הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שאלה לגביי ניקוי הגוף

• פותח/ת השרשור eac
  • פורסם בתאריך

eac

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
היי חברה,
רציתי לשאול מה קורה אם אני עשיתי סייקלים במשך שנתיים, נגיד 5 סייקלים של חודשיים וחצי כל אחד עם 4 חומרים, ועשיתי לפני שנה וחצי פעם אחת ניקוי של הגוף מרעלים, ומאז עשיתי 2 סייקלים אבל הגוף לא מגיב לחומרים, למה?? הגוף שלי הגיב תמיד מעולה לחומרים, והתגובה שלו עכשיו לחומרים היא אפס, במיוחד עם אוראלים, האם זה בגלל שאני צריך לעשות שוב ניקוי של הגוף מרעלים?? או שזה בעיה הרבה יותר מורכבת?? מה אני צריך לעשות כדי שהגוף יחזור להגיב לחומרים?? האם יש בעיה בכבד??
אני כבר לא יודע מה לחשוב ומה לעשות, אני חייב את עזרתכם המקצועית בבקשה, אני מיואש!

קודם כל לך תעשה בדיקת דם.
דבר שני, זה ידוע שאם מתחילים אם סייקלים חזקים שמשלבים אורליים כמו אנאדרול אז בסייקלים הבאים לגוף יהיה פחות גירוי... לא מבין מה ההגיון להתחיל בסייקל כ"כ חזק שאפשר לעשות סייקל פשוט של טסט' נקי ולצבור אחלה מסה סתם לא הגו את המשפט "סוף מעשה במחשבה תחילה"

בדיקת דם תגיד לך בדיוק מה קורה מבחינת רמת ההורמונים שלך ממה שתיארת אתה לא יודע מה אתה עושה ואין פלא שעכשיו יש לך בעיות לך תעשה בדיקת דם ואז תהיה הרבה יותר חכם אי אפשר לדעת מה קורה ממה שתיארת

TEST FREE
T3 FREE
T4 FREE
TEST TOTAL
TSH
בדיקת דם כללית (כבד, כליות, כולסטרול עם LDL ו HDL)
LDH
PROLACTINE
CPK
FSH
LH
קורטיזול
גלוקוז בדם
דיהידרוטסטסטורון
אסטרוגן

• פותח/ת השרשור
ואווו אתה רציני?? כל הבדיקות האלה לבקש??
ואיך אני יידע מה זה אומר לגביי הסייקלים שלי שלא פועלים כבר בעיקר האוראלים?

גבר אולי תיהיה יותר ברור תרשום את העבר שלך עם סטרואידים את הסייקלים שעשיתי מה היה בכול סייקל ואיזה מינונים
כמה זמן נחת בין סייקל לסייקל?
רושם ראשוני מהתגובות שלך מראה שאין לך ממש מושג מה אתה עושה ואין לך ממש מושג בתחום הסייקלים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז ככה, אני בן 29 ,
עשיתי בעבר5 סייקלים:
הראשון: טסטוסטרון איננטייט, דקה, דיאנבול
השני: טסטוסטרון ספיונאט, דקה, דיאנבול
השלישי: סוסטנון ודקה
הרביעי: טסטוסטרון איננטייט, סוסטנון, דיאנבול, דקה
החמישי שזה עכשיו ולא פועל בכלל זה אנדרול, טסטוסטרון איננטייט, סוסטנון
הסייקלים הם לכל התקופה של השנתיים וחצי האחרונות, ואחרי סייקל לפחות חודשיים מנוחה

מה עם PCT עשית לאחר כל סיום סייקל?
כוריגון?
מנוחה חודשיים זה לא מספיק, אתה צריך לפחות 3 חודשים לפי הסייקלים שאתה מתאר.

גם שים לב שכל סייקל שלך מאוד דומה לקודם, בכולם יש טסטוסטרון, דקה, דיאנבול.
רק אנדרול באחרון.

לא הבנתי מה הטעם להכניס בסייקל גם סוסטנון וגם אנטט? מה בעצם עומד מאחורי זה?
ואנאדרול לא פועל? אחד הסטרואידים הכי חזקים שיש לפי דעתי הייתי צריך לגוון קצת בחומרים
סייקל חמישי לעשות טרן+סוסטנון היה מעיף אותך טוב
ולגבי הבעיה שלך שכבר לא משפיעה אליך זה פשוט מאוד למרות שעם חומר כמו אנאדרול זה נראה לי מוזר אבל עדי גם תמיד אומר את זה אתה פשוט לא עשית PCT אחרי הסייקלים למערכת ההוורמונלית שלך לוקח הרבה זמן להשתקם יותר ממה שאתה חושב ויותר מחודשיים ושלוש חודשים גם ומה שאתה בעצם עושה זה מכניס סייקל למערכת הורמנלית שהיא בתעליכי שיקום עוד יש אנדרוגנים בדם הרצפטורים לא חזרו לאצמם הם רוואים בסטרואיד
ווככה אתה רואה פחות ופחות תוצאות מסייקל לסיקל.

תגידו, כשאתם בסייקל ובאים לרופא לבקש בדיקות דם, פתאום יוצא בטסט' מספרים פסיכים.. איך מסבירים את זה?

אומרים לו שאנחנו עושים סייקל ושיוציא לנו את הבדיקות, יש חיסיון רפואי מה גם בארץ לא ממש אכפת להם אם אתה לוקח, אם אני לא טועה גם בכללי כל סם אפשרי לשימוש עצמי אך אסור לסחר, אבל בכמויות שחברנו כאן מזריקים לעומת מינונים של בתי מרקחת זה נחשב כבר סחר כי המינונים יחסית לטיפול רפואי בחומרים הללו הם מטורפים, אבל שוב למערכת החוק לא אכפת מסטרואידים אנאבולים כי הם נתח שוק מאוד מאוד מאוד קטן בארץ שלא כמו בארה"ב ששם ממש מחמירים.

איך בארה"ב ממש מחמירים ועם זאת כל בנאדם שלישי הוא על סטרואידים. זה לא חשיש שאי אפשר לראות אם אתה משתמש או לא אלא אם כן אתה בהיי [וגם זה לא תמיד], יש אנשים שבבירור רואים שהם כן..

• פותח/ת השרשור
PCT עשיתי רק עם נולבדקס וכלומיד, אבל מה זה קשור לקטע שהגוף לא מגיב לחומרים אוראלים בלבד?
לזריקות הוא כן מגיב, או שהאוראלי מזוייף?

איך בארה"ב ממש מחמירים ועם זאת כל בנאדם שלישי הוא על סטרואידים. זה לא חשיש שאי אפשר לראות אם אתה משתמש או לא אלא אם כן אתה בהיי [וגם זה לא תמיד], יש אנשים שבבירור רואים שהם כן..

ועל כל משתמש סטרואידים, יש בעולם 1000 משתמשי הרואין וקוקאין..

מחמירים כי כמו שאתה רואה וגם אומר יש יותר ידיעה ושימוש ב"עזרים" ויותר נזקים.
בארה"ב הרפואה הינה פרטית בניגוד לארץ, כולם שם עם ביטוחים רפואיים אישיים בין אם זה מעבודה או שקנו בעצמם, אין הפרשות מהמשכורת כמו בארץ ולכן אם תלך לרופא שמכיר אותך טוב ואתה משלם לו מספיק הוא ישתוק ויתן לך מה שאתה רוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית