הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט

הטכניקה של ההרמה בסדר
אתה רק מושך עם גב עגול, אתה נכנס לסט אפ במקסימום כיוון וחזה למעלה ?
יש לך סרטונים של סקוואט לראות גמישות בהמסטרינג ?

אתה עושה עם הגבהה ? או שהמשטח הוא לאזן ? (כי נראה שהצלחות שוקעות בספוגג הזה)

• פותח/ת השרשור
הטכניקה של ההרמה בסדר
אתה רק מושך עם גב עגול, אתה נכנס לסט אפ במקסימום כיוון וחזה למעלה ?
יש לך סרטונים של סקוואט לראות גמישות בהמסטרינג ?

אתה עושה עם הגבהה ? או שהמשטח הוא לאזן ? (כי נראה שהצלחות שוקעות בספוגג הזה)

תודה על התגובה, אוריד משקל ואתרכז בעניין הגב העגול. ואני בלי הגבהה המשטח הוא בישביל שאני לא ישקע (חוקי המכון מחייבים את הספוגים האלה)

זה הסקוואט שלי עם משקל נמוך שהעלתי לפני חודש לביקורת פה, חוץ מהמרפקים והפאוזים שאני כבר תיקנתי אתה מזהה בעיתייות? (אני סובל מפציעה במקרבי הירך כבר כמה חודשים, הדבר היחידי שמאפשר לי להמשיך להתקדם זה הפאומרולר)

תודה על התגובה, אוריד משקל ואתרכז בעניין הגב העגול. ואני בלי הגבהה המשטח הוא בישביל שאני לא ישקע (חוקי המכון מחייבים את הספוגים האלה)

זה הסקוואט שלי עם משקל נמוך שהעלתי לפני חודש לביקורת פה, חוץ מהמרפקים והפאוזים שאני כבר תיקנתי אתה מזהה בעיתייות? (אני סובל מפציעה במקרבי הירך כבר כמה חודשים, הדבר היחידי שמאפשר לי להמשיך להתקדם זה הפאומרולר)

upload_2014-1-20_22-19-7.jpeg

תוריד חגורה תוריד משקל ותלמד להחזיק גב, זה לא הכי מכוער שראיתי אבל זה בהחלט רע.

אחרי שראיתי את הסקוואט אין סיבה שלא תצליח להחזיק גב בדדליפט, אתה מצליח להכנס לסט אפ בדדליפט ולהחזיק גב במשקלים נמוכים יותר ?

• פותח/ת השרשור
אחרי שראיתי את הסקוואט אין סיבה שלא תצליח להחזיק גב בדדליפט, אתה מצליח להכנס לסט אפ בדדליפט ולהחזיק גב במשקלים נמוכים יותר ?
כן, ואני חושב שאני יכול להחזיק אותו גם עם ה150 ק״ג, פשוט לא הייתי מרוכז בסטים האלה. אימון הבא אני יצלם עוד סט

בנוסף למה שנאמר, סרטון שיכול לעזור עם שיפור מנח גב:

ובלי קשר, אל תעשה shrug בשום רגע בתרגיל, ותשמור על מרפקים נעולים לאורך כל המשיכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית