הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה אתם חושבים על אבקת חלבון SAN Meta Force?

סמואל

מושעה
74
4
נק' מוניטין:
7
74
4
מבחינת הטעמים ומבחינת חומצות האמינו?

קבצים מצורפים

• San Metaforce.gif
    San Metaforce.gif
    KB 68.6 · צפיות: 293
ת'אמת שחשבתי לבחור בה כאבקה הבאה שלי

לצערי מה שהכשיל בסופו של דבר את הקנייה של המוצר היה הציון הנמוך שהמוצר קיבל ע"י לקוחות שקנו וטעמו אותו.

• פותח/ת השרשור
ת'אמת שחשבתי לבחור בה כאבקה הבאה שלי

לצערי מה שהכשיל בסופו של דבר את הקנייה של המוצר היה הציון הנמוך שהמוצר קיבל ע"י לקוחות שקנו וטעמו אותו.

יש לך קישור לביקורות? אני אף פעם לא מסתמך לגמריי על הציונים שאנשים נותנים. הסתמכתי על זה בעבר ולא תמיד אהבתי את כל הטעמים שקניתי בעבר מחברות אחרות.

אגב עוז, שלחתי לך מייל לג'ימייל.

בגלל שאסור לשים קישורים לאתרים מחו"ל אני לא יכול לתת לך.

אבל זה אחד האתרים הגדולים תעשה חיפוש.

• פותח/ת השרשור
בגלל שאסור לשים קישורים לאתרים מחו"ל אני לא יכול לתת לך.

אבל זה אחד האתרים הגדולים תעשה חיפוש.

אני מכיר את האתרים הגדולים, קיוותי למשהו בסגנון של דיון בפורום שאולי לא קראתי, משהו כמו מה שאני מנסה ליצור פה, חחח 😃

לא הכרתי את האבקה הנ"ל אבל ממבט חטוף על הערכים וההרכב זיהיתי כמה דברים עיקריים:
1. אבקה שהיא תשלובת חלבונים.
2. אחוז חלבון סביר, כמויות נמוכות של שומן ופחמימה למנת הגשה בייחוד שמדובר על מטריקס חלבונים.
3. הבעיה העיקרית- מקור החלבון העיקרי הוא מסויה--->בחיים לא הייתי קונה אבקה כזאת ולא משנה כמה המחיר אטרקטיבי.

• פותח/ת השרשור
לא הכרתי את האבקה הנ"ל אבל ממבט חטוף על הערכים וההרכב זיהיתי כמה דברים עיקריים:
1. אבקה שהיא תשלובת חלבונים.
2. אחוז חלבון סביר, כמויות נמוכות של שומן ופחמימה למנת הגשה בייחוד שמדובר על מטריקס חלבונים.
3. הבעיה העיקרית- מקור החלבון העיקרי הוא מסויה--->בחיים לא הייתי קונה אבקה כזאת ולא משנה כמה המחיר אטרקטיבי.

תודה דניאל על התגובה המפורטת 😃
1. אין לי בעיה עם תשלובת חלבונים, רוב המוצרים זה תשלובת חלבונים, אני לא מעוניין באינסולייט.
אני מחפש אבקת חלבון שתתפרק לאט ללקיחה בלילה ולא קזאין בגלל המחיר.
2. נכון. מעבר לזה מעניין אותי לקבל דעה על הרכב חומצות האמינו.
3. איפה קיבלת את המידע שהמקור החלבון העיקרי הוא סויה?

עברתי שוב על תווית המוצר, הם לא מפרסמים את כמות ה-BCAA בכל מנת הגשה.

וכו שאמרתי חלבון הסויה הוא המרכיב העיקרי בתשלובת, תוכל לראות אותו בראש רשימת המרכיבים- "(SPI-90 Soy Protein Isolate {With Lecithin}".

ממה שאני רואה ברשת, המחיר של האבקה דיי מפתה אבל הייתי מוסיף עוד קצת עבור 100% מיסלר קזאין או תשלובת אחרת יותר איכותית.

• פותח/ת השרשור
Bcaa זה סכימה של הכמות של 3 אנזימים מתוך ה20 הקיימים.
זה שחלבון הסויה כתוב ראשון לא מעיד כלום אלה אם יש כלל שזה כתוב לפי כמות החלבון מכל סוג.
מלבד זה שסוגים אחרים יקרים יותר וגם יש להם יותר bcaa למנה לא עוזר לי.

אשמח לשמוע עוד תגובות 😃

אני לא מחפש תגובות ללא מידע והסבר. זה לא תורם כלום לדיון.
3 גרם פחמימה של החלב
גרם אחד של שומן
חלבון של מי גבינה
כל האבקות שעשויות ממי גבינה זה אותו חרטא רק עם חומרי טעם וריח שונים.
אתה שותה חלבון כדי להוסיף חלבון לתצרוכת היומית שלך, לא בשביל שיהיה לך משקה וניל טעים במיוחד.. אז הטעם זניח , לפחות מבחינתי.

• פותח/ת השרשור
אם "זה או
3 גרם פחמימה של החלב
גרם אחד של שומן
חלבון של מי גבינה
כל האבקות שעשויות ממי גבינה זה אותו חרטא רק עם חומרי טעם וריח שונים.
אתה שותה חלבון כדי להוסיף חלבון לתצרוכת היומית שלך, לא בשביל שיהיה לך משקה וניל טעים במיוחד.. אז הטעם זניח , לפחות מבחינתי.

תודה על ההסבר למרות שהוא לא נוגע לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול.
אני לא מתעסק עם אבקות ישראליות. בטח לא במחיר שאני יכול להזמין אמריקאית מחו"ל 😃
ואם כבר אקנה משהו ישראלי, אקנה את K-Pro שזול משמעותית למנה לעומת כל אבקת חלבון שקיימת.

תגובות נוספות לדיון בקשר לאבקת חלבון SAN שכתבתי?

הסתכלתי על הפרופיל המלא, נראה לא רע. אחרי חישוב BCAA שזה מדד חשוב לדעתי, יש לך בערך 5 גרם למנת הגשה שזה גם בסדר גמור.

הקטע עם החלבון הזה שהוא זול(אפילו זול מאד!) ויש לו ערכים טובים, הסיבה שהוא זול זה בגלל הסויה. תחליט אם זה מפריע לך או לא.

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי על הפרופיל המלא, נראה לא רע. אחרי חישוב BCAA שזה מדד חשוב לדעתי, יש לך בערך 5 גרם למנת הגשה שזה גם בסדר גמור.

הקטע עם החלבון הזה שהוא זול(אפילו זול מאד!) ויש לו ערכים טובים, הסיבה שהוא זול זה בגלל הסויה. תחליט אם זה מפריע לך או לא.

תודה על העקשנות שלך ואני מעריך את זה שבדקת את כל הערכים, עשיתי חיפוש באינטרנט ואכן SPI-90 = 90% אינסולייט חלבון סויה.

המחקרים מראים שחלבון סויה פחות טוב מאשר חלבון מהחי או תוצריו אז אני מניח שאני מוותר על האבקה הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית