עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן זה הגיוני, למרות ש-5 קילו נוזלים זה הרבה יותר ממה שאני מכיר שעולים, אתה תוכל להוריד את הנוזלים האלה בסוף החיטוב, לדעתי חבל לוותר על קריאטין בחיטוב, זה עוזר לשמור על מסת שריר.אני ביום הרביעי להעמסה של הקריאטין (20 גרם ביום) ועליתי כבר 5 קילו סוג הקריאטין: inner armour מה זה זה הגיוני? אני בחיטוב לא רוצה להעלות במשקל, איך נכנסו כל כך הרבה נוזלים ?
קריאטין מעלה בנוזלים ולכן המוצר מיותר בחיטוב
צודק. קריאטין בחיטוב עוזר המון.ממש לא מדוייק ולדעתי לא נכון מנסיון שלי ..... אני בחיטוב שני עם קריאטין וממש לא מפריע נהפוך הוא זה עוזר לך לשמור על הכוח שאתה מאבד מהתזונה השלילית.
גם אני חשבתי ככה בהתחלה כי "קראתי פה" והפסקתי , אמרתי ניקח ושום דבר לא קרה .... אולי אפשר להפסיק קריאטין רק אם אתה הולך על אחוז שומן נמוך משתי ספרות או לתחרות ...ככה זה טיפשי להפסיק
דווקא רוב ההמלצות פה הם כן לקחת קריאטין בחיטובממש לא מדוייק ולדעתי לא נכון מנסיון שלי ..... אני בחיטוב שני עם קריאטין וממש לא מפריע נהפוך הוא זה עוזר לך לשמור על הכוח שאתה מאבד מהתזונה השלילית.
גם אני חשבתי ככה בהתחלה כי "קראתי פה" והפסקתי , אמרתי ניקח ושום דבר לא קרה .... אולי אפשר להפסיק קריאטין רק אם אתה הולך על אחוז שומן נמוך משתי ספרות או לתחרות ...ככה זה טיפשי להפסיק
הירידה בכוח היא 5-10%. קריאטין יכולה להשפיע על החיטוב באופן דיי משמעותי, במיוחד באחוזי שומן נמוכים (12-14% ומטה).ממש לא מדוייק ולדעתי לא נכון מנסיון שלי ..... אני בחיטוב שני עם קריאטין וממש לא מפריע נהפוך הוא זה עוזר לך לשמור על הכוח שאתה מאבד מהתזונה השלילית.