הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליתי 5 קילו קריאטין

• פותח/ת השרשור JoeShk
  • פורסם בתאריך

JoeShk

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
9
16
0
אני ביום הרביעי להעמסה של הקריאטין (20 גרם ביום) ועליתי כבר 5 קילו סוג הקריאטין: inner armour מה זה זה הגיוני? אני בחיטוב לא רוצה להעלות במשקל, איך נכנסו כל כך הרבה נוזלים ?

אני ביום הרביעי להעמסה של הקריאטין (20 גרם ביום) ועליתי כבר 5 קילו סוג הקריאטין: inner armour מה זה זה הגיוני? אני בחיטוב לא רוצה להעלות במשקל, איך נכנסו כל כך הרבה נוזלים ?
כן זה הגיוני, למרות ש-5 קילו נוזלים זה הרבה יותר ממה שאני מכיר שעולים, אתה תוכל להוריד את הנוזלים האלה בסוף החיטוב, לדעתי חבל לוותר על קריאטין בחיטוב, זה עוזר לשמור על מסת שריר.

קריאטין מעלה בנוזלים ולכן המוצר מיותר בחיטוב

ממש לא מדוייק ולדעתי לא נכון מנסיון שלי ..... אני בחיטוב שני עם קריאטין וממש לא מפריע נהפוך הוא זה עוזר לך לשמור על הכוח שאתה מאבד מהתזונה השלילית.

גם אני חשבתי ככה בהתחלה כי "קראתי פה" והפסקתי , אמרתי ניקח ושום דבר לא קרה .... אולי אפשר להפסיק קריאטין רק אם אתה הולך על אחוז שומן נמוך משתי ספרות או לתחרות ...ככה זה טיפשי להפסיק

ממש לא מדוייק ולדעתי לא נכון מנסיון שלי ..... אני בחיטוב שני עם קריאטין וממש לא מפריע נהפוך הוא זה עוזר לך לשמור על הכוח שאתה מאבד מהתזונה השלילית.

גם אני חשבתי ככה בהתחלה כי "קראתי פה" והפסקתי , אמרתי ניקח ושום דבר לא קרה .... אולי אפשר להפסיק קריאטין רק אם אתה הולך על אחוז שומן נמוך משתי ספרות או לתחרות ...ככה זה טיפשי להפסיק
צודק. קריאטין בחיטוב עוזר המון.

דווקא רוב ההמלצות פה הם כן לקחת קריאטין בחיטוב

הירידה בכוח היא 5-10%. קריאטין יכולה להשפיע על החיטוב באופן דיי משמעותי, במיוחד באחוזי שומן נמוכים (12-14% ומטה).
אז כן, אם אתה על 20%, קח קריאטין אם אתה רוצה. אבל אם אתה באחוזים שציינתי לפני כן, סביר להניח שלא תרצה לעשות את זה.
הכוח חוזר ד״ ברגע שאתה חוזר לנטרלי או מאזן חיובי באופן יחסית מהיר (עניין של עד שבועיים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית