השחיף שלא עושה SS

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך

zorner

משתמש פעיל
841
255
נק' מוניטין:
870
841
255
ספייס הרצליה
אני כרגע בחוסר מוטיבציה ענק ואני פותח את הלוג בעיקר בשביל להגדיל את המוטיבציה.
גובה - 1.84~
משקל - באיזור ה-57-58
גיל - 16.5

התוכנית שאני עושה די דומה ל-ss עם טיפה תרגילי עזר והתקדמות פחות מהירה:
a
סקוואט 5*3
פרס 5*3
מתח 3*5(5 סטים) כשאני ייתקע אני מוריד משקל ואעבוד 5-8 חזרות
בנצ׳ באחיזה צרה 8*2
b
בנצ׳ 5*3
דדליפט 5*1
בייספ ובטן אם אני לא מרגיש גמור אחרי הדדליפט

התקדמות: כשאני מצליח 13 חזרות ומעלה מעלה משקל.

האימון היום:
סקוואט היי-בר 50 קילו - ריסט. לא היה קשה אבל היה לי פאמפ בהאמסטרינג (שזה ממש מוזר כי אני עושה hb)
פרס 30 קילו - 5/4/2 חזרות. בסט האחרון יצאתי מריכוז אחרת לדעתי הייתי סוגר 4/5. אימון הבא חוזר על המשקל.
מתח 73 קילו(משקולת של 14) עשיתי 3*3 מחוסר זמן - לא קשה.
בנצ׳ צר לא הספקתי כי הייתי צריך ללכת.

המשקלים לא משהו אני יודע, אני מקווה שתחזור לי המוטיבציה מזה שאני מעדכן את הלוג.

ביום B תוסיף סקוואט קל/פרונט לסירוגין.
למרות שלדעתי עדיף שתעבור לתכונית שאתה מתקדם בה לפחות פעמיים בשבוע בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
מה הייתה הבעיה בss?

לא הצלחתי להתקדם בסקוואט והדדליפט גם לא הצליח לי בגלל הסקוואטים בתחילת האימון. אני חושב שאני באמת אוסיף סקוואט קל באימון b ונראה איך ילך. יש גם סיכוי שאני אחזור לss עוד איזה חודש כי כרגע אני בתקופה עמוסה ואני לא תמיד יכול להגיע שלוש פעמים בשבוע אימון בוקר
בנצ' 40 קילו - קל. כבר סגרתי את זה פעם אבל עם ספוטרים מפגרים. היום הספוטר לא נגע אף חזרה אז סוג של PR
דדליפט 80 קילו PR! - התחלתי עם הוק גריפ ובחזרה רביעית המוט ישב לי על קצות האצבעות אז החלפתי למשולבת בחמישית. לא הצלחתי לאזן את המוט טוב אבל בכל זאת סגרתי.
אחרי הדדליפט הרגשתי יחסית אנרגטי בשביל סוף אימון אז עשיתי סט אחד פרונט סקוואט אבל אז החלטתי שמפעם הבאה אני אעשה אותו לפני הבנצ'.

מעכשיו כל יום ראשון אימון בוקר. אני הרגשתי הרבה פחות עייף מבאימוני צהריים ואפילו חשבתי על רעיונות לממים:37mv:(אבל הבעיה שקשה למצוא ספוטר כולם בני 80+)

• פותח/ת השרשור
30-1
פרונט סקוואט 20 קילו קליל. מתכוון להעלות 10 לאיזה שני אימונים ואז להתחיל קפיצות של 5
בנצ 42.5 PR סט ראשון חרא ספוטר אבל בשאר הצלחתי 5 לבד
דדליפט - חרא. 82.5 שתי חזרות. ניסיתי להכנס שוב ולא הצלחתי לנתק. אז ניסיתי עם 80 גם לא הצלחתי ועם 75 עשיתי 3 וגם היה קשה. לדעתי זה פסיכולוגי אז אני אנסה אימון הבא.
כפיפת מרפק שני סטים.
כרגע התוכנית היא בתכלס ss עם פרונט פעם בשבוע אז אני מתלבט אם להשאיר את התרגילי עזר או להעיף אותם(כפיפת מרפק נראה לי אני אוותר אבל אני מאוד חלש בלחיצות אז אני לא יודע בנוגע ללחיצת חזה צרה)

30-1
פרונט סקוואט 20 קילו קליל. מתכוון להעלות 10 לאיזה שני אימונים ואז להתחיל קפיצות של 5
בנצ 42.5 PR סט ראשון חרא ספוטר אבל בשאר הצלחתי 5 לבד
דדליפט - חרא. 82.5 שתי חזרות. ניסיתי להכנס שוב ולא הצלחתי לנתק. אז ניסיתי עם 80 גם לא הצלחתי ועם 75 עשיתי 3 וגם היה קשה. לדעתי זה פסיכולוגי אז אני אנסה אימון הבא.
כפיפת מרפק שני סטים.
כרגע התוכנית היא בתכלס ss עם פרונט פעם בשבוע אז אני מתלבט אם להשאיר את התרגילי עזר או להעיף אותם(כפיפת מרפק נראה לי אני אוותר אבל אני מאוד חלש בלחיצות אז אני לא יודע בנוגע ללחיצת חזה צרה)
תשאר עם מקבילים עזוב תלחיצה צרה.
אני עושה ככה ביינתים
סקוואט
בנץ פרס
מקבילים
דדליפט

סקוואט
פרס
צ'ין אפ
בסקוואט אני אנסה להתקדם בחמישיות ביינתים בלחיצות 2.5 ובדדליפט בהתחלה 10 עד שיהיה כבד.

• פותח/ת השרשור
תשאר עם מקבילים עזוב תלחיצה צרה.
אני עושה ככה ביינתים
סקוואט
בנץ פרס
מקבילים
דדליפט

סקוואט
פרס
צ'ין אפ
בסקוואט אני אנסה להתקדם בחמישיות ביינתים בלחיצות 2.5 ובדדליפט בהתחלה 10 עד שיהיה כבד.
אני שונא לעשות מקבילים כי זה גורם לי לחץ באזור בית החזה בעצמות

• פותח/ת השרשור
אימון בוקר
סקוואט 60 - מתחיל להיות קשה. בסט האחרון עשיתי lb במקום HB והרגשתי יותר נוח עם התנועה. מתלבט אם לחזור לlb.
פרס 32.5 PR - הצלחתי 5-5-4 חזרות והיה יותר קל מה 30 קילו.
מתח 8-7-7 חזרות עם משקולת של 2
סך הכל אני מרוצה מהאימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית