הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים לבטן

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
אני בן 16 ואני עושה SS.
אני יודע שהבטן עובדת בסקוואט ובדדליפט אבל אני רוצה לעבוד עוד קצת על הבטן כי אני רואה שהיא בפיגור.
מה לדעתכם הכי טוב לעשות קוביות?
מה אתם אומרים על שכיבות שמיכה בשיפוע שלילי, הרמת רגליים במתח, AB ROLLER עם משקל ומכונה כזאת: קישור?
מה לדעתכם הכי טוב מהם והכי כדאי לעשות?
ומה לגבי הגלגל שאיתו עושים תרגילי בטן, הוא עושה קוביות?

קוביות=תזונה בחיטוב.
אין קשר בין תרגילי בטן לקוביות(רק מחזק את שרירי הבטן, לא מוריד אחוזי שומן מהבטן)
אם אתה מרגיש שהבטן בפיגור, אתה יכול להוסיף תרגיל בטן בסוף האימון. אבל זה לא מה שיעשה לך קוביות..
אתה המסה או חיטוב?

• פותח/ת השרשור
קוביות=תזונה בחיטוב.
אין קשר בין תרגילי בטן לקוביות(רק מחזק את שרירי הבטן, לא מוריד אחוזי שומן מהבטן)
אם אתה מרגיש שהבטן בפיגור, אתה יכול להוסיף תרגיל בטן בסוף האימון. אבל זה לא מה שיעשה לך קוביות..
אתה המסה או חיטוב?
אני במסה ואני באחוז שומן נמוך.
השאלה שלי היא איזה תרגיל הכי טוב מהבחינה הזאת.

אתה במסה ואתה רוצה להוציא את הקוביות בבטן? אם כרגע אין לך קוביות, כנראה שעד סוף המסה לא היו לך. שוב. אתה יכול לעשות בטן מהיום ועד אין סוף, בלי תזונה של חיטוב וא״ש באזור ה11-10 תלוי בגנים שלך, לא היו לך קוביות.
מבחינת תרגילים, כל תרגיל שתרגיש את הבטן עובדת. אני ממליץ על בטן בשיפוע. אבל כל תרגיל יכול לעזור למטרה של לחזק את השרירים שם(למרות שהבטן עובדת ברוב התרגילים ואם אתה לא מרגיש שהיא תפוסה, כנראה שאתה לא עובד מספיק חזק..)

• פותח/ת השרשור
אתה במסה ואתה רוצה להוציא את הקוביות בבטן? אם כרגע אין לך קוביות, כנראה שעד סוף המסה לא היו לך. שוב. אתה יכול לעשות בטן מהיום ועד אין סוף, בלי תזונה של חיטוב וא״ש באזור ה11-10 תלוי בגנים שלך, לא היו לך קוביות.
מבחינת תרגילים, כל תרגיל שתרגיש את הבטן עובדת. אני ממליץ על בטן בשיפוע. אבל כל תרגיל יכול לעזור למטרה של לחזק את השרירים שם(למרות שהבטן עובדת ברוב התרגילים ואם אתה לא מרגיש שהיא תפוסה, כנראה שאתה לא עובד מספיק חזק..)
הא"ש שומן שלי עכשיו באזור ה10. פשוט לא עבדתי על הבטן לכן אין לי כל כך קוביות, יכול להיות שזה קשור גם בגנים.
בכל אופן איזה תרגיל לדעתכם מומלץ? מה עדיף, לעשות דברים בסגנון 10 חזרות עם משקל או שתרגילים של המון חזרות?

בעקרון אם אתה בוחר תרגיל אחד אל תלך על ההרמת רגלים למעלה-במתח כי אז הבטן עליונה לא תעבוד
"שיכיבות שמיכה עם שיפוע שלילי" ??? מאמין שהתכוונת לכפיפות בטן על המתקן בשיפוע, וזה אפשרות טובה לך כי אתה יכול לעבוד על כל הבטן בה - כפיפה מלאה + להוסיף צדדים כסופר סט

• פותח/ת השרשור
בעקרון אם אתה בוחר תרגיל אחד אל תלך על ההרמת רגלים למעלה-במתח כי אז הבטן עליונה לא תעבוד
"שיכיבות שמיכה עם שיפוע שלילי" ??? מאמין שהתכוונת לכפיפות בטן על המתקן בשיפוע, וזה אפשרות טובה לך כי אתה יכול לעבוד על כל הבטן בה - כפיפה מלאה + להוסיף צדדים כסופר סט
ומה אתה אומר על עבודה עם משקלים?

ומה אתה אומר על עבודה עם משקלים?

גם אפשרות, לדעתי אין ממש "תרגיל הכי טוב" במקרה שלך אתה לא צריך להשקיע כמה תרגילים בשביל הבטן אז כמו שאמרתי - הכי יעיל תיהיה תרגיל של כפיפה מלאה(לא הרמת רגליים) שלדעתי כדאי לך לבצע אותו על המתקן של השיפוע - המטרה היא לשרוף את הבטן שזה אומר 10-15 חזרות שאפשר לבצע חלקן סטטי(ירידות איטיות עליות מהירות וכאלה) - אם זה קל לך שזה אומר שאתה יכול לבצע יותר - אז כן תוסיף משקולת.

וכמו שאמרו לך, זה יעזור רק כי הבטן בפיגור אולי אבל אל תצפה לריבועים אם אתה לא באחוז שומן המתאים, ואם אתה בss ועושה מסה אני משער שהאחוז שומן שלך לא מתאים(אלא אם כן אתה בעל גנטיקה אלוהית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית