הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כמה סרטונים שלי מהזמן האחרון

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
אז ככה, אף אחד לא רואה באמת את הלוג שלי אז בא לי לפרסם פה את הסרטונים האחרונים שלי מהאימונים.
התגייסתי לפני חודש וחצי, מ"ג יורד לאט לאט, מתאמן בסופ"שים. עובד ב5/3/1 במתכונת של רוטציות וסבבים של 6 שבועות בלי דילואוד (לקראת סוף הסבב הראשון)
אז הנה הסרטונים האחרונים:
דדליפט 420lbsX5:

בנץ' 200lbsX8:

סקוואט גרוע של 382X4:

פרס 130X8:

שבוע הבא יש סקוואט של 405lbs ל1+, מקווה לתת תוצאה יותר נורמלית בשביל להחזיר את הכבוד שנמחץ לי בזמן האחרון לסקוואט שלי בתקווה שעד שנה הבאה אני אוכל לחזור לעצמי ולשבור את השיא עולם של עצמי..

הפלפון מונח שם על כסא בהטייה כי הכסא לא היה גבוה מספיק, הזוית הזאת יוצרת לך את האשליה שאני לא שובר 😃
אני שם בהטייה ממש על הרצפה וזה לא עושה לי ״ אשליה״....
אבל אם אתה אומר 😃

סחטיין, רק להבא תרשום בק"ג כדי שאני אדע כמה הרמת 🫤 (מאמין שהמשקל בליברות ובגלל זה אתה כותב בליברות אבל יותר הגיוני שאתה תעשה את החישוב ולא כל אחד שרוצה להבין כמה הרמת).

• פותח/ת השרשור
אני שם בהטייה ממש על הרצפה וזה לא עושה לי ״ אשליה״....
אבל אם אתה אומר 😃
אולי הסקוואט הלך גרוע - אבל אין אצלי דבר כזה לא לשבור מקביל 😃 סמוך עלי שאני תמיד רואה את זה. אם תעצור את זה על הרגעים של סופי הירידות ותסתכל טוב אני מאמין שתראה שכן הייתה שבירת מקביל

סחטיין, רק להבא תרשום בק"ג כדי שאני אדע כמה הרמת 🫤 (מאמין שהמשקל בליברות ובגלל זה אתה כותב בליברות אבל יותר הגיוני שאתה תעשה את החישוב ולא כל אחד שרוצה להבין כמה הרמת).
במכון שלי יותר נוח לעבוד עם הליברות...
בכל מקרה זה
190.5KG דדליפט
90.7KG בנץ'
173.3KG סקוואט - LAME
59KG פרס

אולי הסקוואט הלך גרוע - אבל אין אצלי דבר כזה לא לשבור מקביל 😃 סמוך עלי שאני תמיד רואה את זה. אם תעצור את זה על הרגעים של סופי הירידות ותסתכל טוב אני מאמין שתראה שכן הייתה שבירת מקביל

במכון שלי יותר נוח לעבוד עם הליברות...
בכל מקרה זה
190.5KG דדליפט
90.7KG בנץ'
173.3KG סקוואט - LAME
59KG פרס
מתכנן להתחרות באפריל?

• פותח/ת השרשור
מתכנן להתחרות באפריל?
בספק מאד גדול.. אני מסיים את הקורס רק בתחילת מרץ. לא מאמין שעד אפריל אני אשתקם.. אני מתכנן יותר רחוק- משהו בכיוון של נובמבר חח גם אם אני אשתקם, לא חושב שאני ארצה להרוס את רצף ההתקדמות שלי באפריל כי אני רוצה מאד לתת 600 טוטאל בנובמבר.. בתקווה שהכל יסתדר עם הצבא כמובן 😃 אולי אני אתחרה בגולדן קאפ אבל את זה נראה עוד חצי שנה איך אני אהיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית