הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגביי ניקוי הגוף

• פותח/ת השרשור eac
  • פורסם בתאריך

eac

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
היי חברה,
רציתי לשאול מה קורה אם אני עשיתי סייקלים במשך שנתיים, נגיד 5 סייקלים של חודשיים וחצי כל אחד עם 4 חומרים, ועשיתי לפני שנה וחצי פעם אחת ניקוי של הגוף מרעלים, ומאז עשיתי 2 סייקלים אבל הגוף לא מגיב לחומרים, למה?? הגוף שלי הגיב תמיד מעולה לחומרים, והתגובה שלו עכשיו לחומרים היא אפס, במיוחד עם אוראלים, האם זה בגלל שאני צריך לעשות שוב ניקוי של הגוף מרעלים?? או שזה בעיה הרבה יותר מורכבת?? מה אני צריך לעשות כדי שהגוף יחזור להגיב לחומרים?? האם יש בעיה בכבד??
אני כבר לא יודע מה לחשוב ומה לעשות, אני חייב את עזרתכם המקצועית בבקשה, אני מיואש!

אחי יכול להיות שהאנדרול מזוייף ל-british לא חסרים זיופים. אבל מה אתה חוזר על עצמך כל הזמן לך תעשה בדיקות דם. פנל של טסט כללי פנח טסט חופשי אנזימים בכבד כולסטרול שומנים בדם זה יגיד לך אם זה עובד או לא אם אתה בטווחים נורמאלים האנדרול שלך מזוייף אם הערכים גבוהים אז זה עובד ואתה יכול להיות רגוע בנוגע להיטוריה של עם סייקלים אין לך מושג איך לקחת סטרואידים ה PCT שאתה עושה הוא מגוחכך ואם תמשיך ככה אתה תגמור עם רמות טסט של ילדה בת 10 בהצלחה

• פותח/ת השרשור
וכנ"ל לגביי כל הבדיקות ואיך שהם נקראות ברפואה, כי אני יבוא לרופא עם השמות שאתה תרשום לי כי אני לא מבין בזה

• פותח/ת השרשור
ל- adimenia - תסביר לי בבקשה מה שרשמת שוב לאט לגביי החומרים בכדורים אם הם לא עובדים והקשר של זה לבדיקות שלי,
וגם בבקשה אם אתה יכול לרשום לי את כל הבדיקות בדיוק בדיוק כדי שאני יילך לרופא ויבקש אותם,
אבל תרשום אותם באופן ברור כי כרגע זה מבלבל אותי כי אני לא מבין בזה כלום

• פותח/ת השרשור
ל- adimenia - תודה רבה על תשובתך המקצועית, ואם אני יכול לבקש עוד משהו.. אתה יכול להשאיר לי פרטי התקשרות שלך כמו מסנגר או איסיקיו או פלאפון בהודעה פרטית?
אני רוצה להתייעץ איתך לגביי כמה דברים

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה חבר'ה,
רציתי לשאול מה המחירים היום בשוק של וינסטרול ואיזה חברות איכותיות יש כרגע בארץ של זה?

חברות איכותיות: אנדרגראונד - SB LABS, BRITISH DISPENSARY, BODY RESEARCH
זריקות, רפואי - DESMA.
זריקות, אנדרגראונד - SCIROXX*

פתחת הודעה ב 19:40
לא קיבלת תשובה, אז אתה פותח שוב ב 21:45, מה נסגר?

אם אין לך סבלנות, מצטער זה לא בעיה שלי.

חברות איכותיות: אנדרגראונד - SB LABS, BRITISH DISPENSARY, BODY RESEARCH
זריקות, רפואי - DESMA.
זריקות, אנדרגראונד - SCIROXX*
אלה לא חברות רפואיות?
ובלי קשר במידה ואני משלב כלומיד ונובלה בPCT מה המינונים המומלצים לסייקל של כ500mg test
והאם 1000IU כל 4 ימים למשך 4 שבועות שבועים לפני הזריקה האחרונה ושבועים אחרי זה מינון מספיק?

נערך לאחרונה:
אלה לא חברות רפואיות?
ובלי קשר במידה ואני משלב כלומיד ונובלה בPCT מה המינונים המומלצים לסייקל של כ500mg test
והאם 1000IU כל 4 ימים למשך 4 שבועות שבועים לפני הזריקה האחרונה ושבועים אחרי זה מינון מספיק?

1. לא אלה לא חברות רפואיות אלה חברות UG
2.שילוב של כלומיד עם HCG הוא ממומלץ כי יש להם השפעה סינרגטית אחת עם השני
3. לא המינון הזה לא מספיק ושנית אתה לוקח HCG ליותר מידי זמן תגביל את ה- HCG
ל תקופה של 16 יום (זה יוצא זריקה כל 4 ימים) ותעלה את המינון ל 1500 ואת תקח HCG
לפני סיום הסייקל כאשר יש לך עו אנדרוגנים בדם

1. לא אלה לא חברות רפואיות אלה חברות UG
2.שילוב של כלומיד עם HCG הוא ממומלץ כי יש להם השפעה סינרגטית אחת עם השני
3. לא המינון הזה לא מספיק ושנית אתה לוקח HCG ליותר מידי זמן תגביל את ה- HCG
ל תקופה של 16 יום (זה יוצא זריקה כל 4 ימים) ותעלה את המינון ל 1500 ואת תקח HCG
לפני סיום הסייקל כאשר יש לך עו אנדרוגנים בדם
למה בכל הפורומים בכל העולם אני רואה שאנשים משלבים את ה HCG בסייקל או בסוף הסייקל וטוענים חד משמעית לא לקחת HCG בPCT כי זה לא יעיל?

זו הדעה המקובלת וזה גם מה שאני עושה.
כל אחד שיחשוב מה שמתאים לו, אני הולך ע"פ הדרך של המקצוענים, המקצוענים לוקחים את ה HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית