הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Trophix זה טוב?

eldanie

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
מה דעתכם על אבקת חלבון trophix m5 של syntrax איך שהוא המוחר הצליח לשכנע אותי לקנות אותה...

איך שהוא המוחר הצליח לשכנע אותי לקנות אותה...
אני מקווה שזה לא היה ככה..:
MyGeniousMeme66262.png

אוהב את סינטרקס אבל בחיים לא הייתי קונה אבקה במחיר כזה. במחיר כזה אפשר לקנות זוג אבקות זול יותר גם בארץ וגם בחו"ל.

רציתי להזמין אותה מחו"ל בגלל שהיא זולה, עד שהסתכלתי בתרכובת החלבון:81zq:. לא ברור מה עושה שמה חלבון חיטה, כנראה זאת הסיבה למחיר בחו"ל. הבעיה שבארץ המחיר שלה קרוב לשל אבקות הרבה יותר איכותיות, מה שבכלל הופך אותה למיותרת.

הם דוחפים אותה לכל אחד שנכנס עם כל מיני נימוקים כביכול מדעיים וחארטות שונות לנסות לשכנע אותך שזה משתלם (מבצעי זוגות וכאלה), ולמעשה מחפשים לגזור עלייך קופון.
זה הגיע אפילו לרמה שהם הפסיקו לייבא כל מיני חברות כמו אופטימום ואנימל בשביל שלאנשים לא תהיה ברירה אלא לקנות את סינטרקס.

מתאמנים חדשים בדרך כלל, או אפילו גם כאלה שלא חדשים לחוצים על חלבון ואם אין את החברה שרצו, הם יחכו שיהיה במלאי? או שיקנו את מה שזמין ו״מומלץ״? אחלה שיטה.

כעקרון, אני אעדיף לאכול קרטון ביצים לפני שאקנה סינטרקס. לשיקולך.

ניסיתי אותה פעם אחת ולא אהבתי את הטרופיקס,משהו עם הערבוב לא הסתדר לי ומשהו עם הטעם עוד יודע לא הסתדר!
אני באופן קבוע משתמש באבקה של סיינטריקס ,אבל הMATRIX 5.0 ומאד נהנה ממנה (בייחוד בטעם קרם עוגיות!)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית