עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מתיימר להבין את הבעיה אבל אני יודע שזה קרה לי בעבר והסיבה הייתה שבמקום להסתכל קדימה ולהיות ביחד עם עמוד השדרה אני הפנתי את הראש כלפי מעלה ואז עמוד השדרה והצוואר לא בקו אחד ובאמת אחרי האימון הרגשתי כאבים ממש חזקים ,בזמן האחרון התחילו להיות לי כאבים די חזקים בצוור מאחור בצד שמאל אחרי שאני בנצ' פרס. בזמן הסט אני לא מרגיש כלום רק אחר כך.
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
אתה מדבר על בנץ' פרס או על פרס?אני לא מתיימר להבין את הבעיה
אני מקווה ש @kill129 רואה את התגובה שלך. לי אין כאבים כאלה.אם אתה צריך עוד מידע יש באנגלית מלא תחפש .
ממש מצטער לא שמתי לב.
בגלל שעשיתי פאדיחה אני חיפשתי קצת בעניין הזה של כאבים אחרי בנס פרס ומצאתי שזה די נפוץ ,
מה שמצאתי זה כמה דברים או ששריר הצוואר שלך חלשים או שלא התחממת כראוי או שהמשקל בבנס פרס כבד מידי ואתה דוחף עם הצוואר או משהו כזה ,
ברמת העיקרון זה לא בעיה רצינית וצריך לפי מה שאומרים שבועיים שבוע מנוחה ולא לעשות בנס פרס ,
תנסה לעשות מקבילים או שכיבות שמיכה במקום .
אם אתה צריך עוד מידע יש באנגלית מלא תחפש .
אוקי,אני מקווה ש @kill129 רואה את התגובה שלך. לי אין כאבים כאלה.
לא טרפזים, הצוואר עצמו זה שריר שתמיד עובד בזמן לחיצת חזה , אבל יותר נראה לי שהטכניקה שלך לא נכונה ותנסה לא להשתמש בצוואר שאתה עושה תתרגיל ותתחמם כמו שצריך לפני,^^ חשבתי על זה והקפדתי להסתכל על נקודה אחת. זה לא עזר
מה זה אומר שרירי צוור חלשים? טרפזים?
תודה רבה ממש עזרת לי 😃 אני כנראה יעשה איזה שבוע מקבילים במקום וזהו
אוקי,
לא שמתי לב
לא טרפזים, הצוואר עצמו זה שריר שתמיד עובד בזמן לחיצת חזה , אבל יותר נראה לי שהטכניקה שלך לא נכונה ותנסה לא להשתמש בצוואר שאתה עושה תתרגיל ותתחמם כמו שצריך לפני,
קח שבוע שובעיים הפסקה שים משחות לפני אימון אפילו מקבילים ( משחות לחימום אזור הצוואר )
והחלמה מהירה .