עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז למה אנשים משתמשים בזה עם זה רק 5% מהצלחה?ברור שכן.
תזונה ואימונים מהווים כ95%.
תוספים הם (בערך) 5% מהצלחה שלך .
הכוונה היא שהם יכולים לעזור (לא הרבה, במיוחד למתאמן מתחיל) אבל אפשר להצליח יפה מאד בלעדיהם לעומת זאת בלי תזונה ואימונים נכונים ההצלחה שלך תשאף לאפס .אז למה אנשים משתמשים בזה עם זה רק 5% מהצלחה?
ברור שכן.
תזונה ואימונים מהווים כ95%.
תוספים הם (בערך) 5% מהצלחה שלך .
אתה יכול להביא לי מאמר על התאוששותהתשובה שלך נכונה בדרך כזו או אחרת אבל לא מדויקת.
פותח האשכול אני אסביר לך את זה בצורה ברורה- מה שישפיע על התוצאות שתקבל זה התזונה שלך ,האימונים שלך וההתאוששות/מנוחה שלך!
ברגע שתקפיד על כל אחד מהמרכיבים האלו אתה תראה תוצאות..
אין יחס של חלוקת אחוזים ברורה. לאדם אחד התוספים מהווים חלק בלתי נפרד מהתפריט שלו (שכן הם משלימים לו חסך/חיסרון שיכול להיות-קלורי/ ערכים כמו חלבון/אנרגיה,התאוששות/פחמימה או כל דבר אחר) אז בגלל שהוא מקפיד על תזונה והתוספים מהווים חלק גדול ממנה אז ההצלחה בין היתר קשורה לתוספים אבל מצד שני אדם אחר שמתבסס על תזונה ללא תוספים כאלו או אחרים, ואוכל מזון "רגיל" בלבד בצורה המוצקה/הנוזלית שאתה מכיר- אורז,פסטה,חלב, ש"ש וכו' , בתנאי שהוא מקפיד על תזונה ושומר על העקרונות הנוספים שציינתי יגיע גם הוא לתוצאות לא פחות(או אולי יותר) מהאדם שדווקא כן משתמש בתוספים...
רק כדי לסכם לך את זה בצורה ברורה- התוספים הם לא המרכיב העיקרי/משפיע ביותר/ מחייב אותך כדי להגיע להצלחה הם רק כלי עזר והם בהם בנוסף(ת-ו-ס-פ-י-ם) מטעמי נוחות/עזר/השלמה של חסרים וכו'
כדי לדעת יותר בכל הנושא של תזונה,אימונים,שינה/מנוחה וכו' ממולץ לקרוא בפורטל,יש מלא מאמרים שמכולם תצא נשכר...
אתה יכול להביא לי מאמר על התאוששות
חיפשתי במאמרים אין שם משהו על מנוחה אתה יכול להביא לי אולי לא בדקתי טוב?תחפש בפורטל קילוגרם שם יש מלא מאמרים,אני זוכר שקראתי שם משהו בנושא בעיקרון תקפיד על 8 שעות שינה בלילה,ותלוי כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע/איך בנויה תוכנית האימונים שלך ובהתאם להיערך מבחינת מנוחה בין ימי אימונים וכו'..
חוץ מזה על הדרך אולי תראה עוד מאמרים שמעניינים אותך אז תקרא גם אותם