הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל ומתקשה להבין

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
שלום לכולם,
אני בן 32 מתאמן כשנה, 4 פעמים בשבוע + תפריט מסה מסודר שאני 90% עומד בו. אני רוצה לנסות סייקל ראשון אוראלי, קראתי לא מעט בפורום, החומרים הכתובים הם ברמה מאוד מקצועית וגבוהה וקצת בלבלו אותי למען האמת ואשמח לקבל הכוונה/ייעוץ.
הבנתי שרצוי סייקל ראשון יהיה :

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW

האם מדובר בזה :
ALPHA PHARMA ANADROL - OXYDROLONE (OXYMETHOLONE
  • Anadrol 50 - Oxymetholone
  • One tablet = 50mg
אם כן זה אומר שאני צריך לצרוך 10*50 בשבוע למשך שישה שבועות ?

בנוסף הבנתי שצריך לצרוך מולטי ויטמין, ויטמין C ו B12. תוסף הגנה על הכבד וכוריגון HCG.

האם אני בכיוון הנכון ?

אם כתבתי מלא שטויות, מתנצל מראש

לא.

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
זה טסטוסטרון בהזרקה. הכוונה 500 מ״ג מחולק ל-2 זריקות, 250 מ״ג כל זריקה בהפרש של 3.5 ימים אחת מהשנייה.

המוצר שאתה כתבת זה אנאדרול, סטרואיד אוראלי מאוד חזק וממש לא מתאים לסייקל ראשון, גם לא לשני.

ההמלצה היא לא ללכת על סייקלים אוראלים ועדיין צריך חומר בסיס, שבד״כ מגיע בהזרקה, אם אתה כן. סייקל ראשון מומלץ לבצע טסטוסטרון בלבד כמו שציינתי למעלה. אם אתה ממש מתעקש אפשר לשלב איתו דיבול באופן אוראלי, אבל זה מיותר.
התוספי שציינת לא חובה ותלויים בעיקר בתזונה שלך. HCG ו PCT חובה.

יש לי חסימה מנטלית להשתמש במזרק. האם יש אפשרות לצרוך רק אוראלית ולקבל אפקט טוב ?
זה לא אידאלי, לא מבחינת תוצאות ולא מבחינה בריאותית (אסטרוגן/כבד). כן, אפשר להשתמש בחומרים של ״כוסיות״, אבל אתה לא תקבל מזה הרבה, אם בכלל.
יש עשרות כמוך שמפחדים ממזרקים, הפיתרון שלהם זה ללכת למישהו שיעשה את זה בשבילם (והם משלמים על כך גם כסף).

• פותח/ת השרשור
זה לא אידאלי, לא מבחינת תוצאות ולא מבחינה בריאותית (אסטרוגן/כבד). כן, אפשר להשתמש בחומרים של ״כוסיות״, אבל אתה לא תקבל מזה הרבה, אם בכלל.
יש עשרות כמוך שמפחדים ממזרקים, הפיתרון שלהם זה ללכת למישהו שיעשה את זה בשבילם (והם משלמים על כך גם כסף).

תודה רבה על עזרתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית