הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קריאטין בחיטוב בעד ונגד

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
מה דעתכם? יתרונות מול חסרונות?
אני עדיין בחיטוב ולפני זה לא עשיתי מסה אז לא יודע בדיוק כמה מסה יש לי לשמר (למרות שעליתי קצת במסה אפילו שאני בחיטוב) וגם עדיין לא הגעתי לא"ש בטווח סכנה לאיבוד שריר אבל יותר חשוב לי כוח ושמירה על משקלי עבודה. (עברתי לדל פחמימה אני חושש שזה עלול לפגוע באימונים) והתאוששות (עומד לשלב גם ZMA).

המטרה שבשבילה לוקחים קריאטין לא תלויה במאזן שלילי או חיובי. קריאטין תמיד מומלץ לקחת.. מי שרוצה לראות את התוצאות הסופיות בסוף החיטוב יצטרך להפסיק לקחת לקראת ה2-3 שבועות האחרונים

המטרה שבשבילה לוקחים קריאטין לא תלויה במאזן שלילי או חיובי. קריאטין תמיד מומלץ לקחת.. מי שרוצה לראות את התוצאות הסופיות בסוף החיטוב יצטרך להפסיק לקחת לקראת ה2-3 שבועות האחרונים

קריאטין סופח נוזלים לתוך השריר, ולא תת עורי , אז לאנשים שהם מעל 10-11% א.ש הקריאטין כנראה יתן מראה נוזלי כי הם לא חטובים, אבל לאנשים על אחוז נמוך הקריאטין אמור לתת מראה אפילו יותר חטוב בגלל ספיחת הנוזלים אל תוך השריר, אני טועה? אגב אני זוכר שקראתי באתר כלשהו על טקטיקה מסויימת שבילדרים עושים לפני תחרות בישביל ליצור את האפקט שקריאטין כביכול עושה רק בעזרת פחמימות, אני יכול לחפש את זה אם אתה רוצה.

אם אתה מתכנן על דל פחמימות ו/או קלן בנוסף אני לא חושב שכדאי.
תעשה ממנו הפסקה של חודשיים שלושה, לא מתים מזה אם אוכלים ומתאמנים כמו שצריך בחיטוב.

קריאטין לא סופח נוזלים כמו שאנישם חושבים..
בטח שלא נוזלים תת עוריים, אלו נוזלים בתוך השריר שמוסיפים לו נפח ואולי קצת מטשטשים את ההפרדות.. לא מעבר לזה.

מהתגובה שלי מובן שאני ממליץ על קריאטין בחיטוב

קריאטין סופח נוזלים לתוך השריר, ולא תת עורי , אז לאנשים שהם מעל 10-11% א.ש הקריאטין כנראה יתן מראה נוזלי כי הם לא חטובים, אבל לאנשים על אחוז נמוך הקריאטין אמור לתת מראה אפילו יותר חטוב בגלל ספיחת הנוזלים אל תוך השריר, אני טועה? אגב אני זוכר שקראתי באתר כלשהו על טקטיקה מסויימת שבילדרים עושים לפני תחרות בישביל ליצור את האפקט שקריאטין כביכול עושה רק בעזרת פחמימות, אני יכול לחפש את זה אם אתה רוצה.
רוב האנשים פה לא מגיעים לאחוז שומן של מתחת ל10. אני עדיין חושב שבשביל לראות תוצאה סופית כדאי להפסיק בסוף עם קריאטין, אני אומר את זה בעיקר על סמך אנשים שראיתי

אני בעד להשתמש בקריאטין גם בחיטוב.
במצב אידיאלי, מה שאני שואף אליו זה שהגוף ימשיך לבצע היפרתרופיה גם במהלך החיטוב וגם אחריו, או לפחות להישאר בכוח כמו שאני לפני החיטוב על מנת להתקדם מאותה נקודה בסיום החיטוב. להפסיק עם הקריאטין כנראה יפגע בכוח שלי מה שאני לא מעוניין שיקרה.

אני בעד להשתמש בקריאטין גם בחיטוב.
במצב אידיאלי, מה שאני שואף אליו זה שהגוף ימשיך לבצע היפרתרופיה גם במהלך החיטוב וגם אחריו, או לפחות להישאר בכוח כמו שאני לפני החיטוב על מנת להתקדם מאותה נקודה בסיום החיטוב. להפסיק עם הקריאטין כנראה יפגע בכוח שלי מה שאני לא מעוניין שיקרה.
איך תהיה היפרטרופיה (הוספת משקל כלומר מסה ) טם תהיה במאזן שלילי

איך תהיה היפרטרופיה (הוספת משקל כלומר מסה ) טם תהיה במאזן שלילי

כתבתי: במצב אידיאלי 😃 זה קורה ואפשרי, לא לכולם, ולא בכמות שהיינו רוצים.
אני שולט רק על הפעולות שלי, הגוף שלי יחליט מה לעשות, איך מתי וכמה. אני מכוון לפעול על מנת להיות כמה שיותר קרוב לאידיאל ולקדם בצורה הטובה ביותר את המטרות שלי.
תיקח בחשבון שיש יותר מתפריט אחד לחיטוב ולא כולם עוברים לדיאטת חלבונים, על כן, יש תפריטים עם פחמימה שמאפשרים שמירה על עבודה באותם המשקלים. בנוסף, זה הכל ניסוי ותהייה, כי לצערנו, מה שעובד לאחד, לא בהכרח עובד לאחר.

אני בעד להשתמש בקריאטין כל עוד אתה לא בקיץ או שאתה לא מתחרה בריצה.
אם תיקח קריאטין אז הגוף שלך ישקול קצת יותר מבחינת הנוזלים, מה שאומר שיהיה לך קצת קשה לרוץ.
בנוסף עם קריאטין אתה צריך לשתות עוד מים כדי לא להתייבד ובקיץ אפילו עוד יותר.
אני אישית שותה מלא בחורף ואני לפעמים ממש מרגיש מיובש, לכן כני אישית אוותר על הקריאטין ברגע שיתחיל להתחמם מזג האוויר.

ככה שבכל מקרה אחר הקריאטין רק יעזור

אני לא מבין למה להיות נגד לקחת קריאטין בתקופת חיטוב?
בסדר, אז זה נכון שקריאטין מעלה אותך במשקל מבחינת נוזלים.
אז מה אם זה מעלה אותך בנוזלים? בחיטוב אתה לא אמור להיות יבש ישר על ההתחלה.
לוקח זמן עד שאתה נראה יבש, אז אתה מוזמן להשתמש בקריאטין לכל תקופת החיטוב, ושבועיים לפני שאתה מפסיק חיטוב תפסיק עם הקריאטין כדי לראות איך אתה נראה שאתה לגמרי יבש.
לא שזה משנה, אבל קריאטין לוקחים 365 פעמים בשנה בלי שום בעיה.

קריאטין אפילו יעזור לך לחטב יותר מהר.
בתקופת החיטוב הגוף שלך די חלש וההרפיה לא הכי מהירה.
קריאטין יעזור לך להרפות מהר את השרירים בתקופת החיטוב, ככה שלא תרגיש כל כך חלש.
אני פשוט לוקח 5 גרם קריאטין כל יום, בלי קשר אם זה חיטוב או עליה במסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית