הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגביי ניקוי הגוף

• פותח/ת השרשור eac
  • פורסם בתאריך

eac

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
היי חברה,
רציתי לשאול מה קורה אם אני עשיתי סייקלים במשך שנתיים, נגיד 5 סייקלים של חודשיים וחצי כל אחד עם 4 חומרים, ועשיתי לפני שנה וחצי פעם אחת ניקוי של הגוף מרעלים, ומאז עשיתי 2 סייקלים אבל הגוף לא מגיב לחומרים, למה?? הגוף שלי הגיב תמיד מעולה לחומרים, והתגובה שלו עכשיו לחומרים היא אפס, במיוחד עם אוראלים, האם זה בגלל שאני צריך לעשות שוב ניקוי של הגוף מרעלים?? או שזה בעיה הרבה יותר מורכבת?? מה אני צריך לעשות כדי שהגוף יחזור להגיב לחומרים?? האם יש בעיה בכבד??
אני כבר לא יודע מה לחשוב ומה לעשות, אני חייב את עזרתכם המקצועית בבקשה, אני מיואש!

זו הדעה המקובלת וזה גם מה שאני עושה.
כל אחד שיחשוב מה שמתאים לו, אני הולך ע"פ הדרך של המקצוענים, המקצוענים לוקחים את ה HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT.

זו הדעה המקובלת וזה גם מה שאני עושה.
כל אחד שיחשוב מה שמתאים לו, אני הולך ע"פ הדרך של המקצוענים, המקצוענים לוקחים את ה HCG בזמן הסייקל ולא בזמן ה PCT.
אשמח לשמוע מה אתה חושב לגבי המינונים של הכלומיד והנובלה בסייקל שכזה?

אני לא רוצה להשמע שחצן אבל למקצוענים אין מושג מהחיים שלהם וגם לרוב האנשים בפורומים בעולם ואני מסתובב הרבה ויש לי שם ויכוחים בנושא הזה גם כן אז אני אחזור על עצמי בפעם המיליון (ואני לא ממציא פה כלום הכל מגובה מחקרית ורפואית ובנתיים אין שום נתונים רפואים שיסתרו אותי) כאשר את לוקח HCG בזמן שיש לך אנדרוגנים בדם אתה מעלה את רמות ה LH הגוף מזהה את זה ואת הרמות הגבוהות של אנדרוגנים הוא לא רק מאיץ את תהליך הארומטציה של האנדרוגנים (מה שיוביל לרמות אסטרוגן גבוהות) אלה גם HCG מראה פעילות דומה לאסטרוגן ברקמות מסויימות מה שעלול להוביל להגברת תופעות הלוואי כתוצאה מאסטרוגן.

שלא לדבר על העבודה שזה מטומטם לגמרי להעלות את רמות הLH לפני סיום הסייקל כי בכל מקרה כל זמן שיש לך אנדרוגניים בדם (בטח ברמות של סייקל) הגוף לא! ייצר הורמונים בעצמו אז כמו שאמרתי בעבר ואני חוזר
הקונספט המקובל של PCT בעולם הוא לא מגובה מחקרית הוא מבוסס על ניסוי וטעיה ויש לקחת את הפרוטוקול הזה בערבון מוגבל. לעומת זאת זה לא אומר שאי אפשר לעשות PCT בדרכים אחרות (אני לדוגמא עושה PCT בצורה שונה לגמרי) אבל לא צריך לאמץ פרוטוקול שנחשב מקובל רק בגלל שהרוב עושים אותו זאת תסמונת העדר וברוב המקרים היא מתבררת כמוטעית
תחקרו חברים תקראו איך החומרים עובדים מה הם עושים והרבה פעמים תראו שרק מהגיון פשוט אחרי שתבינו איך החומרים עובדים איך לעשות את הדברים בצורה נכונה.

אני לא רוצה להשמע שחצן אבל למקצוענים אין מושג מהחיים שלהם וגם לרוב האנשים בפורומים בעולם ואני מסתובב הרבה ויש לי שם ויכוחים בנושא הזה גם כן אז אני אחזור על עצמי בפעם המיליון (ואני לא ממציא פה כלום הכל מגובה מחקרית ורפואית ובנתיים אין שום נתונים רפואים שיסתרו אותי) כאשר את לוקח HCG בזמן שיש לך אנדרוגנים בדם אתה מעלה את רמות ה LH הגוף מזהה את זה ואת הרמות הגבוהות של אנדרוגנים הוא לא רק מאיץ את תהליך הארומטציה של האנדרוגנים (מה שיוביל לרמות אסטרוגן גבוהות) אלה גם HCG מראה פעילות דומה לאסטרוגן ברקמות מסויימות מה שעלול להוביל להגברת תופעות הלוואי כתוצאה מאסטרוגן.

שלא לדבר על העבודה שזה מטומטם לגמרי להעלות את רמות הLH לפני סיום הסייקל כי בכל מקרה כל זמן שיש לך אנדרוגניים בדם (בטח ברמות של סייקל) הגוף לא! ייצר הורמונים בעצמו אז כמו שאמרתי בעבר ואני חוזר
הקונספט המקובל של PCT בעולם הוא לא מגובה מחקרית הוא מבוסס על ניסוי וטעיה ויש לקחת את הפרוטוקול הזה בערבון מוגבל. לעומת זאת זה לא אומר שאי אפשר לעשות PCT בדרכים אחרות (אני לדוגמא עושה PCT בצורה שונה לגמרי) אבל לא צריך לאמץ פרוטוקול שנחשב מקובל רק בגלל שהרוב עושים אותו זאת תסמונת העדר וברוב המקרים היא מתבררת כמוטעית
תחקרו חברים תקראו איך החומרים עובדים מה הם עושים והרבה פעמים תראו שרק מהגיון פשוט אחרי שתבינו איך החומרים עובדים איך לעשות את הדברים בצורה נכונה.
אנשים שלוקחים HCG באמצע הסייקל מתפסים בתרופות AI כדי למנוע רמות אסטרוגן גבוהות

אנשים שלוקחים HCG באמצע הסייקל מתפסים בתרופות AI כדי למנוע רמות אסטרוגן גבוהות
זה לא קשור HCG זה לא אסטרוגן הוא מדמה פעילות אסטרוגנית כל AI שלא תקח לא יעזור לך במקרה הזה וחוץ מזה לקיחת AI במהלך הסייקל יכולה לדפוק לך את התוצאות להוריד את רמות הסטרוגן לגמרי זה לא רעיון טוב לא מבחינת רמות השומנים ולא מבחינת כולסטרול ולא מבחינת יוטליזציה של גלוקוז בקיצור אחי זה הרבה יותר מורכב ממה שאתה חושב

• פותח/ת השרשור
חבר'ה זה הפוסט שלי פה ולא של הבחור השני ששואל פה שאלות עם כל הכבוד אליו, שיפת פוסט משלו ויענו לו על HCG
, ולמה אתם מפחדים פה לרשום את המחירים של וינסטרול? זה סוד מדינה? או שכל אחד פה לא ממש יודע?
ולמשהו אחר לגמרי:
ל- adimenia - למה אתה אף פעם לא במסנגר?

לא עניין של סוד, למה כי זה לא מקום לרשום מחירים.

זה יכול לפגוע בפרנסה של דילרים בארץ, חוצמזה זה פורום ייעוץ, לא פורום של מחירים.
אם יש לך שאלה ספציפית על משהו אוכל לענות, אבל לא לתת לך מחיר לכל דבר.

• פותח/ת השרשור
ל- adimenia - אחי למה אתה אף פעם לא במסנגר? אתה יכול להשאיר משהו אחר?
אני חייב להתייעץ איתך בבקשה אם אפשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית