נק' מוניטין:
12
- 124
- 12
זה בערך שבועיים שאני עובד על תוכנית ss ולפני זה עבדתי הרבה על טכניקה, קראתי בפורום ובפורטל המון על התרגילים ובכלל על התחום, ראיתי את הסרט וקראתי את הספר כמה פעמים והייתי בסמינר הרמות כח ובאמת השקעתי בטכניקה בעיקר כי יש לי כאבי גב כרוניים מילדות ומאוד מפחיד אותי להחמיר את זה. העליתי כמה סרטוני טכניקה לפורום וסך הכל קיבלתי תגובות טובות לגבי הטכניקה
http://www.lbs.co.il/threads/49235/
כמה שעות אחרי האימון אתמול הרגשתי כאב חד בגב תחתון וכל כיפוף כזה ותנועות מסויימות גרמו לי לזרם כזה בגב משהו שדי סביר שזה לא כאב שרירים נורמאלי גם היום זה עוד לא עבר ומאוד מפריע, אני די בטוח שזה מהסקוואט למרות שעשיתי אתמול גם דדליפט גם כי הכאב מופיע בנוסף כאשר אני עושה סקוואט בלי מוט אגע לפני שבירת מקביל בתחתית אני מרגיש את הזרם הזה בגב תחתון.
הסקוואט בוצע במשקל די נמוך של 72.5 ואני מאוד מבולבל מה לעשות ורוצה לדעת מה אתם מציעים, להחליף את התרגיל כי אולי הוא לא מתאים לי ויוכל ליצור לי יותר נזק מתועלת או אולי להילחם על לבצע אותו בטכניקה טובה ולא להתייחס יותר מדי לכאב הזה. (כדאי לציין שהמטרה היא יותר היפרטרופיה ופחות שיפור בכח או משהו אחר)
מחכה לתשובותיכם, תודה!
@incin
@SmokingSnake
@obzion
@Crossfiter
@Vibryll
@shahar18
@Beast and cheat
@MikeRozner
@coldfire
@moo
@Cygnus
@Rasmalo
http://www.lbs.co.il/threads/49235/
כמה שעות אחרי האימון אתמול הרגשתי כאב חד בגב תחתון וכל כיפוף כזה ותנועות מסויימות גרמו לי לזרם כזה בגב משהו שדי סביר שזה לא כאב שרירים נורמאלי גם היום זה עוד לא עבר ומאוד מפריע, אני די בטוח שזה מהסקוואט למרות שעשיתי אתמול גם דדליפט גם כי הכאב מופיע בנוסף כאשר אני עושה סקוואט בלי מוט אגע לפני שבירת מקביל בתחתית אני מרגיש את הזרם הזה בגב תחתון.
הסקוואט בוצע במשקל די נמוך של 72.5 ואני מאוד מבולבל מה לעשות ורוצה לדעת מה אתם מציעים, להחליף את התרגיל כי אולי הוא לא מתאים לי ויוכל ליצור לי יותר נזק מתועלת או אולי להילחם על לבצע אותו בטכניקה טובה ולא להתייחס יותר מדי לכאב הזה. (כדאי לציין שהמטרה היא יותר היפרטרופיה ופחות שיפור בכח או משהו אחר)
מחכה לתשובותיכם, תודה!
@incin
@SmokingSnake
@obzion
@Crossfiter
@Vibryll
@shahar18
@Beast and cheat
@MikeRozner
@coldfire
@moo
@Cygnus