Mike Bikov מנהל אתר 103,265 12,428 מנהל נק' מוניטין: 58,705 0 103,265 12,428 29/1/14 #2 הועבר לפורום פאוורליפטינג. הסרטון משום מה לא עובד לי, אולי יעבוד לאחרים. Upvote 0 Downvote
Doron M משתמש קבוע 1,642 1,171 נק' מוניטין: 7,290 0 1,642 1,171 Great Shape כ"ס 29/1/14 #3 כמה דברים: מדוע אתה עומד בעמידת סומו, כלומר כל כך רחב? נדמה לי ואולי אני לא רואה טוב, כף הרגל הימנית שלך נראית עקומה. נדמה שהקרסול שלך מתגלגל הצידה (לכיוון ימין) בכל עליה שלך. מרפקים - יש להקפיד להרים אותם (לאחור) ולכווץ את הטרפז, כך שיהווה בסיס איתן שעליו יושב המוט. הוצאת המוט מהראק: במשקלים גבוהים יותר אתה עלול להפגע. הכנס מתחתיו בתנוחה של סקוואט ותרים אותט. לעולם לא כפי שעשית שזה סוג של "בוקר טוב". צילום: להיות יציבים, לא לזוז ולעשות פאנינג. צלם או מזווית אלכסונית קידמית או אלכסונית אחורית ושיראו את כל הגובה, כולל חזה ופנים Upvote 0 Downvote
כמה דברים: מדוע אתה עומד בעמידת סומו, כלומר כל כך רחב? נדמה לי ואולי אני לא רואה טוב, כף הרגל הימנית שלך נראית עקומה. נדמה שהקרסול שלך מתגלגל הצידה (לכיוון ימין) בכל עליה שלך. מרפקים - יש להקפיד להרים אותם (לאחור) ולכווץ את הטרפז, כך שיהווה בסיס איתן שעליו יושב המוט. הוצאת המוט מהראק: במשקלים גבוהים יותר אתה עלול להפגע. הכנס מתחתיו בתנוחה של סקוואט ותרים אותט. לעולם לא כפי שעשית שזה סוג של "בוקר טוב". צילום: להיות יציבים, לא לזוז ולעשות פאנינג. צלם או מזווית אלכסונית קידמית או אלכסונית אחורית ושיראו את כל הגובה, כולל חזה ופנים