הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון לנער בן 14

• פותח/ת השרשור gprh
  • פורסם בתאריך

gprh

משתמש מתחיל
137
2
נק' מוניטין:
2
137
2
אני בו 14 ואני מתאמן חצי שנה ואני רוצה להחליף את שיטת האימון ליותר מתקדמת עכשיו אני מתאמן ב ab בגיל שלי יש בעיה לעשות abc אני בסוף מסה עכשיו ואני רוצה לתת פוש אחרון של 4-5 קילו אני חושב שabc יעזור לי להיות יותר ממוקד באימונים אבל בגיל שלי זה בסדר ללכת 6 פעמים בשבוע או שעדיף תוכנית אחרת?

בגיל שלך תעשה fbw תלמד טכניקה מאוד טובה של סקוואט, בנץ, דדליפט, פרס , חתירות ותעשה גם מקבילים ומתח ותדאג למאזן קלורי חיובי כלשהו שתוכל להיות איתו במשך זמן ארוך בלי לחטב...

• פותח/ת השרשור
ב fbw אני יכול לעבוד על כל שריר כמו שצריך ולקבל תוצאות טובות? כי שאני מנסה לעשות fbw יוצא לי שעתיים אימון . ועם זהקשור להשקעה אני מוכן להשקיע כל מה שצריך

ב fbw אני יכול לעבוד על כל שריר כמו שצריך ולקבל תוצאות טובות? כי שאני מנסה לעשות fbw יוצא לי שעתיים אימון . ועם זהקשור להשקעה אני מוכן להשקיע כל מה שצריך
כן ברור....
אני חושב שהפיצולים הכי טובים בשבילך:
Fbw
Ab פלג גוף תחתון/עליון

תיקח תוכנית מהפורטל ותהיה על מאזן קלורי חיובי של 300 נגיד ועם הזמן יבואו התוצאות....

יוצא לך שעתיים כי אתה בטח מפציץ סטים. בFBW כל שריר יכול לקבל גג עד 4 סטים

אבל אז יוצא

אבל אז יוצא לי שאני לא עובד על חזה תחתון ועליון ולא על כל הגב ורגליים...
ב-FBW לא עובדים על חזה תחתון ועליון, בכלל לא ברמה שלך. לא עובדים עם 200 תרגילים על הגב והרגליים- סקוואט דדליפט מתח וזהו בערך לגב ולרגליים.

אם אתה באמת רציני ומוכן להשקיע המון (7+ שעות שינה, לאכול טוב ולהתאמן חזק) הייתי ממליץ לך להתחיל SS (כאן) ולקרוא על תזונה כאן.
אם אתה לא באמת מוכן לתוכנית מטורפת כמו SS (תאמין לי שברגע שתגיע למשקלים יחסית גבוהים של 90-100 אתה כבר תבין כמה שזה קשה ותראה שאימון לוקח בקלות שעה ומעלה) אז תקח מכאן תוכנית FBW ואחרי זה AB.

• פותח/ת השרשור
אני כבר עכשיו משקיע באוכל קורא מאמרים וישן 7 שעות + אני פשוט
ב-FBW לא עובדים על חזה תחתון ועליון, בכלל לא ברמה שלך. לא עובדים עם 200 תרגילים על הגב והרגליים- סקוואט דדליפט מתח וזהו בערך לגב ולרגליים.

אם אתה באמת רציני ומוכן להשקיע המון (7+ שעות שינה, לאכול טוב ולהתאמן חזק) הייתי ממליץ לך להתחיל SS (כאן) ולקרוא על תזונה כאן.
אם אתה לא באמת מוכן לתוכנית מטורפת כמו SS (תאמין לי שברגע שתגיע למשקלים יחסית גבוהים של 90-100 אתה כבר תבין כמה שזה קשה ותראה שאימון לוקח בקלות שעה ומעלה) אז תקח מכאן תוכנית FBW ואחרי זה AB.
אני כבר עכשיו משקיע מאוד באוכל אני ישן טוב 7+ ומנסה להוציא את כל מה שאפשר ממאמרים שאני קורא אני פשוט מנסה להתאים לי תוכנית טובה אני ינסה את ss תודה!
אני בסוף מסה לחכות לחיטוב ולהתחיל או כבג עכשיו?
אני כבר עכשיו משקיע באוכל קורא מאמרים וישן 7 שעות + אני פשוט

אני כבר עכשיו משקיע מאוד באוכל אני ישן טוב 7+ ומנסה להוציא את כל מה שאפשר ממאמרים שאני קורא אני פשוט מנסה להתאים לי תוכנית טובה אני ינסה את ss תודה!

אני עדיין חושב שתעשה Fbw
סקוואט
בנץ פעמיים בשבוע / פרס פעם בשבוע
מקבילים
מתח
ידיים

תהיה על מאזן קלורי חיובי קליל ותוך כמה חודשים תתחיל לראות תוצאות...

מניסיון בגילנו ss לא מתאימה כי אנחנו דופקים אותה זה למה היא מגיל 17 (לא זה לא עוצר גדילה...) .....

• פותח/ת השרשור
עם תוכנית כזאת אני יראה תוצאות מספקות אני כבר חצי שנה מתאמן זה לא שאני מתחיל עכשיו

אבל אז יוצא

אבל אז יוצא לי שאני לא עובד על חזה תחתון ועליון ולא על כל הגב ורגליים...

אתה גם לא צריך,תחשוב על זה שFBW אתה מבצע יום כן יום לא,לשריר יש כולה יום מנוחה אם תקרע אותו לא יהיה לו מספיק זמן להתאושש
אתה יכול לעשות תרגיל אחד לכל שריר או לחלק את זה לשני תרגילים שכל תרגיל שני סטים,ככה תוכל לתת לשריר כמה זוויות עבודה
למשל לחזה לתת שני סטים של לחיצה ושני סטים של פרפר

• פותח/ת השרשור
אתה גם לא צריך,תחשוב על זה שFBW אתה מבצע יום כן יום לא,לשריר יש כולה יום מנוחה אם תקרע אותו לא יהיה לו מספיק זמן להתאושש
אתה יכול לעשות תרגיל אחד לכל שריר או לחלק את זה לשני תרגילים שכל תרגיל שני סטים,ככה תוכל לתת לשריר כמה זוויות עבודה
למשל לחזה לתת שני סטים של לחיצה ושני סטים של פרפר
בתחילת האימונים עשיתי ככה אבל אני חושב שאולי זה קשור לזה שאני אוקטורמוף אני לא התפתחתי שעשיתי ככה

• פותח/ת השרשור
שמרת על תזונה נכונה?
אני לא בדיוק זוכר אך אכלתי בהתחלה אבל אתה צודק היה לי שם משהו לא נכון אבל בנתיים עם ה abהלך לי טוב מאוד מבחינת מסה אני עכשיו רק ישנה את זה לתוכנית קצט יותר מתקדמת ויעבוד יותר על כוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית