ייעוץ כאבים בברכיים יום אחרי הסקוואט

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
העלתי משקל בצורה די מהירה, כאילו יחסית רגיל אבל חח, בכל מקרה, לפעמים שאני לא יושן מספיק יום אחרי הסקוואט יש לי קצת כאבי ברכיים, בהתחלה בהתחלה זה היה 2 הברכיים, ועכשיו זה רק ברך אחת, כל פעם מתחלף חח, ואני מדגיש שאני יושן כמו שצריך זה בדרך כלל לא קורה והכאבים מזעריים אם בכלל, לדעתכם זה טכניקה?, או פשוט הסתגלות של הברכיים?
אני מדגיש הכאבים זה לא כאבי תופת, ואני זז בכמות חביבה ביומיום.

תודה.

תעלה סרטון אם אתה חושב שהטכניקה לא טובה.
ממתי אתה מתאמן? יכול להיות שזה הסתגלות טבעית של מפרקים לעומס.

• פותח/ת השרשור
זהו שהייתי עושה סקוואט בסמית' הרבה זמן, ועכשיו אני עושה סקוואט חופשי ועליתי מהר במשקלים (כי די ידעתי טכניקה מפעם, כאילו עשיתי פעם סקוואט חופשי אבל לא להרבה זמן).
אז לפי מה שאתה אומר זה פשוט הסתגלות של המפרקים לעומס, קצת חוסר שינה, ואולי הטכניקה לא מושלמת נכון?

• פותח/ת השרשור
כה, אני אימון הבא גם מעביר את המוט למקבילים, שיהיה קצת יותר נוח (כנראה עדיף מהסטנד של החזה עליון, אם המוט יהיה במקבילים אני לא יצטרך לעשות איתו טיול שזה כבר יתרון).
ואם גם באימון הזה יכאב, למרות שאני יתרגל עוד איזה סט עם מוט ריק כדי לבדוק שהטכניקה נכונה, ובהנחה ואני ישן טוב ועדיין יכאב, אני יצלם ויעלה, תודה רבה על העזרה חבר'ה, אני מעריך את זה.

• פותח/ת השרשור
חח במקרה הכאבים קורים בצורה יותר אינטנסיבית אחרי הדדליפט, אני גם עושה אותו ממקום גבוה בגלל הגמישות, חח עכשיו בכלל אני שם את המוט על הספה של הבנצ' שטוח XDD.

• פותח/ת השרשור
כן, אני יודע על מה מדובר הרי אני עושה דדליפט, החיכוך לא כואב אבל עדיין יש לחץ על הברכיים כמו בכל תרגיל רגליים חח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית