הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב את עזרתכם (מתוקן)

yoanshimoni

משתמש מתחיל
124
12
נק' מוניטין:
12
124
12
זה בערך שבועיים שאני עובד על תוכנית ss ולפני זה עבדתי הרבה על טכניקה, קראתי בפורום ובפורטל המון על התרגילים ובכלל על התחום, ראיתי את הסרט וקראתי את הספר כמה פעמים והייתי בסמינר הרמות כח ובאמת השקעתי בטכניקה בעיקר כי יש לי כאבי גב כרוניים מילדות ומאוד מפחיד אותי להחמיר את זה. העליתי כמה סרטוני טכניקה לפורום וסך הכל קיבלתי תגובות טובות לגבי הטכניקה
http://www.lbs.co.il/threads/49235/

כמה שעות אחרי האימון אתמול הרגשתי כאב חד בגב תחתון וכל כיפוף כזה ותנועות מסויימות גרמו לי לזרם כזה בגב משהו שדי סביר שזה לא כאב שרירים נורמאלי גם היום זה עוד לא עבר ומאוד מפריע, אני די בטוח שזה מהסקוואט למרות שעשיתי אתמול גם דדליפט גם כי הכאב מופיע בנוסף כאשר אני עושה סקוואט בלי מוט אגע לפני שבירת מקביל בתחתית אני מרגיש את הזרם הזה בגב תחתון.
הסקוואט בוצע במשקל די נמוך של 72.5 ואני מאוד מבולבל מה לעשות ורוצה לדעת מה אתם מציעים, להחליף את התרגיל כי אולי הוא לא מתאים לי ויוכל ליצור לי יותר נזק מתועלת או אולי להילחם על לבצע אותו בטכניקה טובה ולא להתייחס יותר מדי לכאב הזה. (כדאי לציין שהמטרה היא יותר היפרטרופיה ופחות שיפור בכח או משהו אחר)
מחכה לתשובותיכם, תודה!

@incin
@SmokingSnake
@obzion
@Crossfiter
@Vibryll
@shahar18
@Beast and cheat
@MikeRozner
@coldfire
@moo
@Cygnus
@Rasmalo

זה בערך שבועיים שאני עובד על תוכנית ss ולפני זה עבדתי הרבה על טכניקה, קראתי בפורום ובפורטל המון על התרגילים ובכלל על התחום, ראיתי את הסרט וקראתי את הספר כמה פעמים והייתי בסמינר הרמות כח ובאמת השקעתי בטכניקה בעיקר כי יש לי כאבי גב כרוניים מילדות ומאוד מפחיד אותי להחמיר את זה. העליתי כמה סרטוני טכניקה לפורום וסך הכל קיבלתי תגובות טובות לגבי הטכניקה
http://www.lbs.co.il/threads/49235/

כמה שעות אחרי האימון אתמול הרגשתי כאב חד בגב תחתון וכל כיפוף כזה ותנועות מסויימות גרמו לי לזרם כזה בגב משהו שדי סביר שזה לא כאב שרירים נורמאלי גם היום זה עוד לא עבר ומאוד מפריע, אני די בטוח שזה מהסקוואט למרות שעשיתי אתמול גם דדליפט גם כי הכאב מופיע בנוסף כאשר אני עושה סקוואט בלי מוט אגע לפני שבירת מקביל בתחתית אני מרגיש את הזרם הזה בגב תחתון.
הסקוואט בוצע במשקל די נמוך של 72.5 ואני מאוד מבולבל מה לעשות ורוצה לדעת מה אתם מציעים, להחליף את התרגיל כי אולי הוא לא מתאים לי ויוכל ליצור לי יותר נזק מתועלת או אולי להילחם על לבצע אותו בטכניקה טובה ולא להתייחס יותר מדי לכאב הזה. (כדאי לציין שהמטרה היא יותר היפרטרופיה ופחות שיפור בכח או משהו אחר)
מחכה לתשובותיכם, תודה!

@incin
@SmokingSnake
@obzion
@Crossfiter
@Vibryll
@shahar18
@Beast and cheat
@MikeRozner
@coldfire
@moo
@Cygnus
@Rasmalo

מה זה בדיוק "זרמים"? אם הרגשת את הכאב כמה שעות אחרי האימון סביר להניח שלא מדובר במשהו מאוד רציני (סביר להניח שהמקור הוא רקמה רכה כגון שריר/רצועה)

• פותח/ת השרשור
מה זה בדיוק "זרמים"? אם הרגשת את הכאב כמה שעות אחרי האימון סביר להניח שלא מדובר במשהו מאוד רציני (סביר להניח שהמקור הוא רקמה רכה כגון שריר/רצועה)
אני לא יודע להסביר לגמרי מה הכוונה בזרמים אבל תנועות מסויימות גרמו לי לכאב חד באזור הגב תחתון בעיקר בצד השמאלי. השאלה שלי היא פחות לגבי הנזק של מה שנגרם, פשוט אני פוחד באופן כללי שככל שאני מגדיל את המשקל הפציעה פעם הבאה תהיה באמת מסוכנת, כי גם ככה יש לי כאבים כרוניים בגב תחתון והאיזור רגיש נורא בכלליות. האם הכאב הנוכחי מורה על טכניקה לקויה או גב בעייתי או שפשוט זה קורה וזה בסדר? מה המלצתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית