הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקסימום מסה, התכנית שלי

• פותח/ת השרשור tonyy
  • פורסם בתאריך

tonyy

משתמש מתחיל
285
17
נק' מוניטין:
40
285
17
אהלן,
בן 18
גובה 1.81
משקל 70-71 (משקל בוקר) כן משקל של שחיף, אבל זה בגלל חוסר פרופורציות בין גוף תחתון לעליון, היקף יד לא מדדתי בזמן האחרון אבל די בטוח שמעל למתאמן ממוצע בגילי.
אחוז שומן - לא בדקתי מעריך 10-12℅
מתאמן בקרוב חצי שנה (כולל הפסקה של כמה שבועות טובות בכלל תפרים באצבע), אבל אפשר להגיד שיש ניסיון של ארבע שנים כי התחלתי להתאמן בחדר כושר מגיל 14 אבל היו הפסקות ארוכות מאוד מאוד.

עכשיו שחזרתי, התחלתי עם תכנית כל הגוף בסגנון, fbw טווח חזרות 12-15 - זה היה למשך שבוע-שבועיים רק כדי שהגוף לא יפצע,
אחרי זה משכתי לab בסיסית :
חזה, יד קידמית, רגליים
גב, כתפיים, יד אחורית
בטן שילבתי מידי פעם שהיה כוח

אחרי זה עברתי לתכנית כוח, ss, שאותה עשיתי למשך חודש-חודשיים,
התכנית עזרה מאוד לכוח, העלתי בכל התרגילים 5 קילו מאימון לאימון(חוץ מבנץ, ופרס אולי),
אבל חייב לציין שבמסה לא עליתי כמעט ואכלתי טוב.

בכל מקרה עכשיו אני עושה abc שבניתי לי תתנו לי חוות דעת ומה הייתם משפרים, כמובן שהמטרה שלי זה רק מסה מסה מסה אני אוכל טוב מאוד אבל אין נטייה להשמין בכלל תמיד הייתי חסר שומן.(4000 קלוריות ביום 250 גרם חלבון 100 גרם שומן פחמימות מנסה להגיע ל500 מורכבות)

הייתי עושה לא מזמן - חזה יד קידמית, וגב יד אחורית עכשיו החלפתי לגוון קצת..

A חזה יד אחורית

חזה :
לחיצת חזה 3x6 ובנוסף דרופ1(אני לא סגור אם הוא מיותר או לא, ולפעמים אני משנה אחיזה בדרופ בכל 7 חזרות-מרחב-לצר)

לחיצת חזה בשיפוע עליון 3-4x8-10

פרפר בקרוס אובר 3x10-12 (לפעמים עושה כשיפוע עליון עם כסא) - במקביל סופר שכיבות שמיכה (שאני מצליח לעשות אחרי כל זה משהו כמו 6-9 חזרות)

כדי לגוון אני מידי פעם מתחיל תאימון עם חזה שיפוע חיובי(הרוב עם אופקי),
וגם כדי לגוון עובד עם דמבלים לפעמים בחזה אופקי או בעליון...במקום המוט.
מידי פעם גם עושה סטטי, כל מיני שיטות למשל בעליון, משאיר תמוט 2 שניות ומעלה, או 4 חזרות ירידה איטית מאוד 4 חזרות מהירות.
ומידי כמה שבועות עושה אימון חזה של 10-15 ולא 6-10

אז זה יוצא 4 תרגילים עם מחשיבים תשכיבות שמיכה לפעמים מוסיף חזה תחתון

יד אחורית
מקבילים 4x8
מוט w 4x8 - פשיטת מרפק בשכיבה ואחרי זה ישר סופר עם המוט-לחיצה שהמרפקים צמודים לגוף
סופר עם הפולי - אחד עושה פשיטת מרפק עם חבל(או רגיל או מאחורי הראש) וישר אחריו פשיטת מרפק עם מוט(לחיצה שהמרפקים לא צמודים לגוף) 3x10-12

זה יוצא איזה 11 סטים אם לא מסתכלים על הסופרים...וכן אני יודע שזה הרבה אבל מהניסיון שלי ראיתי תוצאות בהיקף ידיים דווקא שבודדתי והעמסתי

B גב יד קידמית

גב
חימום-מתח- סט גג שתיים של מקסימום
דד ליפט 1x5-6 (עושה אותו רק פעם בשבוע)
בנט אובר 4x8 (לפעמים במקום אני עושה חתירה צר יד יד ואז חתירה רחב בשיפוע ב T bar)
מתח עם משקל/פולי עליון רחב 3x8-10
פולי עליון צר/צ'ין אפ 2x12 (מיותר??)
פול אובר 3x12
לפעמים טרפזים 3x10-15

יד קידמית
21 שתי סטים עם w
מוט ישר 3x8
פטישים/פטישים בעמידה יד יד לצד3x10
יד יד עם דמבלים על שיפוע 45

אני בכללי משנה ביד אחורית ויד קידמית מאימון לאימון, אני כמעט תמיד מגיע ל8-10+ סטים, אני יחזור על זה שוב, למרות שזה שריר קטן שעובד במורכבים, אני רואה תוצאות שאני מעמיס וחוץ מיזה זה לא מאריך לי יותר מידי תאימון ואני יוצא עם פאמפ מטורף

C כתפיים רגליים בטן

כתפיים
פרס 4x6-8 לפעמים מחליף בלחיצת כתפיים עם דמבלים ומידי פעם עושה פוש פרס, טכניקה קצת פחות יפה אבל מעמיס יותר משקל
לחיצת כתפיים בסמית מאחורי הראש 3x10 (מיותר?)
סופר כתף קידמית וחיצונית 3x12 (הרחקת ידיים לצדדים+הרחקת פלטה מהגוף)

רגליים
סווקאט מלא 4x6 (לא חושב שהדדליפט מפריע)
מכרעים 3x8
לחיצת רגליים במכונה 3x10
פשיטת רגליים במכונה 2x12 (מיותר?)

בטן 2-3 תרגילים משנה משתדל לעבוד גם תחתונה גם עליונה וגם צדדים

אני עושה את התכנית 5 פעמים בשבוע
ABCABxx
שיוצא לי אני עושה 6 פעמים בשבוע ועושה c נוסף(כדי להשלים תפער של הרגליים)

בין התרגילים המורכבים אני הפסקות של 45-90 שניות
בין תרגלי השרירים קטנים 30-60 שניות

האימונים לא עולים על שעה אימון

משקלים (6 חזרות) של מורכבים שחזרתי לא מזמן אליהם
בנץ - 85 (בלי ספוטר)
דד ליפט - 90
פרס - 45
בנט אובר - 70
סקוואט היה בעיונת קטנה ברגליים יעדכן בהמשך
מתח עם 15 קילו

שוקל להתחיל קלין אנד ג'רק, וסנאץ'

תוספים נכון להיום :
מולטי ויטמין
קיראטין עשיתי סייקל אחד
בנתיים לא משתמש בחלבון כי יש לי זמין קבוע אחרי אימון ארוחת חזה עוף+אורז
OST=1390583128,1390556902][/DOUBLEPOST]@Moshe @Psycho @Eyal @Beast and cheat @Tom

אני רואה שלא עונים אז תייגתי..

נערך לאחרונה:
פה זה לא emergency service, בסה״כ פרסמת את ההודעה בשעות המאוחרות של הבוקר - נושק לצהריים.

בכל אופן, התזונה שלך כפי שאתה מתאר נשמעת טוב, לגבי האימונים - עשית סלט.

הייתי רץ במתכונת הקלאסית שאישית אני אותה מאוד אוהב, ABC, מתחיל כל אימון עם השריר הגדול, רצוי להתחיל בתרגיל מורכב לדוגמא אם אתה עובד כתפיים, תתן לחיצה בדאמבלים בשיפוע של 90 מעלות ולאחר מכן תשלב את שאר התרגילים.

חשוב לשים דגש על טכניקת עבודה, אם תעבוד נכון תראה תוצאות.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
פה זה לא emergency service, בסה״כ פרסמת את ההודעה בשעות המאוחרות של הבוקר - נושק לצהריים.

בכל אופן, התזונה שלך כפי שאתה מתאר נשמעת טוב, לגבי האימונים - עשית סלט.

הייתי רץ במתכונת הקלאסית שאישית אני אותה מאוד אוהב, ABC, מתחיל כל אימון עם השריר הגדול, רצוי להתחיל בתרגיל מורכב לדוגמא אם אתה עובד כתפיים, תתן לחיצה בדאמבלים בשיפוע של 90 מעלות ולאחר מכן תשלב את שאר התרגילים.

חשוב לשים דגש על טכניקת עבודה, אם תעבוד נכון תראה תוצאות.

בהצלחה.

תודה אחי, אבל לא חידשת כלכך משהו זה מה שרשמתי גם בתכנית..כנראה שלא קראת(לא מאשים אותך ערכתי מלא פעמים ועדיין נראה עמוס בעין).
אני פשוט ניסיתי כמה תוכניות זאת לדעתי האישית טובה ומושלמת, מבחינתי, אבל מבחינת טובים ממני אני בטוח שיש מה לשפר ומה להוסיף כדי ליגדול יותר

תודה אחי, אבל לא חידשת כלכך משהו זה מה שרשמתי גם בתכנית..כנראה שלא קראת(לא מאשים אותך ערכתי מלא פעמים ועדיין נראה עמוס בעין).
אני פשוט ניסיתי כמה תוכניות זאת לדעתי האישית טובה ומושלמת, מבחינתי, אבל מבחינת טובים ממני אני בטוח שיש מה לשפר ומה להוסיף כדי ליגדול יותר

הסכמה היא מאוד פשוטה, תאכל טוב, תישן טוב, תתאמן חזק - ואתה תראה תוצאות. זה הרבה תלוי בתזונה - עם השנים תבוא בגרות השריר. תצמד לתכנית אחת, תיהיה עקבי ואתה תיהיה מאוד מרוצה.

אהלן,
בן 18
גובה 1.81
משקל 70-71 (משקל בוקר) כן משקל של שחיף, אבל זה בגלל חוסר פרופורציות בין גוף תחתון לעליון, היקף יד לא מדדתי בזמן האחרון אבל די בטוח שמעל למתאמן ממוצע בגילי.
אחוז שומן - לא בדקתי מעריך 10-12℅
מתאמן בקרוב חצי שנה (כולל הפסקה של כמה שבועות טובות בכלל תפרים באצבע), אבל אפשר להגיד שיש ניסיון של ארבע שנים כי התחלתי להתאמן בחדר כושר מגיל 14 אבל היו הפסקות ארוכות מאוד מאוד.

עכשיו שחזרתי, התחלתי עם תכנית כל הגוף בסגנון, fbw טווח חזרות 12-15 - זה היה למשך שבוע-שבועיים רק כדי שהגוף לא יפצע,
אחרי זה משכתי לab בסיסית :
חזה, יד קידמית, רגליים
גב, כתפיים, יד אחורית
בטן שילבתי מידי פעם שהיה כוח

אחרי זה עברתי לתכנית כוח, ss, שאותה עשיתי למשך חודש-חודשיים,
התכנית עזרה מאוד לכוח, העלתי בכל התרגילים 5 קילו מאימון לאימון(חוץ מבנץ, ופרס אולי),
אבל חייב לציין שבמסה לא עליתי כמעט ואכלתי טוב.

בכל מקרה עכשיו אני עושה abc שבניתי לי תתנו לי חוות דעת ומה הייתם משפרים, כמובן שהמטרה שלי זה רק מסה מסה מסה אני אוכל טוב מאוד אבל אין נטייה להשמין בכלל תמיד הייתי חסר שומן.(4000 קלוריות ביום 250 גרם חלבון 100 גרם שומן פחמימות מנסה להגיע ל500 מורכבות)

הייתי עושה לא מזמן - חזה יד קידמית, וגב יד אחורית עכשיו החלפתי לגוון קצת..

A חזה יד אחורית

חזה :
לחיצת חזה 3x6 ובנוסף דרופ1(אני לא סגור אם הוא מיותר או לא, ולפעמים אני משנה אחיזה בדרופ בכל 7 חזרות-מרחב-לצר)

לחיצת חזה בשיפוע עליון 3-4x8-10

פרפר בקרוס אובר 3x10-12 (לפעמים עושה כשיפוע עליון עם כסא) - במקביל סופר שכיבות שמיכה (שאני מצליח לעשות אחרי כל זה משהו כמו 6-9 חזרות)

כדי לגוון אני מידי פעם מתחיל תאימון עם חזה שיפוע חיובי(הרוב עם אופקי),
וגם כדי לגוון עובד עם דמבלים לפעמים בחזה אופקי או בעליון...במקום המוט.
מידי פעם גם עושה סטטי, כל מיני שיטות למשל בעליון, משאיר תמוט 2 שניות ומעלה, או 4 חזרות ירידה איטית מאוד 4 חזרות מהירות.
ומידי כמה שבועות עושה אימון חזה של 10-15 ולא 6-10

אז זה יוצא 4 תרגילים עם מחשיבים תשכיבות שמיכה לפעמים מוסיף חזה תחתון

יד אחורית
מקבילים 4x8
מוט w 4x8 - פשיטת מרפק בשכיבה ואחרי זה ישר סופר עם המוט-לחיצה שהמרפקים צמודים לגוף
סופר עם הפולי - אחד עושה פשיטת מרפק עם חבל(או רגיל או מאחורי הראש) וישר אחריו פשיטת מרפק עם מוט(לחיצה שהמרפקים לא צמודים לגוף) 3x10-12

זה יוצא איזה 11 סטים אם לא מסתכלים על הסופרים...וכן אני יודע שזה הרבה אבל מהניסיון שלי ראיתי תוצאות בהיקף ידיים דווקא שבודדתי והעמסתי

B גב יד קידמית

גב
חימום-מתח- סט גג שתיים של מקסימום
דד ליפט 1x5-6 (עושה אותו רק פעם בשבוע)
בנט אובר 4x8 (לפעמים במקום אני עושה חתירה צר יד יד ואז חתירה רחב בשיפוע ב T bar)
מתח עם משקל/פולי עליון רחב 3x8-10
פולי עליון צר/צ'ין אפ 2x12 (מיותר??)
פול אובר 3x12
לפעמים טרפזים 3x10-15

יד קידמית
21 שתי סטים עם w
מוט ישר 3x8
פטישים/פטישים בעמידה יד יד לצד3x10
יד יד עם דמבלים על שיפוע 45

אני בכללי משנה ביד אחורית ויד קידמית מאימון לאימון, אני כמעט תמיד מגיע ל8-10+ סטים, אני יחזור על זה שוב, למרות שזה שריר קטן שעובד במורכבים, אני רואה תוצאות שאני מעמיס וחוץ מיזה זה לא מאריך לי יותר מידי תאימון ואני יוצא עם פאמפ מטורף

C כתפיים רגליים בטן

כתפיים
פרס 4x6-8 לפעמים מחליף בלחיצת כתפיים עם דמבלים ומידי פעם עושה פוש פרס, טכניקה קצת פחות יפה אבל מעמיס יותר משקל
לחיצת כתפיים בסמית מאחורי הראש 3x10 (מיותר?)
סופר כתף קידמית וחיצונית 3x12 (הרחקת ידיים לצדדים+הרחקת פלטה מהגוף)

רגליים
סווקאט מלא 4x6 (לא חושב שהדדליפט מפריע)
מכרעים 3x8
לחיצת רגליים במכונה 3x10
פשיטת רגליים במכונה 2x12 (מיותר?)

בטן 2-3 תרגילים משנה משתדל לעבוד גם תחתונה גם עליונה וגם צדדים

אני עושה את התכנית 5 פעמים בשבוע
ABCABxx
שיוצא לי אני עושה 6 פעמים בשבוע ועושה c נוסף(כדי להשלים תפער של הרגליים)

בין התרגילים המורכבים אני הפסקות של 45-90 שניות
בין תרגלי השרירים קטנים 30-60 שניות

האימונים לא עולים על שעה אימון

משקלים (6 חזרות) של מורכבים שחזרתי לא מזמן אליהם
בנץ - 85 (בלי ספוטר)
דד ליפט - 90
פרס - 45
בנט אובר - 70
סקוואט היה בעיונת קטנה ברגליים יעדכן בהמשך
מתח עם 15 קילו

תוספים נכון להיום :
מולטי ויטמין
קיראטין עשיתי סייקל אחד
בנתיים לא משתמש בחלבון כי יש לי זמין קבוע אחרי אימון ארוחת חזה עוף+אורז
OST=1390583128,1390556902][/DOUBLEPOST]@Moshe @Psycho @Eyal @Beast and cheat @Tom

אני רואה שלא עונים אז תייגתי..
אני חייב להודות שדי התקשיתי בקריאת הפוסט. אתה מגיע לרזולוציה מאוד גבוה (כמה זמן מחזיק את המוט למעלה...) - קצת מיותר.
אני אישית לא חסיד של ריבוי תרגילים ומדידת זמני מנוחות. מבחינתי כל עוד נכנסים בנץ'/סקוואט/פרס/דדליפט זרוק איתם תרגיל חכם/עזר נוסף והאימון סגור.
סמית משין מעורר בי חלחלה, כך גם התעסקות עם כבלים.
עשית SS חודשיים, לא היית צריך להפסיק. אף אימון לא יעלה מסת שריר למתאמן מתחיל טוב יותר מ-SS. לא עלית - לא אכלת מספיק (אם אתה משוכנע שכן אתה טועה וחזה עוף זה די בדיחה...).
אין צורך לגוון ולהחליף את התרגילים הכבדים (אלא אם זה לכיף...).
אימוני בייספס/טרייספס מספיקים 2 תרגילים ובסה"כ 8 סטים, מעבר לזה לא אפקטיבי.

תוכנית דומה לשלי. אותה החלוקה:חזה+יד אחורית, גב+יד קדמית, רגליים+כתפיים.

עובד עם 4 תרגלים לשריר גדול(11-12 סטים), 3 תרגילים לשריר קטן(8-9 סטים). אפשר לשחק עם דרופים וכו'.

כמו שנכתב כאן, תמיד מתחיל עם השריר הגדול ותמיד עם התרגיל המורכב.

התרגילים המורכבים וה"כבדים" תמיד נשארים אצלי בתוכנית, הקלים והמבודדים מתחלפים אחרי חודש-חודש וחצי.

• פותח/ת השרשור
אני חייב להודות שדי התקשיתי בקריאת הפוסט. אתה מגיע לרזולוציה מאוד גבוה (כמה זמן מחזיק את המוט למעלה...) - קצת מיותר.
אני אישית לא חסיד של ריבוי תרגילים ומדידת זמני מנוחות. מבחינתי כל עוד נכנסים בנץ'/סקוואט/פרס/דדליפט זרוק איתם תרגיל חכם/עזר נוסף והאימון סגור.
סמית משין מעורר בי חלחלה, כך גם התעסקות עם כבלים.
עשית SS חודשיים, לא היית צריך להפסיק. אף אימון לא יעלה מסת שריר למתאמן מתחיל טוב יותר מ-SS. לא עלית - לא אכלת מספיק (אם אתה משוכנע שכן אתה טועה וחזה עוף זה די בדיחה...).
אין צורך לגוון ולהחליף את התרגילים הכבדים (אלא אם זה לכיף...).
אימוני בייספס/טרייספס מספיקים 2 תרגילים ובסה"כ 8 סטים, מעבר לזה לא אפקטיבי.

תודה גבר, אכן במהלך הss לא אכלתי מספיק טוב, זה היה בתקופה שבא יצאתי על בסיס יומי,וכתוצאה מכך אכלתי לא משהו וישנתי לא משהו, אבל בכל זאת לא עליתי כמעט (ומאמין שהגרעון קלוריות היה חיובי עדיין) אבל נשמע באמת שכדי שאני יחזור לעוד קצת לss עם התפריט העכשוי.

מה שכן, כמה שזה נשמע יציאה של שחיף, היידים ממש חשובות לי, כי גם שאני עובד על מורכבים - לחיצות ומשיכות - הגב והחזה מתקדמים אבל היידים לא מתקדים באופן משמעותי כמו שמתקדמים כאשר אני מובדד אותם ומעמיס,
בגלל זה אני שואל עם אני יוסיף על ההתחלה תרגילי עזר שאני חוזר לss (צ'ין אפ ומקבילים) ואפילו עוד איזה תרגיל כפיפה אחד לקידמית ואחד לאחורית, זה יהיה כלכך נורא?

שאלה נוספת, אחרי כמה חודשים בss לאן היית ממשיך במקומי? יש מבחר של תכניות אבל אני לא יבין איך כל ה5x5 יעילים לבניית שריר כמו תכניות נפח של 6-12 חזרות
תוכנית דומה לשלי. אותה החלוקה:חזה+יד אחורית, גב+יד קדמית, רגליים+כתפיים.

עובד עם 4 תרגלים לשריר גדול(11-12 סטים), 3 תרגילים לשריר קטן(8-9 סטים). אפשר לשחק עם דרופים וכו'.

כמו שנכתב כאן, תמיד מתחיל עם השריר הגדול ותמיד עם התרגיל המורכב.

התרגילים המורכבים וה"כבדים" תמיד נשארים אצלי בתוכנית, הקלים והמבודדים מתחלפים אחרי חודש-חודש וחצי.

אז השאלה היא מכאן איך מתקדמים בתכנית...

תודה גבר, אכן במהלך הss לא אכלתי מספיק טוב, זה היה בתקופה שבא יצאתי על בסיס יומי,וכתוצאה מכך אכלתי לא משהו וישנתי לא משהו, אבל בכל זאת לא עליתי כמעט (ומאמין שהגרעון קלוריות היה חיובי עדיין) אבל נשמע באמת שכדי שאני יחזור לעוד קצת לss עם התפריט העכשוי.

מה שכן, כמה שזה נשמע יציאה של שחיף, היידים ממש חשובות לי, כי גם שאני עובד על מורכבים - לחיצות ומשיכות - הגב והחזה מתקדמים אבל היידים לא מתקדים באופן משמעותי כמו שמתקדמים כאשר אני מובדד אותם ומעמיס,
בגלל זה אני שואל עם אני יוסיף על ההתחלה תרגילי עזר שאני חוזר לss (צ'ין אפ ומקבילים) ואפילו עוד איזה תרגיל כפיפה אחד לקידמית ואחד לאחורית, זה יהיה כלכך נורא?

שאלה נוספת, אחרי כמה חודשים בss לאן היית ממשיך במקומי? יש מבחר של תכניות אבל אני לא יבין איך כל ה5x5 יעילים לבניית שריר כמו תכניות נפח של 6-12 חזרות
אין שום בעייה עם תוספת תרגילי ידיים. גם אני חובב ידיים גדולות (@Doron Milner ).
האימונים המובנים (אלה שכינית 5x5) מכילים את התרגילים הכבדים כבסיס ל-5 חזרות. תרגילי העזר מכילים הרבה יותר חזרות.

• פותח/ת השרשור
אין שום בעייה עם תוספת תרגילי ידיים. גם אני חובב ידיים גדולות (@Doron Milner ).
האימונים המובנים (אלה שכינית 5x5) מכילים את התרגילים הכבדים כבסיס ל-5 חזרות. תרגילי העזר מכילים הרבה יותר חזרות.

חשבתי לגבי היידים שזה בעייתי להוסיף בהתחלה תרגיל עזר(צין אפ ומקבילים) וגם כפיפה בנוסף(חוסר התאוששות של 100 אחוז - שיתבטא בהלאת פחות משקל בין האימונים).
לגבי האימונים המובנים, אני שאלתי, מה אני יעשה אחרי הss כי תמיד אני רואה המלצות בלהמשיך עם תוכניות כוח, אבל תאכלס, אימון נפח של abc שכולל בו גם מורכבים וגם הרבה תרגילי עזר שהאימון יהיה רק 6-15 לא הרבה יותר יעיל לבניית שריר ? 5 חזרות זה כוח בתאכלס עם הכוח עם יש התקדמות גם במסת שריר אבל לא גדולה מה שתגרו אותו בתכנית כוח, אתה לא מסכים איתי?

להגיד לך את האמת, זאת תוכנית מאד עמוסה ואפילו מתאמן יחסית ותיק יכול להגיע ממנה בקלות לאימון יתר.

אני רואה שיש אצלך בעיה בסקואט ובאופן כללי אתה עדיין צריך להתחזק בתרגילים המורכבים, לכן כדאי לך להמשיך לבנתיים עם תוכנית כגון SS.

גם המשך ב-AB יכולה להיות אופציה לא רעה עבורך, אם אתה רוצה דגש על ידיים אז אל תתבייש לתת שמה דרופ סטים ופאוז סטים שמאד חביבים עליי ועושים המון נזק לשריר.

• פותח/ת השרשור
להגיד לך את האמת, זאת תוכנית מאד עמוסה ואפילו מתאמן יחסית ותיק יכול להגיע ממנה בקלות לאימון יתר.

אני רואה שיש אצלך בעיה בסקואט ובאופן כללי אתה עדיין צריך להתחזק בתרגילים המורכבים, לכן כדאי לך להמשיך לבנתיים עם תוכנית כגון SS.

גם המשך ב-AB יכולה להיות אופציה לא רעה עבורך, אם אתה רוצה דגש על ידיים אז אל תתבייש לתת שמה דרופ סטים ופאוז סטים שמאד חביבים עליי ועושים המון נזק לשריר.
אני כנראה יחזור לss, ולמה ab אם ה-abc נוח לי? יענו זה פחות יקדם אותי מ ab רק בגלל העובדה שהגוף מתאמן חצי שנה רק?כי לי אישית לא קשה לעשות אתזה(קושי מבחינת נפח ועומס)

אני חושב שבגלל הנפח הגדול אתה תתקשה להתקדם. כרגע יותר חשוב שתעלה במשקלי העבודה ותסדר בעיות טכניות שקיימות אצלך בתרגילים חשובים כמו סקואט.

אז כרגע באמת הכי נכון שתחזור ל-SS, לאחר מכן תעשה הערכת מצב מחדש. אם אתה אוהב להתאמן 5-6 פעמים בשבוע אולי תעבור ל-ABC\ABCDE.

אגב קיימת אפשרות ש-ABC נוח לך כי אתה לא עובד מספיק חזק, אל תשלול את זה.

• פותח/ת השרשור
בכללי מה שתום אמר לגבי כבלים ומכונות זה נשמע קצת משפט שמתאים לפאוורליפטר ולא לבילדר...
מסכים שהמורכבים הם החשובים ביותר, לא סתם סווקאט דד ליפט ובנץ נקראים תרגילים אלוהיים, אבל תסתכלו אפילו בסרטוני מוטיבציה או בסרטוני אימון של כל הגדולי עולם, תמיד יראו עבודה בפולי ובאיזה מכונה שתיים - אם זה חתירה אם זה פולי עליון רחב או אפילו כפיפת מרפק עם חבל, לדעתי זה בסדר שזה חלק קטן מהתכנית.

אין בעיה עם תרגילים מבודדים\חד מפרקיים בתוכנית עם נפח עבודה כמו ABC.

אני חושב שהגענו להסכמה גם מצדך שכרגע הכי יעיל עבורך לעבוד ב-SS בגלל הסיבות שפורטו מקודם.

לאחר שבאמת תגיע למיצוי ה-SS אפשר לדבר על התוכנית הבאה, אבל גם ה-ABC שהצגת כאן טעונה שיפור.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה עם תרגילים מבודדים\חד מפרקיים בתוכנית עם נפח עבודה כמו ABC.

אני חושב שהגענו להסכמה גם מצדך שכרגע הכי יעיל עבורך לעבוד ב-SS בגלל הסיבות שפורטו מקודם.

לאחר שבאמת תגיע למיצוי ה-SS אפשר לדבר על התוכנית הבאה, אבל גם ה-ABC שהצגת כאן טעונה שיפור.

אני מתחיל את הss עוד כמה שבועות טובות בגלל איזה משהו עם המנוי בקיצור צריך להמשיך כרגיל,

מה ניתן לשפר פה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית