הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו ניסה את הדיאטה הזאת?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
נשמע שהוא פשוט אומר לעשות עצירה של שבועים, יש באתר מאמר על כך שזה עוזר, ולדעתי גם יש חשיבות אחרי דיאטות ארוכות מאוד לצאת לשבועיים נייטרלי, הוא נותן איזה תוכנית. לא יודע להגיד כמה זה עדיף על סתם לצאת לשבועיים נייטרלי

• פותח/ת השרשור
נשמע שהוא פשוט אומר לעשות עצירה של שבועים, יש באתר מאמר על כך שזה עוזר, ולדעתי גם יש חשיבות אחרי דיאטות ארוכות מאוד לצאת לשבועיים נייטרלי, הוא נותן איזה תוכנית. לא יודע להגיד כמה זה עדיף על סתם לצאת לשבועיים נייטרלי
רגע אז זה דיאטה או ניטרלי פשוט?

הוא אומר בהתחלה שהאיש המדובר אוכל 1700 קלוריות ביום עושה הרבה אירובי והעמסה אחת לשבוע ועדיין תקוע, אז הוא המליץ על תוכנית תזונה של שבועיים שבה הוא אוכל יחסית הרבה - תאכל זה נייטרלי לפי מה שהוא אומר שם אפילו יכול להיות חיובי קל כי לא מדובר על כמויות. (תאכל עוף..חח כמה?)

שים לב שהמילה diet באנגלית לא בהכרח מציינת דיאטה כמו שאנחנו מכירים. התרגום הנכון יותר יהיה תזונה

• פותח/ת השרשור
הוא אומר בהתחלה שהאיש המדובר אוכל 1700 קלוריות ביום עושה הרבה אירובי והעמסה אחת לשבוע ועדיין תקוע, אז הוא המליץ על תוכנית תזונה של שבועיים שבה הוא אוכל יחסית הרבה - תאכל זה נייטרלי לפי מה שהוא אומר שם אפילו יכול להיות חיובי קל כי לא מדובר על כמויות. (תאכל עוף..חח כמה?)

שים לב שהמילה diet באנגלית לא בהכרח מציינת דיאטה כמו שאנחנו מכירים. התרגום הנכון יותר יהיה תזונה
רשום אבל Extreme Fat Loss וגם בתגובות אנשים רשמו שהם הורידו הרבה אחוזי שומן
אז מה זה?

זה איזון הורמונים לקראת ירידה במשקל, לקראת הסוף הוא אומר עכשיו תחזרו למה שעשיתם ותראו את השינוי. לדעתי בתגובות מה שאנשים מדברים עליו זה שהם עשו את השבועיים האלה ואז חזרו לדיאטה שלהם ובזכות האיזון ירדו הרבה אחוזי שומן. נשמע הגיוני, יש תמיכה מחקרית לדבר כזה, יש על כך גם מאמר בפורטל. אבל אני לא יכול לאשר\להפריך שהשיטה הזאת טובה יותר משיטה אחרת ליציאה לנייטרלי

זה איזון הורמונים לקראת ירידה במשקל, לקראת הסוף הוא אומר עכשיו תחזרו למה שעשיתם ותראו את השינוי. לדעתי בתגובות מה שאנשים מדברים עליו זה שהם עשו את השבועיים האלה ואז חזרו לדיאטה שלהם ובזכות האיזון ירדו הרבה אחוזי שומן. נשמע הגיוני, יש תמיכה מחקרית לדבר כזה, יש על כך גם מאמר בפורטל. אבל אני לא יכול לאשר\להפריך שהשיטה הזאת טובה יותר משיטה אחרת ליציאה לנייטרלי

יש לך קישור למאמר בפורטל?

• פותח/ת השרשור
רגע אז כמה פחמימה אפשר לקחת וכמה שומן? כי בברוקולי אין קצת פחמימה..
וזה בריא להגיע ל2 גלונים של מים?-8 ליטר?

יש לך קישור למאמר בפורטל?

http://www.kilogram.co.il/1000/למה-חשוב-לעשות-הפסקות-בדיאטה/

רגע אז כמה פחמימה אפשר לקחת וכמה שומן? כי בברוקולי אין קצת פחמימה..
וזה בריא להגיע ל2 גלונים של מים?-8 ליטר?
שוב, אני לא רוצה לקחת צד פה כי לא הבנתי את הרעיון שלו, נשמע לי מופרך קצת. אישית לא הייתי עושה משהו שראיתי בסרטון ויש עליו תגובות טובות..זה לא כל כך אמין. אם כבר הייתי עושה הפסקה הייתי לוקח מידע מהמאמר ששמתי פה למעלה

ראיתי את הסרטון לפני כמה חודשים.
זה דווקא עובד (עלי לפחות).
מה שעובד על בן אדם אחד לא בהכרח יעבוד אצל האחר.
תנסה ותראה אם זה עובד לך.

לי ספציפית זה עבד, תאוכל את הדברים הכי יבשים כמו שהוא אומר, דגים, חזה עוף וכו'... ותשתה המון מים.
זה מאפס את החילוף חומרים שלך לפי דבריו.

• פותח/ת השרשור
ראיתי את הסרטון לפני כמה חודשים.
זה דווקא עובד (עלי לפחות).
מה שעובד על בן אדם אחד לא בהכרח יעבוד אצל האחר.
תנסה ותראה אם זה עובד לך.

לי ספציפית זה עבד, תאוכל את הדברים הכי יבשים כמו שהוא אומר, דגים, חזה עוף וכו'... ותשתה המון מים.
זה מאפס את החילוף חומרים שלך לפי דבריו.
אבל לא ממש הבנתי את הכמויות... לכמה ליטר מים להגיע? כמה פחמימה מותר? כי בברוקולי יש כמות לא קטנה

אבל לא ממש הבנתי את הכמויות... לכמה ליטר מים להגיע? כמה פחמימה מותר? כי בברוקולי יש כמות לא קטנה
שתיית מים = תלוי במשקל.
תנסה לשתות הרבה, לא להיות צמא ולא להיות מפוצץ במים.
וברוקולי לא אוכלים כאוכל עיקרי.
מוסיפים טיפה לתפריט התזונה ברוקולי.

• פותח/ת השרשור
שתיית מים = תלוי במשקל.
תנסה לשתות הרבה, לא להיות צמא ולא להיות מפוצץ במים.
וברוקולי לא אוכלים כאוכל עיקרי.
מוסיפים טיפה לתפריט התזונה ברוקולי.
ושומן מותר? כי הבנתי שהוא אמר לאכול גם תונה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית