שיש בו ציוד חופשי נורמלי ומאמן שיכול ללמד אותך את התרגילים הגדולים ופשוט תתחיל להתאמן ולאכול, הגוף יעשה את השאר

למה לזלזל באדם ששוקל 70 קילו?
לא כולם רוצים להיות פוורליפטרים.
אני דווקא הייתי משלם המון עכשיו בשביל לשקול 70 קילו ולהיות עם ריבועים ואחוזי שומן נמוכים.

למה לזלזל באדם ששוקל 70 קילו?
לא כולם רוצים להיות פוורליפטרים.
אני דווקא הייתי משלם המון עכשיו בשביל לשקול 70 קילו ולהיות עם ריבועים ואחוזי שומן נמוכים.

אני לא מזלזל, לרוב המטרה של ילדים ששוקלים 60-65 היא לעלות במאסת שריר ולגדול, בשום מקרה אדם ששוקל 65 בצורה טבעית לא יהיה גדול אלא אם כן הוא 1.50 או שהגוף שלו לא מאוזן מבחינת מאסת שריר.
לא מדבר על ליפטרים או בודיבילדרים אלא בהתאם לפותח הפוסט, אולי כדאי שתקרא מה המטרה שלו לפני שאתה מתנצח

מה רע באדם ששוקל 65-60 שעושה מסה נקייה עד משקל 75 ואז חיטוב למשקל 70?
לדעתך הוא לא יהיה בעל מסת שריר מכובדת עם אחוזי שומן טובים?

ואני לא מדבר על הבחור פה שהוא 1.81. שהוא לפחות צריך להגיע ל-80 קילו.
אני מדבר על אנשים בגובה סטנדרטי הייתי אומר מטר שבעים עד שבעים וחמש?

אנשים לא נמצאים על 6 אחוז שומן בצורה טבעית כמו בילדרים בבמה אז לא, אדם "חטוב"(12-13 אחוז שומן נניח) בגובה 1.75 ששוקל 70 לא ייראה "גדול" או "שרירי"

Back
למעלה תחתית